| Inferno a întrebat:

Cum pot crestinii sa spuna ca Odin nu exista cand se poate demonstra ca exista?

Odin poate fie sa existe in mod "necesar", fie sa nu existe in acelasi mod "necesar". Daca Odin este o fiinta atotputernica si el exista, atunci el exista in toate cuvintele. Daca nu exista, atunci nu exista in toate cuvintele in mod necesar. Indiferent cat de mica este sansa, Odin poate exista. Asta inseamna ca Odin nu poate in mod necesar sa nu existe. Din moment ce alegerea poate fi facuta intre: "Odin exista in mod necesar" si "Odin nu exista in mod necesar", si am eliminat posibiltatea ca el sa nu existe in mod necesar, atunci singura posibilitate este aceea ca el exista in mod necesar.

Deci Odin exista, punct.

Răspuns Câştigător
| Dorugar a răspuns:

Crestinii sunt de fapt niste atei necredinciosi!
De ex. un ateu nu crede in 1000 de Dumnezei, iar un crestin asa zis "credincios" NU crede in 999 de Dumnezei, asa ca virgula care este diferenta

8 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns:

laughing Degeaba, tot Sailor Moon e mai tare, urmata de Captain Planet, doar ca nu "fac minuni" vizibile pentru ca toti cei care nu-i iubesc sa vina la ei doar din interes.

Răspuns utilizator avertizat
| Mădă0611 a răspuns (pentru the2k):

=)) sa nu fim rai, sa vada si altii http://www.youtube.com/watch?v=f19ja_Um9kM

Răspuns utilizator avertizat
| shadovv a răspuns:

Odin nu e atotputernic. Odin e doar un tip cu ceva puteri. Un personaj din edda.
Odin e zeu, nu Dumnezeu!

| InstructorulTauDeFitness a răspuns (pentru shadovv):

Voi doar l-ati numit pe dumnezeu>dumnezeu dar e un zeu la fel ca toti altii! Zeus din mitologia greaca era Zeul tuturor zeilor, atunci cum poti zice ca zeus era mai mic ca dumnezeu, inseamna ca faci reclama pentru crestinism degeaba.

| shadovv a răspuns (pentru InstructorulTauDeFitness):

Eu nu stiu de nimeni sa zica ca Zeus e omnipotent.

| Inferno explică (pentru shadovv):

Da,a idreptate, daca ma gandescbine exista o gramada de ipostaze ce arata ca Zeus nu este omnipotent, daca era omnipotent invingea titanii fara sa mai fie nevoie de o lupta de exemplu si probabil cel mai bun exemplu este cad a fost incatusat de sotia lui, daca era omnipotent ar fi rupt catusele din prima.