| ateu123 a întrebat:

Cum e bine sa incepi o relatie ? ambii sa inceapa de la zero ? baiatul sa aiba o situatie fianciara? intreb de ce am observat ca chiar si in evolutia omului barbatul a fost capul familiei cel care se intereseaza de mancare ,haine etc pentru copii si sotia lui , in timp ce sotia lui avea grija de copii,casa etc se stie ca barbatul e vanator iar femeia ce e?

6 răspunsuri:
| sanyodude14 a răspuns:

Cel mai bine ar fi ca ambii sa aiba sprijinul familiei, familiile sa se inteleaga intre ele. Restul se face pe parcurs, parerea mea!

| eugenl a răspuns:

Pai acum depinde de fiecare. Eu as prefera sa contribuim amandoi, dar daca nu se poate voi face eu mai mult, dar doresc sa fie multumita

| ateu123 explică (pentru eugenl):

Esti un adevarat vanator bravo

| TabooR a răspuns:

Prietene normal, amandoi sotia/sotul isi fac o situatie...pe parcurs un copil iar dupa femeia ar trebui sa stea acasa sa-l creasca pana pe la 4-5 ani iar dupa sa se angajeze sa-l poata creste, bine inteles sotul acordandule totul... Dupa mine asa-i normal.Barbatul e vanator el imparte prada cu femeia. Daca nu ar fi femei degeaba am exista happyeu as muri intr-un timp scurt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La noi, romanul e poet.si romancele poiate.

| FucktheSystem a răspuns:

Nu știu unde ai crescut tu dar în familia mea ambii părinți muncesc la fel, mamă poate chiar mai mult. Haine își cumpără fiecare, de mine au avut grijă mai mult bunicii deci ce ai zis tu acolo nu mi se potrivește.
Eu una nu m-aș mulțumi să am grijă de copii sau de casă, mi se pare un lucru care nu-i pentru mine, aș putea să spun că e sub nivelul meu să stau acasă să mă joc cu un copil și să-i dau de mâncare iar după să fac curat.
După mine competențele n-ar trebui măsurate după sex sau locația geografică.