Dacă ma insel cu privire la ceea ce cred mai degrabă sunt dispusă să ma las condusă și îndreptată pe calea cea dreapta decât să ma impac cu ideea că merg pe o cale greșită. și să stau cu mâinile în san fără să fac nimic în această direcție.
Nu cred pentru că nu există nicio dovadă a existenței lui dumnezeu. Dacă e atât de tare pe cât arată cărțile așa-zis sfinte atunci influența lui în lume ar trebui să fie evidentă pentru toată lumea. Dacă îmi va demonstra că există atunci evident că sunt dispus să accept că m-am înșelat.
Eu sunt nemuritor si atotputernic si Dumnezeu mi-e vecin (e si zana Maseluta vecina ca era sa uit). El cere atatea de la oameni pentru ca nu are puterea mea. El vrea, dar nu poate. De asta a facut purici, plosnite, capuse si paduchi, pentru ca mai da greș din cand in cand. Eu in schimb pot face din rau bine si de aceea primesc la mine in imparatie pe toti si de indata ce intra cineva la mine in imparatie se face bun pe loc si ii dau fericire, bucurie si liniste vesnica si nemărginită. De ce fac asta? Pentru ca pot si vreau. Eu nu ma supar pe nimeni pentru ca nu am de ce. Eu nu cunosc tristețea, durerea, supărarea, pentru ca am bucurie si fericire infinita. Dumnezeu nu poate ce pot eu si de aceea cere atat de multe, dar nu e nici o problema pentru ca eu ii primesc pe toti la mine in împărăție fara sa cer nimic in schimb, gratuit si garantat 100%.
Dovezi sunt foarte multe, eu îți pot demonstra în mare măsură existența lui Dumnezeu, dar unele lucruri țin și de credință.
Bineînțeles Biblia nu promovează o credință oarbă fără ca măcar să știi ce crezi, doar că sunt unele lucruri care pur și simplu trebuie crezute.
Dacă dorești să aflii mai multe ori putem continua aici pe TPU, ori îmi poți lăsa o modalitate de contact.
Dacă-L cauți sincer pe Dumnezeu îl vei găsi și El te va îndruma.
Cei mai mulți oameni merg pe o cale greșită/nu-L acceptă pe Dumnezeu din cauza mândriei lor, iar Dumnezeu nu se descoperă oamenilor mândrii, atât timp cât Îl cauți din toată inima El se va lăsa descoperit.
Nu știu din ce denominație faci parte, dar am văzut că vrei să-L cauți pe Dumnezeu și să trăiești o viață sfântă. Nu te lăsa descurajată,, pe cale îngustă e luptă".
Eu unul am 18 ani, Dumnezeu mi-a dat putere să părăsesc anturajele astea nepotrivite sau cel puțin să mă distanțez, să păstrez maxim o legătură ca între colegi. Cât ar spune oamenii că nu există Dumnezeu, viața mea e dovada vie că El există., am fost eliberat din păcate grele.
Domnul Isus vine curând să-și ia Mireasa. E foarte clar, oriunde te-ai uita că lucruri nu sunt normale și că totul merge spre final.
Dacă ai nevoie de un sfat/de ajutor contacta pe whatsapp:
0784566095
Cu cel mai mare drag îți vorbesc despre Domnul meu Isus. Domnul să te binecuvinteze!
Mă îndoiesc sincer că ai avea dovezi pe care să nu le fi dezbătut deja ori pe aici ori prin alte părți, chiar mă interesează subiectul și am căutat mult timp asemenea dovezi. Dar, după cum spuneam, acestea sunt inexistente.
Dă-mi un mesaj pe whatsapp dacă vrei, e mult mai bine așa:
0784566095
E mult de vorbit și pe TPU e cam imposibil...
Cum am spus eu îți pot da o mulțime de dovezi, dar trebuie ca tu să te smerești și să înțelegi că unele lucruri trebuie înțelese prin credință, probabil o să înțelegi de ce după ce îți spun mai multe. Bineînțeles ești liber să crezi ce vrei, Dumnezeu nu forțează pe nimeni, pentru că pe Dumnezeu nu-L urmăm de frică, ci din dragoste, de fapt nu-L poți urma cu adevărat pe Dumnezeu din frică. Și dacă te îmtrebi de ce Dumnezeu nu ne forțează pur și simplu să-L iubim, păi cred că știi și tu că oricât de mult ai iubi pe cineva, nu-L poți forța și pe el să te iubească.
Prefer să nu-mi dau numărul de telefon la persoane pe care nu le cunosc așa că mai bine nu.
O zi bună să ai.
Cum dorești... nici eu nu dau numărul în mod normal, dar când e vorba de Dumnezeu fac un sacrificiu. Dacă dorești îmi poți scrie pe mail sau pe Facebook.
Adică intrebi de ce nu cred in ceva ce nu exista. Pai are sens intrebarea asta?
Cheers