De obicei te diferențiezi de ceilalți foarte ușor.
Cei "aleși" au o cruce foarte grea de carat până la destinația finală.Ei sunt aceia care sunt supuși suferințelor in mod constant, sunt criticați șamd.
Cel puțin așa văd eu situația.
Când ne vom lăsa atrași de Dumnezeu și nu ne vom opune chemării Lui.
Sau mai bine zis când vom conștientiza cât de mult ne iubește Dumnezeu; pentru că atunci și noi Îl vom iubi.
Sau când nu vom mai putea trăi fără Dumnezeu.
NU!
Daca esti un adevărat creștin și
îl iubești pe Dumnezeu, sa te lepezi de El este cea mai mare slăbiciune.
Mă rog, printre cele mai mari, înțelegi tu.
Acest video o să-ți dea de gândit
https://youtu.be/0LbFvwkCIic?si=XmjH5PxDlmgBk0Vp
Sorinel este desteptul primul pas il fac cu dreptul nu degeaba ii spune seful, toti suntem intr-un fel alesi pentru ca existam pe acest pamant fertil
Nu-ti poti da seama daca esti ales! Sa te consideri ales, asta da gand dracesc, mandru si inselator! Dumnezeu spune: "Fericiti cei saraci cu duhul, ca a lor este imparatia cerurilor" (Evanghelia dupa Matei); "Inima infranta si smerita Dumnezeu nu o va urgisi" (Psalmul 50); "Aproape este Domnul de cei umiliti la inima si pe cei smeriti cu duhul ii va mantui" (Psamul 33). Sfintii Apostoli au fost alesi, fiindca asa le-a spus lor Domnul Iisus Hristos; "Eu v-am ales pe voi" - Ioan 15, 16.
In biblie scrie că cei aleși au fost aleși de dz înainte să se nască,vine întrebarea,unde e liberul arbitru? Moise a fost ales dinainte sa se nască, nu avea încontro omul, părerea mea rațional ar fi prin credință, fapte sa fii ales, important este sa fii un om bun, milostiv și să nu faci rău nimănui, orice zeitate vrea asta
Ce-i cu tine, mă, de ești așa dezordonat? Nu poți să condensezi răspunsurile, să scrii două într-unul sau trei într-unul? Numai la postarea asta ai șapte răspunsuri. Și te-am observat și la altele. Mai vezi pe cineva că face așa? Cred că ești singurul. În loc să te gândești ce ai de spus unui user și să i le spui toate într-un răspuns, scrii ceva, apoi revii și îi mai spui ceva, apoi mai revii și îi mai spui încă ceva...și uite așa umpli pagina cu răspunsuri. Ca să nu mai zic că răspunsurile sunt slabe calitativ. Cine citește o întrebare și vede 13 răspunsuri (cum e cea de față) zice oho, ce mulți au răspuns! Și când colo din 13 șapte sunt numai ale tale.
Late edit: am scris asta pentru Drake21, care între timp le-a șters, ca un laș, pe toate.
Prin faptul ca am ales eu sa ma pun de buna voie sub autoritatea Lui:, Dacă mărturisești deci cu gura ta pe Iisus ca Domn(Stăpân) și dacă crezi în inima ta ca Dumnezeu L-a înviat din morți, vei fi mantuit. Romani 10:9
Dumnezeu își tine întotdeauna promisiunile.
Dacă poți să trăiești și să te bucuri de toate acestea, atunci ai toată lumea la dispoziție. Dar nu și cerul. Cerul este pentru cine simte nevoia de o calitate a vieții mai mare decât o poate oferi lumea aceasta.
Cerul este doar pentru oamenii săraci. Ei ce să cultive și ce să contemple în lumea aceasta decât suferința?
Pe când partea celor bogați este lumea aceasta.
Cine vrea cerul trebuie să ducă o luptă strașnică cu el însuși, să renunțe la vicii, la egoism, și să renunțe la multe lucruri pentru viața veșnică.
Dar cine nu vrea cerul poate să trăiască de capul lui în această lume, și să-și contemple bogățiile agoniste prin trudă sau furt.
Cine gândește că are doar o viață în sensul că poate să facă tot ce vrea, atunci el singur hotărăște ca doar o singură viață să aibă.
DeProfundis99 întreabă: