Eu nu prea. Deseori ma gandesc ca mai bine muream intr-un accident pe care l-am avut. Bine, nu-s 100 % ateu.
Am pus o intrebare la general. Fiecare cu parerile lui!
Aiurite intrebari. Daca ateii nu iubeau viata isi taiau toti venele, asa nu cred in iad.
Eu sunt ortodoxa, deci crestina : ce legatura are religia cu vrutul de trait vesnic? Nu are niciun sens... poti sa imi explici?
Pentru ca a crede in ceva este bazat pe nimic, nu ca nu neam dori dar nu exista dovezii decat speranta omului de a crede in asa ceva
In general viata de crestin are un scop final. Acesta fiind viata vesnica. Din promisiunile si Cuvantul lui Dumnezeu, iadul este un loc foarte greu in care niciun crestin nu vrea sa ajunga, dar adevarul este ca vor ajunge foarte multi. Vrem sa traim viata vesnica in Rai unde nu mai este nici durere, nici planset, nici toate lucrurile rele.
Eu vreau sa fu't vesnic tanar fiind vesnic. Cica unii adica cei 144000 nu vor mai fu'te niciodata si se vor plimba vesnic prin univers impreuna cu Cristos in timp ce eu si altii vom fu'te sau vom face sex vesnic pe Pamant. Daca voi muri voi fi readus la viata de Cristos ca sa fu't si sa dau slava lui Dumnezeu. Cica majoritatea care mor au parte de moartea a doua adica nu vor mai exista nicaieri. Apocalipsa 21:8.
Cel ce a creat un univers atât de uimitor are o inteligență și creativitate infinite, am încredere deplină că va găsi lucruri captivante de făcut pentru o eternitate întreagă.
Cand esti tanar, frumos, perfect sănătos și alături de cei dragi îți dorești să trăiești veșnic. Sunt atat de multe lucruri de făcut și de cunoscut în această lume încât va fi perfect.Iar cunoștința divină e infinită, deci mereu vom invata, nu ne vom plictisi.