De fapt, de ce ai postat întrebarea asta, unde nu întrebi nimic serios, dar scrii prostii?
1. Se numeste evolutie nu design. Un sarpe s-a adaptat pentru a intra in scorburi si alte gauri ca sa aiba ce manca. E evolutie nu design. Japonezii digera mai bine algele, e evolutie, nu design. Rusii pot bea mai multa vodka decat noi, e evolutie nu design.
2. "Ignora simtul realitatii dat de Dumnezeu." Nu ti se pare chestia asta cam ciudata? O persoana care nu exista, nu sunt dovezi care sa arate existenta acesteia sa-mi "daruiasca" simtul realitatii? WTF?
3. Sa crezi? In ce? in marmote care invelesc ciocolata in staniol?
4. Evolutia e adevarata, vezi ce-am zis mai sus de japonezi.
5. Nu sunt o maimuta, sunt mult mai inteligent decat o maimuta. Intre mine si o maimuta actuala sunt sute de mii de ani diferenta.
6. Constiinta mea? E data de mediul in care traiesc. M-am adaptat la mediu, sau mai bine zis am evoluat asa incat nu incep sa omor oameni pe strada, sau mai stiu eu ce.
7. Eu ii zic barbosul ceresc, nu dumnezeu.
8. Imi plac spagetele.
9. Straw man? Cand zici asta ma gandesc la filme de groaza.
10. Nu gandesc pentru mine? Tin sa te contrazic. TU nu gandesti pentru tine, lasi o carte sa iti dicteze ce e bine si ce nu.
11. Am baut eu si te-ai imbatat tu?
Si inca ceva, sa zicem ca eu sunt dobitoc si barbosul ceresc exista.
Sa stii ca nici in ultima mea secunda pe care o voi trai nu o sa il respect/accept. A facut MULT prea mult rau. Potopul, Cruciadele in numele lui, "Razboiul" dintre atei si crestini, in fiecare zi mor mii de copii de foame(cu ce au gresit ei? e vina lor ca-a africani?)
In fiecare zi se petrec crime, violuri, batai. In fiecare zi oamenii mor de boli grave. Nu e deloc o zeitate buna si iubitoare asa cum vi se spune.
Deci, chiar daca exista, nu vreau sa ajung in "imparatia" sa. E un ticalos nenorocit, mai bine acolo jos...indiferent cata suferinta ar fi.
Da...nu mai stiu pe ce site crestin am citit articolul asta. Nu asta e problema, problema este ca tu esti mai prost decat ala care l-a scris, fara suparare. Tot articolul contine un lung sir de aberatii, scrise de mana unui fanatic crestin.
Dumnezeu a pus in fiecare om gandul dupa vesnicie! Dar ei se inseala singuri.Nu au destula credinta ca sa fie atei! Foarte bine gandit. Felicitari!
Sunt sigura ca Flying Spaghetti Monster iti poate indeparta toate dubiile. Doar crede in el. Mult noroc.
Asta cu dumnezeu Designerul (cu literă mare) n-am mai auzit-o.
Concepțiile nu o să mi el schimb că și-n creaționism sunt o tonă de verigi lipsă și extrem de multe nonsensuri dar măcar m-a amuzat întrebarea, thx.
Tsevaoth esti prea tare ca sa fii adevarat, insa iti zic, nu-ti bate capul prea tare, adevarul e ca le pui in fata negru pe alb dovezi stiintifice contra evolutioniste si ei o tin tot inainte cu ale lor. am patit-o pe pielea mea. "Crede ca esti corect in credintele tale. Crede ca evolutia este intr-adevar adevarata. Crede ca este stiintifica. Crede ca nu exista verigi lipsa, si crede ca Richard Dawkins stie despre ce vorbeste. Crede ca esti o maimuta, si ca nu esti responsabil din punct de vedere moral deoarece maimutele nu au absolute morale. Crede ca constiinta ta ti-a fost data de parinti si de societate, nu de Dumnezeu (intotdeauna foloseste un "d" mic pentru Dumnezeu daca este posibil)." M-am prapadit de ras cand am citit asta, chiar si in gluma tot te apuca rasul .
Numai la postul lui Silviu daca ma uit ma apuca jalea, cate erori logice.
1 - "Se numeste evolutie nu design.". Se numeste design, nu evolutie? Cine are drepate? "Un sarpe s-a adaptat pentru a intra in scorburi si alte gauri ca sa aiba ce manca." Si baza ta stiintifica este? Apoi ne ia cu japonezii si rusii. pfaaai ce inteligent e baiatu asta, "În biologie, teoria evoluţiei descrie fenomenul prin care caractere noi, utile speciei, apărute la un individ şi transmise descendenţilor acestuia ajung să fie adoptate de o populaţie. Evoluţia stă la baza speciaţiei (adică apariţia unor specii noi din specii existente).". vorbesti de evolutie in cadrul speciilor, asa ca si japonezii si rusii sunt tot oameni, indiferent ce mananca... de fapt tu nu ai prezentat niciun argument acolo.
2 - dovezi sunt, tu insa nu le stii, unele de bun simt, iar pentru cei mai pretentiosi s-au gasit si dovezi stiintifice.
3 - Stil in loc de substanta, iei in ras afirmatiile oponentului pentru ati promova propria idee.
4 - Afirmatie goala, presupui ca evolutia este adevarata. Demonstreaza.
5 - "Nu sunt o maimuta", te cred pe cuvant. " sunt mult mai inteligent decat o maimuta", am o oarecare retinere la acest subiect. "Intre mine si o maimuta actuala sunt sute de mii de ani diferenta." Afirmatie goala, presupui ca istoria planetei s-a desfasurat pe parcursul a cel putin cateva milioane de ani, demonstreaza, stiintific te rog, nu cu datari false facute la comanda.
6 - "am evoluat asa incat nu incep sa omor oameni pe strada, sau mai stiu eu ce.". dupa cum zic evolutionistii, cel mai puternic si agil supravietuieste, deci daca ai omori oameni care ar fi problema? Tu faci doar ce dicteaza traseul tau evolutiv, corect? Eliminand concurenta iti asiguri mai multe beneficii pentru existenta ta, astea fiind zi-se, ce te opreste sa elimini concurenta? Cumva principiile morale care le negi? Think about it.
7 - Stil in loc de substanta.
8 - Si mie, insa care e relevanta?
9 - Relevantaaaaa?!?
10 - N-are rost sa comentez, daca apuci sa ne spui ce gandeste fiecare... ce fel de argument e asta?
11 -.
N-are rost sa creem o dezbatere, am mai incercat in trecut dar pur si simplu n-am cu cine.
Respect! cu toate ca sunt crestin convins. Un lucru: catolicii sunt cretini. ei au facut cruciadele, nu Dumnezeu. ei au facut inchizitia si razboiul intre atei si crestini. Ortodocsii sunt ceva diferit. Oricum, Respect.
Mda...eu ma intreb uneori daca oamenii care pun asemenea "intrebari" sunt cu adevarat atat de prosti sau doar li se pare interesant sa para semiretardati?
De ce sa ignori designul din natura? Nu inteleg... daca esti ateu nu ai voie sa admiri un apus de soare?
Teoria evolutionista nu sustine ca am avoluat din maimute,desi in halul in care ai ajuns tu incep sa cred ca poate Darwin s-o fi inselat putin in privinta anumitor specimene; cum spunea Teoria Evolutionista sustine ca am avut un stramos comun cu maimutele,oricum sincer prefer sa am un stramos comun cu maimutele de cat sa fiu facut din namol si flegma de zeu.
Ateii su notiuni morale,doar ca nu se bazeaza pe frica de a nu fi pedepsit ci pe propia constiinta.
Dumnezeu se scrie cu litera mare,la fel ca Allah,Buddha,Zeus, etc...
Bineinteles ca poti sa fi ateu adevarat daca nu crezi, nu trebuie sa fi sigur de un lucru ca sa crezi/nu crezi in el; voi (credinciosii) ar trebui sa fiti familiarizati deja cu asta.
N-o sa-mi bat capul cu tine. Esti prea prost. Daca ma cobor la nivelul tau imi mor neuronii
Have a nice day.
"Cine este spurcat sa se spurce si mai greu. Cine este drept sa faca dreptate mai departe. Cine este sfant sa se sfinteasca si mai mult. Iata, vin curand si plata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia, dupa cum este fapta lui.
Eu sunt Alfa si Omega, Cel dintai si Cel de pe urma, inceputul si Sfarsitul. Fericiti cei care spala vesmintele lor ca sa aiba stapanire peste pomul vietii si prin porti sa intre in cetate! Afara cainii si vrajitorii si desfranatii si ucigasii si inchinatorii la idoli si toti cei care lucreaza si iubesc minciuna!".
Cine vrea sa inteleaga intelege.
Ce faci frateee? ai zdruncinat necredinta din temelii.iti dai seama? toata gasca acum cugeta vreo doua zile, urmand dupa aia sa se repeada ca o haita hamesita sa se declare atei, inteligenti si sa se sustina reciproc printr-o campanie atroce impotrica celor care cred si in sfantul scarabeu? e cea mai buna intrebare sau constatare din ultimele zile.parerea mea.ca-mi dadusi si mie de gandit acum.nici eu nu stiu unde sa ma postez.ca nici credincios tare nu sunt, dar nici ateu nu ma cheama.si imi e de inteligenta acum, nu de biserica si credinta. Dumnezeu cu mila.in intelepciunea lui si cu puterea Duhului sfant, in numele mantuitorului nostru, ne va ghida si ne va indrepta pe toti spre imparatia sa.ca singuri santem vai de curul nostru, si atei si credinciosi laolalta.
E o singura regula sa devii un plagiator ipocrit. Copiezi un text scris de altul, iti asumi un aer inteligent si inviti la discutii.
Scuze fata de toti care mai dau link-uri video si altele impotriva crediciosilor, sigur ca am facut si eu copy paste pentru ca trebuia discutat asta, spre cultura generala a unora si spre oftica altora.Nu am sustinut ca e postarea mea ci am intrebat cum comentati.
In mod asemanator se poate face un text si pentru cine doreste sa devina un crestin.
~
RAY întreabă: