anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ati reactina ca parinte afland ca copilul dvs. este satanist?

Răspuns Câştigător
| Increatul a răspuns:

Nici cum ii alegerea lui, eu o sa-mi educ copilul sa fie liber.''Ortodox,,,''Crestin,,,''Hindus,,,''Satanist,,''Catolic,, etc, nu exista asa ceva, exista fiinta umana, om, astea is prejudecatii care nu ar trebui sa existe.Copilul meu cand o sa-l am, nu o sa potriveasca nicăieri unde supunerea este o cerinţă de bază.Nu o sa-mi fortez copilul sa aleaga o cale.Parintii trebuie sa inteleaga un lucru esential. Daca esti parinte nu inseamna ca ai voie sa fi si ''Stapanul,, propriului copil, cum fac majoritatea parintilor.Eu o sa-l invat cum ii lumea cu adevarat.O sa-l invat viata adevarata, fara idei abstracte, ideologii care o sa-l distruga mai tarziu.

| anonim_4396 explică (pentru Increatul):

Satanismul nu are la baza sclavia sau auto-sclavia.

| Increatul a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiu despre ''Satanism,, ca nu are la baza sclavia sau auto-sclavia.Eu nu am nici o ''Religie,,, am o ''Religie,, prorpie si autentica care nu ii scrisa, in nici o ''Carte Sfanta,,, care se bazeaza pe increderea 100% in mine si atat.Am citit foarte mult:Osho, Daila Lama, Gurdjieff si o gramada de lideri spirituali care au niste invataturi despre viata foarte interesante, care nu se bazeaza pe nici o dogma.Numa am studiat si m-am documentat nu practic, dupa anumite invataturi mi-am creat o ''Religie,, proprie si autentica care se bazeaza 100% pe mine si pe lectii de viata.Is impotriva tot ce dezumanizeaza omul:bisericele, statele, sistemul, religile.Sunt impotriva cultivarii si imprumutarii unei moralitati false, impunerii unui caracter fals, sunt impotriva a tot ce inseamna control asupra omului.

| anonim_4396 explică (pentru Increatul):

Si eu de asta cred ca pe mine ma caracteriaza satanismul.

| RAY a răspuns (pentru Increatul):

Ateismul nu-i o religie

| Increatul a răspuns (pentru RAY):

Nu ai inteles cum trebuie.Cuvantul ''Religie,, ii cu ghilimele de rigoare.O ''Religie,,proprie,niste invataturi despre viata si despre existenta care nu apare in nici o ''Carte Sfanta,,. Ateismul nu-i o religie, adevarat, ai interpretat tu cuvintele gresit, is niste invataturi si principii despre viata, nu dogme religioase.

| RAY a răspuns (pentru Increatul):

Eu m-am referit ca te regasesti in ateism

| Archdaemon a răspuns (pentru Increatul):

Tu ai spus cam tot, daca toti parintii ar fi asa lumea ar fi mai buna.

| Increatul a răspuns (pentru Archdaemon):

Eu nu am nici un ''Credincios,, in familie, ceva foarte rar in ziua de azi..Parintii mei m-au crescut si mi-au zis ca eu sunt ''Stapanul vietii mele,, nu ei si nimeni altcineva.Eu imi aleg calea care vreau sa o urmez singur.Mai tarziu am citit mult si m-am documentat foarte mult despre anumiti lideri spirituali:Gurdjieff, Osho, Daila Lama etc.Mi-am creat niste invataturi despre viata si despre existenta care nu ii scrisa in nici o ''Carte Sfanta,,, si o numesc ''Religia,, mea proprie, care se bazeaza 100% numa pe mine, si totul depinde de mine in viata. Nu exista ''destin,, tu iti controlezi si iti formezi intreaga viata si totul depinde numai de tine.

| Archdaemon a răspuns (pentru Increatul):

AI 100% dreptate, eu sunt ateu si parintii mei ma freaca mereu la cap cu religia lor(crestinismul), chiar nu pot sa am o asemenea religie, e absurd, toate religiile sunt absurde.

60 răspunsuri:
| shadovv a răspuns:

"Fiule, esti stupid..."

| Inferno a răspuns:

Curios ca nu am vazut raspunsuri de genul: "Am sa-l bat cu pietre pana-i vine mintea la cap ", sau " Am sa-l duc la psihiatru." Ceea ce-mi indica ca nu a raspuns niciun crestin pana acum.

| Alikke a răspuns:

Satanismul Modern si Ateismul se aseamana prin:
Ambele nu cred in D-zeu sau Lucifer.
Ambele promoveaza libertatea.

| RAY a răspuns (pentru Alikke):

Satanismul Modern impune idei, reguli, poruncile lor, ateismul nu impune nimic decat lipsa credintei in zeii

| Alikke a răspuns (pentru RAY):

Satanismul Modern nu impune nimica.
Satanismul in general este o religie um pic mai libera decat toate.
Si Satanismul Modern...
De fapt de ce imi bat eu tastele? Sa iti arat:
"Satanismul modern este un tip de satanism evoluat deoarece are la baza principiul ateist dar cu unele reguli de viata...

Satanismul modern nu recunoaste nici o entitate/zeu care are puterea de a conduce pe om, singura entitate aflata esti TU si TU esti singura persoana care are controlul vietii tale si singura care lupta pentru succes. Puterea omului este nemarginita si ingradirea ei nu va duce la nici o evolutie ci doar la o decadere.Persoana din ziua de astazi trebuie sa priveasca limpede lucrurile si sa fie singura care are control asupra lucrurilor din jur si astfel isi va putea indeplini orice dorinta.
Concluzia din cele scrise mai sus este ca satanisti moderni nu cred nici in dracu' nici in d-zeu.
De ce numele de "satanism":Satana pentru Satanistii Moderni reprezinta o forta, un simbol asa cum ii spune si intelesul – Adversarul/Opusul. Satanismul Modern este opusul religiilor care-si propun inchiderea omului si hipnoza acestuia pentru a promova ideile in scopuri jenante.

Acest post este pentru cei cu ideei preconcepute despre satanism...
Concluzii:-Satanisti moderni sunt niste atei doar ca au anumite principi de viata foarte bune in lumea in care traim..."

Sursa: http://satanicro.blogspot.ro/2011/05/satanism-modern-ateism.html

Ateismul nu este o religie, nu este nici macar un stil de viata. Inseamna doar sa nu crezi in nimica si atata.

Ateismul nu are nici o regula de viata, te rog nu baga satanismul cu ateismul, satanisti = copii emo terminati mintal

Crestinii + Ateii: Satanistii sunt urati! Punct!
laughing rolling on the floor)))

Nu-i urasc, dar sa nu asocieze ateismul cu satanismul lor, cum poti fi satanist daca nu crezi in satana? e clar ca cred in satana

Nu'i urasti...
Ray: satanisti = copii emo terminati mintal
Mda.
Ei nu cred in Satan. Il considera pe Satan un model. Nu il iau ca pe un Stapan, Prieten etc. ce trebuie slavit. Il considera doar un model si in acelasi timp nu cred in nimica. De aici: Satanist.
Stii ca Lucifer inseamna bariera de lumina sau aducatorul de lumina. Dupa ei, Satan reprezinta un fel de... "carte" a cunoasterii. Sau cel ce a ales cunoasterea. Nu un Stapan sau ceva ce exista cu adevarat. Ci doar un model. Adica: Cunoastere si libertate.

| Zenicide a răspuns (pentru Alikke):

Mie mie se pare ca astia chiar cred in zeii respectivi. Gresesc?
http://www.ibeelzebub.com/beelzebub_speaks

| Alikke a răspuns (pentru Zenicide):

Gresesti!
Sunt mai multe tipuri.
Moderni... care sunt cum ti-am spus mai sus.
Traditionali care chiar il venereaza pe Lucifer... sau il considera un prieten demn de respectat... depinde de ideile fiecaruia.
Mai este si cel Rebel pe care il promoveaza Mass-Media. Cel care este urat si de Satanistii dedicati. Practic cei rebeli sunt acei copii pe care toti ii numesc "emo". Si care omoara pisici in cimitire.
In fine, citeste aici mai exact:
http://www.bisericasatanista.org/tipuri-de-satanism.html

| Zenicide a răspuns (pentru Alikke):

Am inteles, mersi.

| RAY a răspuns:

Sincer? i-as explica teoria evolutiei, teoria big bang pana o intelege pe de rost i dau sa citeasca cartea istoria religiilor =de ce a creat omul zeii, i voi explica sa stie sa faca diferenta intre fantezie si realitate, nu isi poti lasa copilu sa aleaga ce vrea si ce e bine pentru viitorul lui asta daca isi pasa de el

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Deci atunci tu categoric il indocorinezi cu ateism. Un parinte are obligatia sa: educe copilul cum stie el mai bine dar nu cred ca are dreptul ca sa-i impuna o religie fie asta crestinism, budhism, satanism sau chiar non-religie ca ateismul.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Ateismul nu poate fi o indoctrinare, libertatea de a gandi liber nu este o indoctrinare

Asa e.

Ateismul inseamna sa gandesti liber si rational, a elibera un om din somnul fanteziei nu este un lucru rau si unu benefic

| Mădă0611 a răspuns:

laughing Ce ma amuza asta cu satanism modern sau ce le mai inventeaza unora neuronul idle laughing, si ma enerveaza ca il puneti langa ateism.
1. Ca e dumnezeu, cristi, lucifer, satan, zeus, venus, sunt prieteni imaginari
2. Daca esti botezat crestin ortodox si devii satanist, e pentru ca te-a interesat raul, asta ar fi definitia "traditionala" a satanismului, ca au intors-o apoi, satanism modern, adica satanism fara satan raised eyebrows, e alta mancare de peste, deci daca ii explici ca nu e bine sa aiba prieteni imaginari si mai rau, sa-l aiba pe cel care se presupune ca e rau, nu-i iei nici o libertate.

Acum fac asa cum fac unii crestini laughing Ai 17 ani, perioada adolescentei, sa vedem cat te tine credinta ta, e obositoare, banuiesc.

| M25M a răspuns:

Din moment ca sunt ateu, cred ca l-as lua peste picior cu tot cu prietenul sau imaginar, pana cand o sa se sature laughing

| anonim_4396 explică (pentru M25M):

Atunci cu ce esti mai diferit decat cei indoctorinati in religia crestina daca copilul nu are dreptul sa aleaga?

| M25M a răspuns (pentru anonim_4396):

1. Nu am vorbit pe un ton serios se vede dupa tonalitatea intrebarii.
2. Daca el vrea sa creada in Satan, il voi lasa sa faca ce ritualuri vrea el atat timp cat nu il afecteaza pe el si cat nu imi va afecta familia.
3. Mai in gluma mai in serios, de obicei cei satanisti, cel putin cei care se declara astfel sunt la varsta adolescentei, cand vor sa isi creeza o identitate, cand vor sa iasa in evidenta cu ceva inedit, astfel tot voi face cateva glume pe seama lui si pe Cel de la cazane.
P.S. Ma crezi sau nu la fel ar fi cazul si daca ar crede in Shiva, in Allah sau Dumnezeu.

| dracu14 a răspuns:

Ce-mi pasa mie, sa fie ce vrea da sa nu vina politistu la usa si sa-mi dea amenzi de platit pentru profanare de morminte, vandalizare de biserici si ce or mai face satanistii

| anonim_4396 explică (pentru dracu14):

Tu vorbesti despre "satanisti " rebeli astia nu constiue o secta satanista ei sunt cei care se dau si ei mari ca-s cineva si fac tot satanismul de rahat. Daca vrei sa stii ce e satanismul si cate secte sunt citeste asta:http://www.ocult-ro.com/2012/01/tipuri-de-satanism.html

| dracu14 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mersi pentru link, chiar nu stiam ca sunt mai multe tipuri de satanism.

| anonim_4396 explică (pentru dracu14):

Eu fac parte din ultiul tip si anume: Satanism spiritual

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum adica?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Eu aş ţine cu Satan dacă aş şti că există.hee hee

| Zenicide a răspuns (pentru anonim_4396):

Si eu, dar nu cred in povestile astea. Asta nu ma face satanist happy

| anonim_4396 explică (pentru Zenicide):

Atunci poate esti satanist modern?!

| Zenicide a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate din punct de vedere al satanistilor moderni, dar nu si din punctul meu de vedere. Imi place sa citesc despre satanism si diferite religii dar pentru mine sunt doar povesti, nimic mai mult happy

Poti sa imi zici cum vrei asta nu schimba faptul (dar nici nu ma supara) ca nu cred in Dzeu dar nici in Satan, si nici in alti zei, de asta ma identific ca ateu. Poti sa imi zici cum vrei pentru mine nu e improtant oricum laughing

| anonim_4396 explică (pentru Zenicide):

Eh satanisti moderni sunt atei care merg pe principile lui Lavey. de aceea te-am intrebat daca nu te indentifici ca satanist modern

| RAY a răspuns (pentru Zenicide):

Isi place sa citesti despre mitologie?

Te rog eu nu compara satanismul cu ateismul

Eh in acest caz nu e o diferenta prea mare. Ma refer la cei moderni si la atei.

Este diferenta satanisti cu satanisti, ateii cu ateii, ca niste fara suparare gunoaie, copii emo redardati mintali nu stiu, nu au habar de viata e altceva ce sunt satanisti monderni? vechii emo

Cat timp nu ma faci emo sunt ok.laughing

Tu esti spiritual eu vb de aia moderni

Nu te-ai indiot niciodata de satanismul tau? nu te intrebi dar de ce nu se arata satana tie?

Sincer au fost faze cand m-am indoit

Doar ca vrei sa le ascunzi nu le dai importanta indoielor tale daca te-ai indoi de toate sa vezi realitatea ar fi diferit realitatea ta

Adica nu a mai fi sigur de nimic. Am sa te intreb eu acum nu esti sceptic in privinta ateismului? Adica faptul ca negi si esti sigur de cea ce crezi denota siguranta, tu crezi ca e mai bine fara un zeu decat cu. Ateismul este un fel "religie" fara dogme.

Răspuns utilizator avertizat
| inna07 a răspuns:

Hmm...sper sa nu trec prin asta

| Drahia a răspuns:

Dece nu vorbesti deschis cu el pana iti dai seama daca e un moft al varstei sau ceva serios? Adica daca poate vorbi cu tine deschis. De exemplu eu nu am o realtie deschisa cu mama si so prins ca fumez si o vazut ca port o pentagrama pentru a ma deosebi de "pupatorii de moaste" si cu cat imi spune mai mult sa incetez, cu atat devin mai agresiva. Mai bine nu incerca sa il opresti. Asa o sa creada ca satanismul sau venerarea unuei entitati sau chiar apartenenta unui cult este o joaca.

| anonim_4396 explică (pentru Drahia):

Eh de fapt sunt teist unul la mana si doi la mana e ceva serios e intotdeauna am luat religia mea foarte in serios, iar daca am ar afla sad.

| sizzlinghot a răspuns:

Nu trebuie sa fii crestin ca sa iti duci copilul la psihiatru pentru asa ceva. Eu sunt ateu si e primul lucru pe care l-as face.

| anonim_4396 explică (pentru sizzlinghot):

Eh nu cred ca daca ai o religie este o deviere psihica, fiecare are dreptul de a crede ce vrea.

| andra43 a răspuns:

Ce inseamna satanist?

| Drahia a răspuns (pentru andra43):

Ceva ce o sa poti intelege daca ai fi destul de open-minded. Inseamna venerarea unei entitati pe nume Satan, iar satanismul este un cult in care este luata in serios viata spirituala si practicarea unor anumite ritualuri. Un cult plin de simbolistica in care intra cine merita si cine ia asta in serios. Si nu e usor sa iesi. Practica de satanist inseamna sa ai mereu un raspuns concret, cert si bine elaborat in care poti sa iti exprimi parerea cursiv. Asta daca esti satanist adevaratwinking Si desigur sunt mai multe cerinte, asa cum sunt si in crestinism, budism, etc. Deasemenea exista biblia satanista, evanghelii si alte carti de genul asta care se publica si se gasesc pe piata, dar exista carti la care nu ajunge multa lume, care sunt adevarate, biblia originala satanista de exemplu, scrisa manual de creatorii si "parintii" satanismului^^

Întrebări similare