| Tekken33 a întrebat:

Cum îți poți da seama dacă ești printre cei aleși?

31 răspunsuri:
| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Noi toți suntem aleși lui el nu face diferență în nici unul dintre noi el Dumnezeul ne iubește pe toți la fel de incondiționată el doar are niște așteptări foarte posibile de la noi fiecare în parte să nu mai facem rău nu ne bucurăm la necazul și răul altuia sa nu ne dăm în cap unul altuia pentru bani sa nu fim lacomi sa nu facem rău cu intenție sa nu ne bucurăm la necazul altuia sa nu mințim în numele lui Dumnezeu sa nu ne batem joc de oamenii sa nu rătăcim sufletele nevinovate sa nu ne trădam între noi sa nu faptuim păcate grave și murdare apoi să-l judecam și să-l subestimăm și să-l judecam Dumnezeu spune așa cu cât ai să-ți păstrezi sufletul curată și inima curată gândurile curate fi faptele tale curate intențiile tale bune cu atâta mai aproape ma vei tine lângă tine cu tine iar eu nu te voi lăsa să cazi și nu te voi lăsa pradă celor ce-ți vor răul căci ești cu mine și eu sunt cu tine iar cine este cum mine și cine este lângă mine nu va cade nu va suferi nu va simți trădarea și nici durere căci tu îți păstrezi sufletul curat și eu am unde locui tu îți păstrezi inima curată eu am unde ma odihni tu îți păstrezi gândurile și intențiile și faptele bune eu am unde veni.

Întrebări similare