| imale a întrebat:

Cu siguranta toti ati auzit de Proconsul.
Aici este link'ul unde membrii formatiei, Bodo, Dragos si Robert vorbesc despre viata lor, cum au trait in trecut. si viata actuala. Oamenii astia si'au schimbat modul de viata. Ce parere aveti?

http://www.youtube.com/watch?v=xqPuaav4soo

Va rog, nu comentati aiurea inainte de a vedea interviul. Mersii de intelegere.

Răspuns Câştigător
| ArinaRya a răspuns:

Bodo este cel care are Biserica la care merg eu, Raul Vietii - Bucuresti. Este o persoana extraordinara care a reusit sa isi creeze o viata cu El, este puternic legat de Dumnezeu si Il cauta in toate imprejurarile. Slava Lui!

13 răspunsuri:
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Ce intelegi prin comentariu aiurea?
Bodo de la Proconsul a trecut la penticostali, asa....si?
Peste hotare, actori super cunoscuti precum Tom Cruise sau John Travolta au trecut la scientologie! Asa, si?

| RAY a răspuns:

Conteaza ca acum au alta religie, conteaza credinta daca crezi in dumnezeu nu religia sau ca ei spun ca sau pocait asta e ceva intim nu de lauda, isus spune sa nu te lauzi cu credinta ta

| EmaS a răspuns (pentru RAY):

Isus spune ca trebuie sa spunem si altora ceea ce a facut El in viata noastra!

Răspuns utilizator avertizat
| danay72 a răspuns:

Daca o persoana aplica principiile biblice in viata poate sa se schimbe, important e sa vrea. Efeseni4:22-24

| C0nstantin a răspuns (pentru EmaS):

Si nu intereseaza pe nimeni in ce crede x, y sau z. Credinta in ceva ar trebui sa fie ceva privat pentru fiecare persoana in parte nu sa mergi sa iti etalezi credinta. Daca ai nevoie de atentie si sa iti etalezi credinta du-te si fa-o la biserica.

| EmaS a răspuns (pentru C0nstantin):

Eu nu am nevoie de atentie, nu sufar de lipsa de semnificatie de valoare.Am fost provocata sa dau raspunsuri si aceasta imi face o mare placere.Imi place sa impartasesc si cu altii din experientele si cunostintele pe care le-am acumulat citind foarte multe carti cu caracter religios.Tu, esti in trecere pe aici, vad ca, nu te dezminti, cauti doar samanta de scandal, nu dai raspunsuri pertinente.VAD CA TU ESTI IN CAUTARE DE ATENTIE!

| C0nstantin a răspuns (pentru EmaS):

Daca tu crezi ca eu caut scandal inseamna ca nu ai toate tiglele pe casa (fara suparare). Si eu am dreptul sa imi sustin un punct de vedere fie ca iti place, fie ca nu. Parerea mea e ca fie care cu aia a ma-si cand vine vorba de credinta. Credinta este un lucru personal nu este un lucru de grup. Chiar te rog sa incerci sa mergi pe strada si sa incepi sa arati lumii credinta ta sa vezi ce reactii vei primii. Pe putin jumatate din cei care te vor vedea vor zice ca ai probleme. Credinta o ti pentru tine si nu ti-o etalezi. Cum am zis si mai sus vrei atentie, vrei sa iti etalezi credinta du-te in biserica, du-te la o intalnire a membrilor unei secte, dar nu o fa in public.

| ΟρθόδοξηΠίστη a răspuns:

Nu am chef sa ma uit, in oricecaz stiu despre ce este vorba.

Diavolul, cand esti pe calea cea dreapta, te ispiteste, sa o parasesti, insa cand cazi pe o cale gresita, el se bucura, si nu te mai prigoneste!

| angus35 a răspuns:

Nu exista rock crestin.Aceasta sintagma e oximoron.

| RAY a răspuns (pentru EmaS):

Tu esti peste dumnezeu sti tot nu te pot contrazice

| elik a răspuns:

Sunt niste oameni minunati happy

Răspuns utilizator avertizat