Faci numai lucruri bune atat pentru tine cat si pentru altii si e suficient. Daca toti ar face asa, ar fi bine pentru toti.
Un om ca sa fie inselat sau mintit trebuie sa fie nestiutor (deci sa nu cunoasca adevarul, sa ignore realitatea) si sa fie credul ( sa creada orice minciuna i se spune, fara sa verifice, fara sa o treaca prin filtrul ratiunii). Prin stiinta si cunoastere ne apropiem de adevar, iar prin credinta ne apropiem de minciuna.
Deci cine vrea sa se apropie de Dumnezeu are nevoie de cat mai multa credinta si cat mai putina stiinta. (Partea a 2-a cu nestiinta se rezolva cel mai usor, apoi pentru prima parte e suficient sa ignoram realitatea si sa credem orice fara dovezi.)
Te sfătuiesc să începi prin a citi Biblia, în special Evangheliile, pentru că acolo vei găsi Viața. Însă înainte de asta, roagă-te cu toată sinceritatea ca Domnul Isus să îți dea lumină ca să înțelegi ceea ce citești. Cere Duhul Sfânt (de care se vorbește în Luca 11), care te va călăuzi în tot adevărul și din a cărui pricină Dumnezeu te va învia la prima înviere, a celor drepți. Ai nevoie de o naștere din Dumnezeu pentru a fi un om nou, de un nou început, în care tot trecutul este iertat prin Jertfa Dragostei Lui de la Golgota. Și apoi iubește.
Cui i se iartă mult iubește mult.
Fii binecuvântat cu viață veșnică, Robert!
Trebuie să-ți ceri scuze față de cel ce a înviat a treia zi și s-a ridicat la cer.
Nu sunt creștin, vorbesc de Iulius Cezar.
Au grija sectele si ateii care-si fac propaganda pe-aici, sa nu fii pe calea cea buna!
Eu intr-o vreme m-am lasat de mana Satanei dar intr-o zi mi-am revenit si nu mai vreau sa fac fapte rele ai asa etc. e mai bine asa cand ai sufletul curat si mno ma înțelegi tu ps:succes si baftaa la tott
Si de ce mai ai pacatosul in nume daca nu mai faci pacate?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: