Eu pusesem o intrebare interesanta, ceva gen: crestin adevarat e cel care accepta un om asa cum este, chiar si ateu, si ateu adevarat e cel care accepta crestinul fara sa-l jigneasca, ghici ce? Mi-au sters intrebarea, deci ce concluzie pot eu trage de aici? Ca traim intr-un popor inapoiat si insuficient de dezvoltat.
Eu sincer nu am raportat pe nimeni. Sunt crestina si prin raspunsurile mele am incercat sa ajut. Sincer chiar mi-e mila de atei pentru ca sunt sigura 100% ca atunci cand o sa isi dea seama de existenta lui Dumnezeu o sa fie PREA TARZIU.
Daca ei sunt crestini nu inseamna ca trebuie sa lase pe oricine sa scrie ce vrea, doar din dragoste fata de aproape. Daca ei cred in Dumnezeu si considera ca ce ai scris tu le atinge cumva convingerile sau poate pur si simplu nu vor ca ceea ce ai scris tu sa fie vazut si de altii, sunt liberi sa raporteze. Cam asta e parerea mea.
PS: Sunt ateu
Pai,nu prea are legatura...Crestinismul e iubire,da ce treaba are cu restul? Sau crezi ca daca vine Craciunul, nu se mai poarta bunul-simt? Cine-a raportat, poate o fi avut si motiv...
Mi se pare ca intelegi ceva gresit.Mai e o regula,o zicala mai mult,de care putini tin seama:Ce tie nu-ti place,altuia nu face!
Sau, daca vrei,"ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti mai intai voi lor". Asta e din Biblie. Dupa aia vine restul.
Spunand cretini la adresa crestinilor(cliseu mestecat mult prea mult ca si-a pierdut,, farmecul'') lucru ce denota intelectul precar, te intreb cine esti tu sa judeci crestinismul(vorbesc doar in numele ortodoxiei)? Vorbesti indignat de,, ura si venin,, si jignesti in acelasi timp. in acelasi jignesti crestinii si dai citate din Biblie...cred ca esti cam confuz? Totusi scrii Iisus cu un singur i, din ce religie faci parte, ca vad ca dai un link ortodox?