Religia e incompatibila cu stiinta, pentru ca e poveste primitiva, fantezista, puerila si absurda.
E ca si cum ai întreba
"Cu sau împotriva șurubelniței?"
Știința e un instrument și nimic mai mult. Oamenii care văd știinta ca pe ceva mai mult decat un simplu instrument care te ajuta să studiezi mecanismele lumii naturale au o problema grava la etajul superior.
Așadar, ar fi penibil să spui ca ești cu sau împotriva unui instrument.
Folosesc o șurubelniță atunci când am nevoie de ea. Când am nevoie de altea unealtă folosesc altă unealtă. Așa e și cu știința. Când e locul ei o folosești și după o pui înapoi la loc până o să ai nevoie data viitoare de ea.
Eu sunt de acord cu ce a spus Newton, stiința gandeste gandurile lui Dumnezeu după El.
Sau poate ca nu, nu se stie pe viitor daca se va descoperii leacul anti-imbatranire.
Cand se va descoperii, acest mariciucdenis44 sa nu care cumva sa beneficieze de el, caci pentru el Stiinta e al Dracu.
Trebuie sa ma duc, n-am ce face fie ca vreau fie ca nu vreau. Toata lumea merge. Fantezia si povestile nu tin cont de realitate si acolo poti trai viata vesnica imaginara.
Pentru stiinta, dar aceasta optiune este cu discernamant, ca nu cumva sa Il inlocuim pe Dumnezeu cu stiinta, ceea ce ar insemna o idolatrie! Daca stiinta spune ca nu exista Dumnezeu, atunci este o stiinta mincinoasa de care nu trebuie sa ascultam!