Adevărul este Isus Hristos. Cine l-a găsit pe El, a găsit adevărul!
Doar că acest adevăr nu poate fi suferit de mulţi, de aceea vă zbateţi în iluzii deşarte.
Tu gândeşti când vorbeşti sau suferi de analfabetism funcţional?
Eu văd foarte bine ce am scris, însă tu nu prea înţelegi ce citeşti, nu mai insista şi reciteşte de vreo 10 ori poate pricepi, dacă nu, asta e nu am nici o vină, însă evită să îmi pui vorbe în gură!
O zi bună!
Nu-ti scoate comportamentul de ateu chiar atat de mult in evidenta.
Si nu imi pune vorbe in gura fara sa ma cunosti, pentru ca nu sunt genul de persoana care sa ascult de un om, cand am la indemana Cuvantul lui Dumnezeu.
Eu nu merg pe teorii si defenitii, ci pe fapte reale!
Dar inainte de a te baga in seama cu o persoana, treci intai pe la "scoala bunelor maniere".
Ai ''cuvantul lui Dumnezeu''... halal cuvant. Dumnezeul la care te rogi este crud si instigator la crima ( citeste Biblia ). Eu nu ma bag in seama cu nimeni. Iar zici o tampenie: ''eu nu merg pe teorii si definitii, ci pe fapte reale!'', pe ce fapte reale mergi tu? Pe legende mergi, nu pe fapte reala! Asa sunt toti crestini, ati fost sugestionati cand erati mici ca cine nu e cu voi e impotriva voastra si va ghidati dupa aceasta lege acum, chiar daca nu va dati seama.
Nu trebuie sa ne miram de ce inspiratorul violentei in lume/diavolul/ se lupta cu atata ardoare sa-i faca pe oameni sa nu citeasca Biblia.Acest vrajmas stie ca Biblia este adevarul, sursa intelepciunii pentru toti cei ce o citesc si o implinesc.Este vocea lui Dumnezeu catre noi, si tu poti sa-i dai atentia cuvenita!
Bineinteles. Acum cautatil si voi.
Vom vedea ce fel propaganda va fi in clipa mortii.
Da, s-a gasit Adevarul si astia de p'aci de pe site mor de ciuda ca nu-i de partea lor
Mare dreptate ai! Adevarul este doar unul si daca ai trait in basme iti va fi mai mult decat greu sa accepti adevarul!
Au gasit dopul cu "mai incearca" si se mint singuri ca sub acel capac scrie "adevar".
Castigati cate o doza mereu si va mintiti ca acela e sensul vietii
Daa.ni s-a aratat. rastignit pe cruce.si ne-a spus; EU sant CALEA, ADEVARUL si VIATA.
El era un taran evreu, analfabet si lenes care se credea fiul zeul Eli (tradus prin Dumnezeu)!
Viata este ceva unic, cu adevarat unic.
Este unica pentru ca fiecare o percepe diferit, in functie de proprile prejudecati/experiente si in functie de nivelul de intelegere a tot ce exista.
O iluzie care iti ofera senzatia de libertate si pace.
Iluzie indusa de un sistem bolnav care conduce prin indoctrinare.
Un om care crede ca detine adevarul inceteaza sa mai caute, adica nu mai evolueaza, gata el stie nu-i trebui mai mult, doar va aprofunda acel asa zis adevar.
WhatheWow întreabă: