| OctavianDanielMaria a întrebat:

Cum de Isus a putut sa vada toate imparatiile Pamantului de pe acel munte pe care l-a dus Satana? Stiind ca Pamantul e geoid.

14 răspunsuri:
| KR0NSTADT a răspuns:

Toate împărățiile lumii despre care vorbești erau doar două: cea romană și cea a dinastiei Han. Ambele puteau fi observate de pe un munte înalt aflat între ele.

Răspuns utilizator avertizat
| KR0NSTADT a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Asta spun istoricii. Dacă vrei să-i contrazici, sună-i.

| KR0NSTADT a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Caută și singur. Există Google.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Probabil este o metafora, cum ca toate lucrurile din natura sunt legate intre ele, deci bogatia in a vedea un fir de iarba ca... creste, este intalnita peste tot ^_^

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Pai asa sunt majoritatea big grin, de aia sunt greu de inteles.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Pai asa ar trebui, intr-o lume ideala. Si pe pachetele de tigari scrie ca fumatul poate sa ucida, ceea ce pare destul de clar si pe intelesul tuturor, dar... lumea face ce vrea si cum deduce, nu? ^_^

| ShaOfHatred a răspuns:

Și-a deschis al treilea ochi.
Sau se uita pe maps pe telefon.

| RAY a răspuns:

Trebuie sa fii cam indiot sa crezi in asa ceva, iisus stia totul dinainte, pai daca stia totul ce naiba la lasat pe satana sa vb cu el? adica eu stiu ca ma vei ispiti eu facand scenariul inainte dar te urmez rolling on the floorrolling on the floor iahve asta care e si iisus a construit tot scenariul inainte de creatie, dar el saracu amnezic spune ca ii pare rau ca a creat omul =era tampit la cap sau amnezic

Întrebări similare