Eu nu ma inrosesc nici nu inverzesc la fata.Isus l-a biruit la cruce pe satan. Cel ce locuieste in mine este mai mare decat el.
Conform Scripturii, Satana este antagonistul lui Dumnezeu, stăpânul întunericului şi vinovatul pentru toate răutăţiile lumii. Un credincios adevărat va încerca mereu să meargă pe calea cea bună, şi să nu se lase ispitiţi de către Satana, iar orice discuție în legătură cu acesta va fi una la care ei vor fi puţin mai reticenţi în a o discuta.
Haha! Hm, ciudat O.o nu am vazut ''crestini'' care sa reactioneze asa cand aud numele lui satana, deoarece il folosesc foarte foarte des chiar daca isi spun ''crestini''(adica cand injura, stiti voi d***') Eu una sunt crestina penticostala/ pocaita si nimeni din pocaiti cand aud de el nu reactioneaza asa (bine noi ii spunem satana nu d***u) eehh cine-o sti de ce se inrosesc unii XD
Pentru ca vor sa para ca sunt foarte credinciosi, dar cred ca credinciosul adevarat nu reactioneaza astfel.
Cred ca ati scris in comentarii de 50 de ori satana ma fratii mei!
Pentru ca pana mea frt ai ceva cu crestinismul? Poate esti Catolic, Budist, Musulman...Dar sigur nu cred ca esti Satanist(sau poate...)
Nu sunt budist, nici satanist, nu am nimic cu crestinii, am o problema cu oamenii prosti.
Cred ca e mai degraba invers. Pseudoateii fac asta cand aud de Dumnezeu - dintr-un motiv simplu: teama. Vezi cati o lalaie zi lumina la aceasta sectiune si se plang ca nu mai scapa de crestini.
kaynmaincallme întreabă: