Depinde la ce te referi cand spui crestinism, pentru ca foarte multe religii se considera crestine, dar doctrina lor nu au prea multe legaturi cu Biblia.
Crestinismul este singura credinta adevarata.Eu am incercat Cuvantul lui Dumnezeu si daca traiesti si pui in aplicare ce este scris,Dumnezeu raspunde la rugaciuni, El se implica in viata ta de fiecare zi si este un Dumnezeu real, viu si El da Duhul Sfant celor care il cer.
Daca tot esti atat de interesat,
studiaza-le si da-ne tu raspunsul!
Iar despre pericol, religia crestina te invata: Sa nu furi! Sa nu minti! Sa nu marturisesti stramb impotriva aproapelui tau! Sa nu preacurvesti! etc. ti se par lucruri periculoase?
Cred ca tu confunzi crestinismul cu oamenii din el care fac lucruri periculoase si se leaga de religie!
Deaceea zice Dumnezeu "Din pricina voastra este hulit Numele Meu"
De ce sa fie periculoasa? Ea nu instiga la violenta nici la ura, fapte reprobabile, ci la dragoste.
Cuvantul este plin de putere.A rezistat rezistat de-a lungul istoriei,cand multi au luptat impotriva Lui,dar ei nu stiau ca Autorul Lui este VIU. Si, cu cat au luptat impotriva crestinilor, totusi ei s-au inmultit in ciuda adversitatilor.Biserica cu ajutorul Duhului Sfant se inmultea!
"Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu şi de folos ca să înveţe, să mustre, să îndrepte, să dea înţelepciune în neprihănire" (2 Timotei 3:16)
Stiinta nu a a fost capabila sa demonstreze inexistenta lui Dumnezeu, Alah, Nustiucine, etc., ergo nu poate fi luata ca punct de referinta in crestinism sau religie. Cercetarile de care vorbesti nu dovedesc nimic concret, cu atat mai mult nu dovedesc sa sustin faptul ca Dumnezeu nu exista.
Dumnezeu nu tine seama de vremurile de nestiinta!
Cine este cel care zice ca daca am facut o greseala, un pacat nu mai putem primi iertare si ca gata suntem pierduti?
Cine este cel care arata cu degetul pe pacatos, il taraste in noroi si apoi rade de el?
Nu cumva Diavolul?
Dumnezeu niciodata nu va face aceste lucruri! Dumnezeu intotdeauna este gata sa primeasca si sa ierte omul pacatos. Omul care regreta ce a facut!
Dumnezeu este gata oricand sa il schimbe si sa il faca un om nascut din nou!
Nici pe departe nu este cea mai periculoasa religie. islamistii sunt mult mai fanatici. (sunt ucisi pana si cei care fac adulter) torturi inimaginabile etc. da, bineinteles, crestinii spun ca celelalte religii sunt gresite. dar si musulmanii, hindusii etc spun despre celelalte religii ca sunt gresite.
Dumnezeu iti da intelepciune daca ii ceri cu credinta! Eu nu am impresia,Dumnezeu chiar imi raspunde la rugaciuni pentru ca nu este ca idolul cel mut, la care strigi si nu-ti raspunde, ca nu te aude si nu te vede!
Dumnezeu este un Dumnezeu Viu si Adevarat care aude si vede totul!
Lui Dumnezeu nu ii place omul ingamfat, nu-i place omul care se bizuie pe sine, El iubeste pe omul smerit. El vine cand il striga un nenorocit pentru ca este un Dumnezeu Adevarat!
Multi s-au dat intelepti si au innebunit!
"Ferice de cei saraci in duh" adica de cei smeriti, nu cei "prosti" cum zici tu.
Iar eu cand zic ca Dumnezeu imi raspunde ma refer la faptul ca multe din problemele mele pe care i le-am adus inaintea Lui au primit rezolvare.
Pentru ca El este Cel care deschide usile incuiate!
Dumnezeu raspunde la rugaciuni, asta o zic din proprie experienta, deci nu te mai da "destept" ca nu prea esti!
Proverbe 29: 23 Mândria unui om îl coboară, dar cine este smerit cu duhul capătă cinste.
Proverbe 29: 23 Mândria unui om îl coboară, dar cine este smerit cu duhul capătă cinste.
Psalmi, 51: 17 Jertfele plăcute lui Dumnezeu sunt un duh zdrobit: Dumnezeule, Tu nu dispreţuieşti o inimă zdrobită şi mâhnită.
Proverbe 16: 19 Mai bine să fii smerit cu cei smeriţi, decât să împarţi prada cu cei mândri. –
Isaia 57: 15 Căci aşa vorbeşte Cel Preaînalt, a cărui locuinţă este veşnică şi al cărui Nume este sfânt: „Eu locuiesc în locuri înalte şi în sfinţenie; dar sunt cu omul zdrobit şi smerit, ca să înviorez duhurile smerite şi să îmbărbătez inimile zdrobite
Isaia 66" 2 Toate aceste lucruri doar mâna Mea le-a făcut şi toate şi-au căpătat astfel fiinţa – zice Domnul. – Iată spre cine Îmi voi îndrepta privirile: spre cel ce suferă şi are duhul mâhnit, spre cel ce se teme de cuvântul Meu.
Omeneste asa se intelege, dar uite ca de fapt inseamna altceva
bleakk întreabă: