| dany1988122 a întrebat:

Cu ce e mai presus Barbosul decat un om obisnuit care ii pedepseste pe cei care nu o ard cu el?

47 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns (pentru dany1988122):

E fix doar în mintea ta. Aici e problema de fapt. Ți-ai făcut o imagine în minte distorsionata de care rizi acum. Sunt curios ce vei face cand, dincolo de îmaginea formata, vei descoperi cine e adevăratul Dumnezeu. Mai devreme, sau mai tirziu, cand ti se va fi terminat viata, se va întimpla. Ideal ar fi sa fie mai devreme, asa vei mai avea o șansă să scapi.

| dany1988122 explică (pentru cristi202):

Si daca e Zeus, ce faci?

Asa cum faceti voi la Isaia 7? rolling on the floor

| CostinAlamariu a răspuns (pentru dany1988122):

Nu e niciun barbos in Biblie. Se vede ca n-ai citit-o. Și dacă ar exista oameni cu barbă în Biblie nu m-aș închina la ei

| dany1988122 explică (pentru CostinAlamariu):

Lasa ce scrie in Biblie. Eu zic de cum arata acest zeu, cum il vad crestinii. Un batranel.

Niciun creștin nu îl vede așa. Și aia care îl vad asa sunt needucati, idioti. Batranetea este o boala a omului căzut. Este o infirmitate. Dumnezeu nu are infirmitati si nici slabiciuni.

Asa zic si ei despre voi. Batranetea e o boala omului? Deci cainele nu imbatraneste? Exemplu. Amatorisme.

Zeus nu s-a arătat nimanui. Dumnezeul adevarat, cel creștin, s-a arătat. În teologie, termenul "tehnic" pentru aratarile Lui este "epifanie". Nu se intampla prea des, dar, se întimpla, uneori Dumnezeu se arata. Dacă vrei sa afli de o aratare "interesanta", cauta sa vezi experienta lui Sundhar Sing. Acum, mai greu se arata. Dar la un moment dat, orice om Îl va vedea fata în fata. Sunt curios ce vei spune atunci.

Un batrinel... Ai văzut cum arata un batrinel maestru în arte martiale? Zici ca îl dobori cu un deget. Dar, pină sa îl dobori, ești ca lovit de fulger, îți dai seama ca te-a lovit cand ești la pamint.
Hai, pune-te cu "bătrânelul"...

Cum sa nu sa se arate. Daca traiai pe vremea aia ti se arata rolling on the floor Cu ii s-a arata Barbosul?

Am zis eu ceva de puterea fizica?

N-am zis că batranetea este o boala care îl afecteaza numai pe om; am zis ca e o boala a omului. Esti autist si nu intelegi limba română?

''Niciun creștin nu îl vede așa. Și aia care îl vad asa sunt needucati, idioti. Batranetea este o boala a omului căzut. Este o infirmitate. Dumnezeu nu are infirmitati si nici slabiciuni.'' Nu vad cuvantul ''animal'', tu il vezi?

| Davyd2001 a răspuns:

Pentru că El locuiește în locuri inalte si în sfințenie dar este cu omul zdrobit și smerit că sa învioreze duhurile zdrobite și să îmbărbăteze inimile smerite, pentru că El a făcut cerurile și pământul, iar tu nu ești decât un abur care se arată puțintel și apoi piere, la fel sunt și eu, dar bucura te că ai un Dumnezeu care te iubește, numai te răzvrăti împotriva Lui că tot nefericit ești, smerește te ca Domnul să se îndure de tine și să iti de-a bucuria mântuirii Sale!

| dany1988122 explică:

Nesimtitule. Sa iti ceri scuze la persoanele cu autism. Era vorba despre autism?

Da, esti autist. Clar. Si inca cel mai probabil netratat laughing

Stii macar ce inseamna?

Întrebări similare