Dumnezeu este Creatorul.Creatia asculta de El.Este scris în Biblie: Psalmul 19:1. Cerurile spun slava lui Dumnezeu si intinderea lor vesteste lucrarea mainilor Lui.
Puterea lui Dumnezeu controleaza natura.
Este scris în Biblie: Matei 8:26. Dar Isus le-a răspuns: O, oameni cu credinţă mica! De ce v-ati inspaimantat asa de tare?! Apoi S-a ridicat, a certat vantul si valurile, iar furtuna s-a potolit si peste toate s-a lasat o liniste mare. Ucenicii au ramas incremeniti de uimire. Cine e Acesta se întrebau ei de-L asculta pana si vanturilesi marea?
Natura dovedeste ca Dumnezeu exista.
Este scris în Biblie: Romani 1:20. Din timpurile cele mai vechi, oamenii au vazut pamantul si cerul si tot ce a facut Dumnezeu si au avut cunostinta despre existenta Sa, precum si despre marea Sa putere eterna. Asa ca nu vor avea nici o scuza ( cand vor sta inaintea lui Dumnezeu in Ziua judecatii ).
Ce-mi plac formularile de genul: "Este scris in Biblie!". Par de nestramutat, ca suprema dovada a destinului, asa impact au. A zis cineva "Este scris in Biblie", gata, ceea ce vei spune de acum incolo este total irelevant. Brrr, deja m-am speriat.
Spider-man este Creatorul.Creatia asculta de El.Este scris in revista Spider-Man.
De asta crezi in Dumnezeu? De frica? Sunt oameni in lume care traiesc iadul si trebuie sa il infrunte zi de zi, si asta conteaza, nu am nici o certitudine ca dupa ce mor ma voi duce in rai sau in iad. Daca mi-am irosit toata viata crezand ca o sa ajung in rai si de fapt dupa moarte nu este nimic?
Nu cred de frica iadului. Iubesc Cuvantul lui Dumnezeu si pacea pe care El o da copiilor sai.
unul1 întreabă: