Da, scrie. Ba lui Iuda, ba lui Dan
Dă versetele
Acum vin. Stai asa Ca iar te fac Nu te-ai invatat ca eu nu mint?
Iosua 15:20, 33 si Iosua 19:40-41
Cele 2 orașe au fost date tribului lui Iuda la prima împărțeală, iar la a doua celor din tribul Dan. La prima împărțeală 7 din cele 12 triburi nu și-au primit moștenirea și de asta a existat o a doua imparteala. Tribului lui Dan a fost ultimul si de asta i-a ramas o mostenire mică, dar fiind numeros a primit și niste asezari ale lui Iuda cum ar fi cele 2 orașe de care vorbim. În Ioșua 19:9 aflăm că Iuda avea prea mult pamant si o parte din pamantul lui Iuda s-a impartit altor triburi. Deci legal vorbind era si a lui Iuda dupa prima impartire si a lui Dan dupa a doua.
Da versetul care afirmă că au fost două împărțiri. Ce amator
E ridicol sa aperi Biblia știind că e varza. Asta faceti voi
Plus ca te faci de ras, ca e la distanță de câteva capitole. Parca
Cele doua impartiri sunt cuprinse in capitolele pe care le-ai dat. E penibil sa le ceri de la mine cand chiar tu insuti le-ai dat. Citeste capitolele respective
Se contrazic, muica, se contrazic
Nu se contrazic. Ti-am explicat: Iuda a primit prea mult pamant, iar Dan a primit cateva orase din pamantul lui Iuda. Daca s-ar fi contrazis nu le-ar mai fi scris
Omule. sunt e acelasi oras in doua parti. Despre ce vorbim?
E acelasi oras*
Si unde scrie ca Dan i-a luat pamantul lui Iuda, si invers?
Te faci de ras.
Exemplu: Eu scriu o carte in care zic ca Maciuca de Valcea ii apartine lui Andrei, dar mai incolo scriu ca ii apartine lui Pavel. Ce e asta? Fara sa zic ca i s-a luat Maciuca lui Andrei de catre Pavel Amatorisme
Omule, scrie clar ca se ia orasul lui Iuda și i se da lui Dan. Negru pe alb. Ti-am dat exemplu Iosua 19:9
La versetul 19 ''Hafaraim, Şion, Anaharat,''. Iti bati joc de mine cu asta?
Nu versetul 19 ci capitolul 19
Nu ai zis ''Omule, scrie clar ca se ia orasul lui Iuda și i se da lui Dan. Negru pe alb. Ti-am dat exemplu Iosua 19:9''?
Nu e asa ca mine? https://biblia.resursecrestine.ro/iosua/19
Da, Iosua 19:9. Adica capitolul 19, versetul 9
Adica asta? ''Moştenirea fiilor lui Simeon a fost luată din partea de moştenire a fiilor lui Iuda, căci partea fiilor lui Iuda era prea mare pentru ei şi, de aceea*, fiii lui Simeon şi-au primit pe a lor în mijlocul moştenirii lor''?
Sscrie Simeon, nu Dan
Ce amatorisme. Si ma speriasem degeaba
Stiu, e vorba despre Simeon. dar daca Simeon a luat din mostenirea lui Iuda inseamna ca si Dan a luat, la fel ca Simeon, din mostenirea lui Iuda
Nu inseamna asta. Daca fratele meu primeste o masina, asta nu inseamna ca primesc si eu.
E o contradictie daca si Iuda si Simeon au primit acelasi pamant? Da sau nu?
Daca acolo nu e o contradictie atunci de ce e o contradictie acolo?
Am zis eu ceva de Simeon? Era vorba despre Dan. Nu te ascunde
Am facut o comparatie. am spus ca daca e normal ca simeon si iuda sa primeasca aceleasi pamanturi te-am intrebat de ce nu e normal sa tragem aceeasi concluzie despre dan si iuda?
Omule, acolo scrie, si dincolo nu scrie. Deci e contradictie, ca apare fara sa scrie ceva.
Faptul ca nu scrie nu o face o contradictie. Ce zici tu acum e "argument din tăcere" care e o eroare logică. Argumentele din tăcere nu sunt argumente valide