| ParanoidKidu a întrebat:

Cum a ajuns categoria "Religie" cea mai băşcalioasă categorie de pe site?

Răspuns Câştigător
| cryssu2008 a răspuns:

Din punctul meu de vedere cred ca s-a ajuns aici, deoarece Religia in mod general este considerat un subiect tabu, iar ateii prezenti aici incearca sa-si dovedeasca lor cat de atei sunt, intrand in contradictorii cu alte religii prezente pe site. Astfel fiecare incercand sa-si apere ce este al lui, se creaza grupuri de divergenta. Am vazut ca unii pun astfel de intrebari in categoria Religie, tocmai pentru a crea cearta.

18 răspunsuri:
| Ucigasuldeprostie a răspuns:

Pentru ca lumea e plina de prosti indoctrinati si manipulati de povesti de acum enjpe mii de ani.

| anaservic a răspuns:

Nu stiu din astea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Religia a stat si sta in continuare la baza oricarui razboi happy

| Nordic a răspuns:

Pentru ca niste "bascalari" s-au hotarat sa se i-a de cei religiosi de acolo si s-au gandit sa faca pe desteptii implicandu-se in domenii si discutii despre care nu au habar.

| Danutza27 a răspuns:

Simplu intra pe forumul softpedia la religie si o sa vezi rinduiala si toti se inteleg.Citind ce este pe aici "paruiala tiganeasca" Te vei intreba ce face softpedia asa de linistit si cum de toata fauna a ajuns pe TPU nu pot sa raspund.Ce se intimpla daca pe softpedia ajunge fauna pestrita de aici (legiunea zdrentarosilor,atei,satanisti, budist si parabudisti). Simplu ca la bunicu in ograda tabara soaricii pe el, pisicile ii casapesc.O sa zici pai pe astia cine ii razbeste si cum =moderatorii cu susp cont x zile susp cont x saptamana..." si clar le va veni mintea la cap.Am inteles si eu ca nelegiuirile lor au ajuns si pe la moderatori si ca se pune de rinduiala dar se va face treaba cu cap.

| Kosuchin a răspuns:

Ma depaseste o_O".

| enverhoxha a răspuns:

De asta a fost înfiinţată.

| Danutza27 a răspuns (pentru enverhoxha):

Pai ce sa zic eu am 1200 gr materie cenusie si folosesc 90 % din ea tu cu 10 gr gindesti de 10 gr ca unde nu este nici Bunul Dumnezeu nu are ce cere

| EmaS a răspuns (pentru Danutza27):

Sa speram ca vor face ceva ca sa se evite atatea jigniri si mizerii.

| EmaS a răspuns:

Uite, vezi de cand nu mai e Marioara astia isi fac de cap!

| Hombre a răspuns (pentru EmaS):

Pai vezi Ema, aveai un ghimpe pentru Marioara ea era piesa tampon pentru voi, toate draciile se descarca la Marioara, acum le luati voi.

| francesca89 a răspuns (pentru EmaS):

Jigniri? Sclava ta danutza tocmai a jignit pe cineva

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Cu ajutorul "Mărioarei". Nu vorbi de funie în casa spânzuratuluiwinking.

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Pentru ca insasi religia e o bascalie.

| Hombre a răspuns (pentru Danutza27):

Nu pot sa nu-ti spun sclava Izaura a fantasmagoriilor inchipuite.

| Ucigasuldeprostie a răspuns (pentru Danutza27):

Pai vad ca nu are ce cere. Ca daca avea pretentii tu nu mai erai printre noi ca nu te incadrai la capitolu inteligenta. Si dau la pariu ca esti si boccie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca e foarte controversata. Si fiecare vine cu o "hermeneutica personala".

| tsevaoth a răspuns:

Pur si simplu ca ateii si trollii de pe TPU nu pot sa dicute despre conceptia lor in mod civilizat cum sustin ei pe vreo alta categorie, de fapt cand ai o minte indreptata spre injurii, prejudecata, nu poti sa aiba discutii cu altii de aceeasi conceptie ca si lor ci doar se asociaza impotriva altora si vor sa discute contradictoriu cu ceva ce zic ei ca nu-i deranjeaza sau nu exista.Eu unul nu inteleg de ce posteaza la subiectul Religie pentru ca oricum nu rezolva nimic din vreme ce e demonstrat stintific ca poti schimba mintea unui ateu dar a unui credincios niciodata.In opinia mea si a unui prieten de-al meu care e ateu majoritatea sunt niste adolescenti frustrati si care-si descarca furia undeva, nu ca ar fi atei get beget ci doar sa demonstreze ca au neaparata dreptate.Paradoxul e ca ei sustin faptul ca de la credinciosi pleca certurile si injuriile, si asa cum sustine prietenul meu, un ateu adevarat nu intra NICIODATA pe vreun site sau categorie ce tine de Religie etc.Eu nu pot fi suparat pe ei,sut foarte sigur ca o sa se loveasca, ca si mine, la un moment dat de pragul de sus a usii.