| luce20022 a întrebat:

Cum credeti, exista Dumnezeu? Va rog cu argument.

41 răspunsuri:
| Elvina a răspuns (pentru anonim_4396):

Nici in natura nu e ordine. E poluata pana peste cap. Degeaba era o ordine, acuma nu mai e. De fapt sunt multe domenii in care nu e ordine. Ti le-am enumerat mai sus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Elvina):

E destula ordine ca sa poata exista viata. Nu am spus despre o ordine perfecta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Era sa uit... cand o arzi panteist sau teist si vrei sa-i dai acelui zeu o "nuanta monoteista", nu poti sa o arzi gen "domnul tuturor zeilor" si sper ca intelegi de ce. Mai pe scurt, si in acest caz, folosirea ta a termenului "dumnezeu" este gresita. Iti sugerez sa folosesti termenul mult mai corect si anume "zeu".

| Inferno a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce tare, deci tu vorbesti de "haos" inteles asa cum il intelegeau anticii. Pai de asta nu ne intelegem, ca esti cu mai multe secole in urma.
Pentru tine teoria antica potrivit careia Universul e ordine izvorata din haos reprezinta un adevar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Inferno):

Cine ti-a spus tie ma cum a aparut universul? Esti Mafalda?

| doctorandus a răspuns:

Da, Dumnezeu e natura, natura exista, deci Dumnezeu exista.

| danay72 a răspuns:

Da,iar daca analizezi cu atentie Biblia si creatia, iti dai seama despre faptul ca este Creatorul nostru.

| Elvina a răspuns (pentru anonim_4396):

Inca exista viata. Nu se stie pentru cat timp. La cata distrugere e in lume

| MskDesign a răspuns:

Exista Soarele, planetele descoperite si multe altele.De Dumnezeu nu am auzit si nici nu l-am vazut.

| Lagorúthon a răspuns (pentru danay72):

De fapt, iti dai seama, ca, dupa ce analizezi carticica, iti vei da singur seama ca ti-ai pierdut timpul si ai citit niste baliverne. Deci nu, nu avem un "creator".

| danay72 a răspuns (pentru Lagorúthon):

Dacă o studiezi cu atenție, îți schimbi părerea.

Întrebări similare