anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Crestinilor ce o sa faceti timp de sute de miliarde de ani in rai fara nici un scop, sens? Exista viata de apoi in viata de apoi?

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Care rai? HAHA! Ala din imaginatie? Nu s-a intors nimeni sa zica "ba astia, ce frumos e acolo". Nu exista nici o baza reala pa baza caruia se poate sustine existenta raiului.

93 răspunsuri:
| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

O sa avem activitate non-stop si asta multumita fortei de frecare https://www.youtube.com/watch?v=u01GA66UkMA
https://www.youtube.com/watch?v=wcinzmfZeCc

| RAY a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

O sa te plictisesti omule si de asta

| Pricope_Marius_1997 a răspuns (pentru RAY):

Raspunsul era la misto dar sa stii ca in legatura cu intrebarea ta, nu stie nimeni ce va fi acolo in viata de apoi.

Nu vad sensul la asa ceva

Nu stie nimeni ce se va intampla cu crestinii in viata de apoi, dar din cate imi aduc aminte in noul testament am vazut ca scria ceva despre ultimii crestini si spunea ca dupa ce ultimii crestini vor disparea incetul cu incetul specia umana si in general societetea se va duce incet de rapa.
Nu uita ca femeiile sunt mai rele decat barbatii, daca Dumnezeu a spus ca sfarsitul va fi asa pai atunci asa va fi caci Biblia este cuvantul lui Dumnezeu.
In momentul in care oamenii vor deveni mult prea prosti va veni sfarsitul lumii.

Occidentul cade pentru ca el are un trecut are o istorie ghici ce Romania o va ajunge din urma in generatiile urmatoare asta e clar.
Tinerii au abandonat biserica incepand cu 89' in coace deja se vede ca lumea nu mai stie de frica, nu mai e bun simt, nu mai e respect, nu mai e educatie, nu mai e nimic.
AICI nu mai e de trait la fel si in strainatate, daca esti destept si ai ochi ca sa vezi iti dai seama ca deja se intampla.
Copii nu sunt vinovati cu nimic ei doar s-au nascut aici. Omul are doar o singura viata pe pamant, daca faci copii viata ta va continua pe pamant prin ei dar daca nu ai atunci viata ta pe pamat s-a incheiat.

Omul cat traieste pe pamant are rostul lui, are un fel de soarta sau destin cum s-ar spune. Dumnezeu exista cu adevarat el ti-a scris viata in detaliu cuvant cu cuvant, fiecare traire, fiecare dezamagire, fiecare umilinta si suferinta, deci in concluzie insusi viata oamenilor este o poveste. Sfarsitul va veni asta e clar e doar o chestiune de timp.
Cu Dumnezeu nu te joci dar "El" se poate juca cu tine dupa bunul sau plac.

Tara nu merita nimic e doar un ghetou si nimic mai mult, oamenii sunt cum sunt si asta inseamna un singur lucru ca incetul cu incetul se va ajunge acolo.
Omul cat traieste pe pamant invata dar putini sunt cei care iarta.

Dumnezeu exista cu adevarat el ti-a scris viata in detaliu cuvant cu cuvant, fiecare traire, fiecare dezamagire, fiecare umilinta si suferinta, deci in concluzie insusi viata oamenilor este o poveste

inseamna ca existenta mea este ceea ce el a hotarat el desi nu are sens existenta mea

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Tine minte Occidentul cade, acum a venit si randul nostru.

Ai o paranoia, obsesie compulsiva

In Occident copii sunt mult mai redusi in gandire si nivelul scade de la generatie la generatie.

Tu nu o sa apuci sa traiesti vremurile alea caci va dura mult pana cand se va ajunge acolo. Tu tot ce poti sa faci e sa citesti si sa te informezi pentru tine.

Tine minte Dumnezeu l-a creat pe om din doaua parti 1. partea material-solida adica trupul si 2. partea non-materiala existentiala adica sufletul.

De unde stii asta?

Simplu am citit m-am informat si am si cunostinte plecate in Occident care spun ca e mult mai rau acolo decat aici.

Eu ti-am mai spus tie niste lucruri mai de mult si vad ca tu tot asa faci "Tu crezi si auzi numai ce vrei tu, cand vrei tu, si cum iti convine tie".

Cunoștințele tale cunosc toti copii?

Eu nu ti-am vorbit in nume de rau, mai ales ca nu mai sunt decat 3 sau 5 zile si ne apropiem de tata in care s-a intamplat dezastrul de la Colectiv si mare parte din tineret a uitat.

Nu pe toti dar ei traind acolo de ani buni mi-au spus destule si stiu cum sta treaba acolo.

Sa sti ca intre noi si ei e o diferenta, lumea se duce de rapa datorita pacatelor sale, asta e situatia. Acum nu se mai poate repara nimic, ce a fost a fost si ramane in trecut, in istorie.

Dumnezeu ne-a lasat noua Biblia care inseamna un singur lucru CUVANTUL lui si atat. In strainatate nu mai e de trait si aici e la fel nu vezi ca nu au oameni care sa munceasca, tota tara e in criza de forta de munca. Oamenii sunt tristi nu au nici o bucurie sunt copii care nu au ce manca si merg 14 Km pe zi pana la scoala care are veceul in fundul curtii.

Deci nu pe toti, dar tu spui ca toti desi chiar spui ca nu toti, desi gandesti in dual sistem

Cand am spus "nu toti" m-am referit la 50-65% din ei. Problema vostra, Romania tot un ghetou ramane si nu se va schimba nimic in bine dar in rau cu siguranta ca asa va fi, din rau in mai RAU si tot asa.

Asa ca am incheiat discutia noapte buna.

Deci cunostiintele tale cunosc 50-65% dintre copii din occident?

Vad ca ai chef de misto din moment ce tot continui discutia. O sa va caiti amarnic.

Ai o gandire de un copil de 3 ani, nu fac misto, faci afirmati absurde, te contrazici singur, ameniti cu iadul ca un mic copil care se plange la mama lui

Fix tu te-ai gasit sa vorbesti "exista viata de apoi in viata de apoi?"

Ce e rau in intrebarea asta, de unde stii ca nu ai trait deja si te afli deja in viata de apoi, de unde stii ca nu exista viata de apoi dupa viata de apoi, sunt en posibilitati infinite, plus ca ceva infinit cere ceva finit, cere timp, daca x merge 10 m are nevoie de timp finit, practic daca tot merge are nevoie de finitate asta ar inseamna finitati de vieti

Noapte buna RAY somn usor.

Ai 84 de miliarde de neroni omule folosestei

Ok frate mersi de sfat, noapte buna.

| Octavian199 a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Corect rolling on the floor