| nesuferit a întrebat:

Crestinii cand aud de satan, se inverzesc si inrosesc, se fac curcubeu la fata. dc?

26 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Eu nu ma inrosesc nici nu inverzesc la fata.Isus l-a biruit la cruce pe satan. Cel ce locuieste in mine este mai mare decat el.

Răspuns utilizator avertizat
| EmaS a răspuns (pentru andreidu):

Da,Domnul Isus locuieste in inima mea.
,, Şi Eu voi ruga pe Tatăl, şi El vă va da un alt Mângâietor, care să rămână cu voi în veac;
17 şi anume Duhul adevărului, pe care lumea nu-L poate primi, pentru că nu-L vede şi nu-L cunoaşte; dar voi Îl cunoaşteţi, căci rămâne cu voi şi va fi în voi. ''

| nesuferit explică (pentru EmaS):

Nimeni nu la biruit pe satan, si nici invers.

| Corinnààà a răspuns (pentru EmaS):

Eşti călugăriţă?

| EmaS a răspuns (pentru Corinnààà):

Nu sunt, de ce intrebi?

| Corinnààà a răspuns (pentru EmaS):

Mai trebuia să ne spui să facem rozariu şi setul era complet.

| WhiteWolf7 a răspuns:

Eu nu ma inverzesc, imi bag pu** in el.

| Nucreeed a răspuns (pentru WhiteWolf7):

THAAATs the spirit!rolling on the floor

| RAY a răspuns:

Ca le ploua in cap de aia se fac curcubeu

| Fatamuntilor a răspuns:

De ce crezi asta?

| zurick a răspuns:

Pentru ca vor sa para ca sunt foarte credinciosi, dar cred ca credinciosul adevarat nu reactioneaza astfel.

| martzian a răspuns:

Cred ca e mai degraba invers. Pseudoateii fac asta cand aud de Dumnezeu - dintr-un motiv simplu: teama. Vezi cati o lalaie zi lumina la aceasta sectiune si se plang ca nu mai scapa de crestini. happy

| KristalPop a răspuns:

Conform Scripturii, Satana este antagonistul lui Dumnezeu, stăpânul întunericului şi vinovatul pentru toate răutăţiile lumii. Un credincios adevărat va încerca mereu să meargă pe calea cea bună, şi să nu se lase ispitiţi de către Satana, iar orice discuție în legătură cu acesta va fi una la care ei vor fi puţin mai reticenţi în a o discuta.

| dracu14 a răspuns:

Satana,asta e numele lui, nu satan

| nesuferit explică (pentru dracu14):

Satana suna pueril, in plus prin scrierile sataniste apare des sub numele de satan, care pare mai ok decat satana

| dracu14 a răspuns (pentru nesuferit):

In toata biblia satanica apare sub numele de satana

| anonim_4396 a răspuns (pentru nesuferit):

Cred ca ati scris in comentarii de 50 de ori satana ma fratii mei!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De aia cele mai frecvente blesteme şi înjurături pe care le rostesc oamenii au în componenţă cuvintele " dracu, satana sau ăl cu coarne ", că se înroşesc, înverzesc, îngălbenesc, înnegresc oamenii la faţa când aud de el.

Răspuns utilizator avertizat
| Ironicnαme a răspuns:

De mere.

| NuMaSuporti a răspuns:

Pieeeeeeeeeeeeiiiiii tu LUCIFERE!

| TequilaAdam a răspuns:

Pentru ca pana mea frt ai ceva cu crestinismul? Poate esti Catolic, Budist, Musulman...Dar sigur nu cred ca esti Satanist(sau poate...)

| nesuferit explică (pentru TequilaAdam):

Nu sunt budist, nici satanist, nu am nimic cu crestinii, am o problema cu oamenii prosti.

| Chocolateiseverything a răspuns:

Haha! Hm, ciudat O.o nu am vazut ''crestini'' care sa reactioneze asa cand aud numele lui satana, deoarece il folosesc foarte foarte des chiar daca isi spun ''crestini''(adica cand injura, stiti voi d***') Eu una sunt crestina penticostala/ pocaita happy si nimeni din pocaiti cand aud de el nu reactioneaza asa (bine noi ii spunem satana nu d***u) eehh cine-o sti de ce se inrosesc unii XD

| EmaS a răspuns (pentru Chocolateiseverything):

De rusine, cum de ce?

Întrebări similare