| dany1988122 a întrebat:

Cu ce e mai presus Barbosul decat un om obisnuit care ii pedepseste pe cei care nu o ard cu el?

47 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Doar faptul ca e reprezentat ca entitatea suprema, omnipotenta, omniprezenta si care nu poate gresi.

| halogen001 a răspuns:

Dacă ar exista în realitate un asemenea personaj ar fi inferior oricărui om obișnuit. Ar fi exemplul de maximă neputință, neștiință, incorectitudine, răutate și nesimțire happy Asocierea "calităților" acestui personaj e una imposibilă, absurdă și irațională specifică unor povești primitive, puerile, fanteziste și absurde scrise pentru prostirea naivilor creduli și neștiutori.

| dany1988122 explică (pentru Wr3nch):

Esti sigur ca e toate acestea? Dupa Biblie nu e. Nu poate sa greseasca? Si de ced i-a parut rau ca l-a creat pe om? Se pare ca omul nu i-a iesit cum voia el.

| dany1988122 explică (pentru dany1988122):

Ce*

| mentholinks a răspuns:

Pai materia asculta de El. El poate face oameni din pietre.

| dany1988122 explică (pentru mentholinks):

Si inorogul meu poate face si mai multe. Poate sa deseneze un cerc patrat si multe altele, plus ca exista dinainte de eternitate.

| cristi202 a răspuns:

Barosul din mintea ta, cu nimic. Dumnezeul adevarat e net superior, datorita sfințeniei Sale.

| cristi202 a răspuns:

Barbosul *
happy

| dany1988122 explică (pentru cristi202):

Datorita sfinteniei lui? Deci sfintenia lui face totul? Fara sfintenie nu e zeu?

| cristi202 a răspuns (pentru dany1988122):

Eu am adus în discuție doar un aspect. Cel mai important care ține de contextul abordat de tine, pedeapsa. Ca dacă e sa vorbesc de toate, te-ai plictisi ascultindu-ma. Și nu mi-ar fi destul o zi sa vorbesc despre asta.

Hai ca zic eu ce vrei sa zici. Sa ma corectezi daca gresesc. Tu vrei sa zici ca si sfintii sunt zei?

Nu. Sfinții doar se aseamănă cu Cel Sfint. Deși, în ortodoxie exista termenul de "îndumnezeirea omului". Petru ca omul poate ajunge la o asemenea unitate cu Dumnezeu incit El sa trăiască prin ei, și de acolo și aspectele supranaturale din viețile sfinților.

Nu merge. Daca astia sunt sfinti, atunci Baebosul ce mai e? Ar trebuie sa fie mai presus de sfant rolling on the floor

| CostinAlamariu a răspuns:

Poate dacă nu ti-ai mai bate joc ai primi si raspunsuri valide

| dany1988122 explică (pentru CostinAlamariu):

Valide? rolling on the floor

| CostinAlamariu a răspuns:

Barbosul din mintea ta? Cu nimic. E o caricatura fara valoare creata in mintea unui copil care n-a primit suficienta iubire din partea parintilor

Barbosul e zeul in care crezi tu, eu ii zic Barbos rolling on the floor

| CostinAlamariu a răspuns (pentru dany1988122):

Nu-i adevarat. Eu nu cred in niciun zeu barbos. Te înșeli. Asta e zeul în care crezi (sau nu crezi?) tu. E zeul imaginatiei tale. Pentru mine acest zeu nu există.

Creștinii și ateii pot să fie de acord cu un lucru: și anume că zeul în care nu cred ateii, nu cred nici creștinii.

Da? Gura pacatosului adevar graieste. rolling on the floor

Nu crezi in zeul care l-a creat pe Adam?

Cred în Dumnezeul creștin, nu în zeii imaginatiei tale.

Ma indoiesc ca o sa intelegi vreodata semnificatia acelor cuvinte. Nu cred ca ai capacitatea intelectuala sa le intelegi

Fix zeul crestin e Barbosul.

| bookofknowledge a răspuns (pentru dany1988122):

Nu ia parut rau in sensul ca a fost o greseala, in biblie acest sens este de sa intristat asa de tare incat nu a mai vrut sa stie de existenta omului. Daca i ar fi parut chiar rau ca crease omul nu ar fi continuat creatia. Chiar in apocalipsa scrie de pamanturile distruse si ca putine o sa fie care o sa fie la credinta, o sa fie ploaie cu foc cum era potopul, ceea ce inseamna ca ii va parea rau din nou(face afirmatie din timp)

Ti-am zis, nu stiu despre ce barbos vorbesti. Eu nu cred în așa ceva.

Ala la care va inchinati voi. Eu ii zic ''Barbosul''.

Eu nu mă închin la niciun barbos. Iar minți cu nerușinare. De ce voi ateii trebuie să mințiți tot timpul? Dacă ateismul e adevarat nu ar fi nevoie să mințiți

Nu te inchini la ala din Biblie?

Pai Biblia zice ca e de trei ori sfint. Dacă tu o citești pe sărite, și nu intelegi, nu e nimeni de vina

Întrebări similare