1.Ma,oameni buni,dpdv fizic,sfarsitul ''lumii'' putem noi sa-l astept mult si bine,ca n-o sa vina niciodata,pentru ca Pamantul nu este supernova sa pufaie o data, sa se dezintegreze, si sa ramana antimaterie in urma.Si prin incalzire excesiva,si prin asteroid,si prin iarna nucleara,viata pe Pamant o sa existe pentru totdeauna,asta in caz de nu se dilata soarele si vine peste noi,dar putin probabil,pentru ca mai devreme o sa explodeze(ca e o supernova),decat sa se ciocneasca de noi. Daca vorbim de un sfarsit al lumii dpdv mental,acesta a venit demult peste noi,si este la apogeu.Zic de faptul ca oamenii au pierdut din valori,nu mai au aproape deloc calitati,nu mai sunt creaturi ce apreciaza frumosul,ci doar ceea ce sare in evidenta oricum,societatea-i pervertita,prostita si manipulata ca niste paiate.Dar asta e cu totul altceva.
Nu o sa existe total,ca viata e ciclica, si daca o bacterie ramane, tot nu se considera sfarsitul lumii.Si acum 8 miliarde de ani,Pamantul era sterp si uscat de nu gaseai nimic pe el, si murisera formele de viata ce aparusera, dar dupa vreo 3 miliarde de ani si-au revenit, si viata a inceput din nou sa existe.Nu mi-e frica de ceva ce nu exista.Dar,sincer sa fiu,mi-e mila de cei ce populeaza planeta,ca traiesc sfarsitul mental, si omenirea se adanceste pe zi ce trece in prostie.
NU E NICIUN 2012, NICIUN Y2K,NICI UN ASTEROID,NICIO MANIE A VREUNUI DUMNEZEU! NU MAI CREDETI GOGOSILE ASTEA,CA SUNTETI OAMENI MARI, NU COPII, SA CREDETI ORICE!
N-o sa-l prind, desi as dori asta.
Mor la maxim 40 de ani si va salut!
N-o sa-l prinzi nici tu, nu-i problema.
Va fi un moment frumos pentru omenire cred ca va fi fix opusul la ce arata asti pe youtube sau prin filme
Fiinca Isus vine sa ne ierte pacatele nu sa ne omoare atunci omul va fi in paradis
Daca te referi la sfarstiul lumii din 21 decembrie 2012 nu cred in el, daca ne luam dupa toate zvonurile venite de la nu stiu ce cercetatori ar fi trebuit sa murim deja de vreo 4 ori, unul spunea ca va veni sfarsitul lumii in 2000, altul pe 11.11. 2011 si se pare ca suntem inca vii
La sfarsitul Noului Testament este prezentata Apolcalipsa dupa Ioan... care dupa parerea mea e o mare prostie. Citeste si ai sa vezi.
Baii.Sincer aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu .
Nu Mai inteleg nimic de la TV.ba vine va nu vine
Oricum, chiar de ar veni nu imi e frica, asta ne e soarta ce putem sa face.
Dar cica am vazut intr-un documentar ca planeta se apropie in fiecare an de soare, iar intr-o zi, se va apropia asa de mult incat va arde :o ...Ma rog, asta o vom vedea :]]]
fundita?
Am 13 ani.pai eu am vazut acum vreo 3 ani pe national geographic o emisiune cu sfarsitul lumii. se face ca la inceput v-a cadea un meteorit care v-a arde tot dar vor fi locuri foarte rare unde vor mai fi 12-10 de supravietuitori, apoi v-a venii un val foarte mare de apa care va inghitii tot. in alta emisiune am vazut ca new york-u va fi inundat de un tsunami care v-a ineca orasu.apa din york o sa ajunga pana la 30 de metri si v-a distruge statuia libertatii dupa care va trece prin brazilia distrugand statuia lui Iisus. mai este una, cica o sa ne arda soarele
Pana sa vina sfarsitul lumii eu sigur o sa fiu mort.
Dar ma gandesc ca sfarsitul lumii o sa se datoreze tot oamenilor. Adica de pe acum incepe. Atatea omoruri,violouri, furturi, batai
Nu credeti ca aceste sfarsite sunt doar metode prin care Dumnezeu vrea sa ne faca mai credinciosi si mai buni? m-am gandit mult la asta, si Tr3iii mai vreau raspunsuri, daca dau fundita na-r mai raspunde nimeni!
Doar Dumnezeu stie cand va fi sfarsitul lumii.Si nu va imaginati ca va veni un val sau ceva de genu si ne va lua pe toti.Vor fi cutremure si multe alte catastrofe. Oamenii nu vor muri de-o data.Nu este nimic adevarat din ce zic cei de la TV. Spuneau demult ca in 2000 va fi sfarsitul lumii.Personal,nu imi e frica.Si nu vreau sa ma gandesc la ce ne asteapta.Trebuie sa privim inainte si sa acceptam soarta.Din vina noastra se intampla toate astea.Nu ne mai rugam, nu mai credem in Dumnezeu...De aceea este si aceasta criza.
Eu zic sa nu te sperii.A facut cineva cercetari stiintifice? Nu. Uite de ce cred eu ca oamenii au ajuns sa creada ca sfarsitul lumii va veni anul acesta:un om a postat un film pe Youtube cum ca va veni sfarsitul lumii si toti s-au luat dupa el.Sa iti faci griji cand cineva va face vreo cercetare.
Sfarsitul vine peste aproximativ 4-5 miliarde de ani, cand Soarele va muri, iar planeta Pamant va deveni praf.Mai exista o cale de disparitie, aceea fiind o invadare a Pamantului de fiinte extraterestre, care este posibila mult mai repede.
A fost sfarsitul lumii de foarte multe ori...nu mai crede de cate ori am muritcu totii!
In 2012 se termina calendarul mayasilor. Daca se termina un calendar, se termina si viata pe pamant? Daca era asa, a fost sfarsitul lumii in fiecare an.
Va fi dar noi nuvom sti niciodata cand si in loc sa stam degeaba ar trebui sa ne pregatim pentru asta din cate am auzit eu cand va veni la inceput ne vor pune niste cipuri...doar cei care vor le pun,dar daca ai cipul nu mai poti intra in rai,si dupa aia va fi obligatoriu si o sa te verifice,va fi ca o vanatoare o sa incerce sa ne convinga omorandui pe ceilalti in fata noastra,si na ar trebui sa invatam macar sa ne aparam in cazul in care o sa il prindem si in orice caz celor care le e dat sa traiasca traiesc si gata,in plus cred ca ala era un film, ar putea fi si asa si in orice caz noi nu putem sti tot ceea ce putem face, daca ne preocupa asta e sa ne gandim ca ori facem ceva ori nu facem nimic si traim cu intrebarea asta toata viata
Si ce vrei sa spui : " Iisus va veni sa ne ierte pacatele, nu sa ne omoare... atunci omul va fi in paradis "? Intr-adevar profetul Ilie va veni sa vesteasca venirea Domnului dupa care va veni chiar Domnul... Dar nu ne va ierta la toti pacatele ( dupa parerea mea )! De ce le-ar ierta pacatele unor sarlatani ( ca cei care au pus toate "dovezile apocalipsei " pe Youtube )? Si de ce ar sfarsi Lumea care Tatal s-a chinuit atat de mult sa o creeze?
Cristinutza234 întreabă: