Rau de tot... )
Uite ce inseamna cand cresti de mic cu gandul asta. Cu influenta asta proasta. Deja sunt satul. )
Saracu' copil.
Sa stii ca saracul. A avut cam 20 de intrebai simile in ultimele zile.
"Dumnezeu a suspendat conversatiile cu oamenii"
A suspendat pe naiba. Doar s-a constatat ca aceste "discutii" cu diversi spiridusi inseamna doar ca persoana respectiva e schizofrenica. sau ca pur si simplu inventeaza, respectiv minte.
Daca acum cateva sute sau mii de ani putea parea credibila o astfel de discutie, acum pur si simplu e evident ca ori esti nebun, ori minti. E simplu.
Bine ca nu am parintii de aia... . Bine, mai e mama, insa ea nu ma pune sa stau in genunchi si sa rostesc nu stiu ce rugaciuni in fata unei picturi ieftine.
Cand eram mic copil bunica era cea care ma obliga cu prostii de genul dar tot nu a reusit sa ma prosteasca. Cred ca unii oameni pur si simplu nu sunt facuti sa fie religiosi.
De exemplu eu. Adica pur si simplu NU POT SA CRED! Chiar daca as vrea, nu pot.
Pai zic eu ca au loc discutii cu Dumnezeu? NU! Dar cu spiridusi sau demoni, DA! Eu nu vorbesc cu demoni. A incercat unul sa ma cuprinda dar nu a putut.
Si Dumnezeu asta al tau tot un spiridus inexistent e. Nu e mai breaz ca alte personaje imaginare.
Cum iti explici ca o data in viata stand pe pat ca sa adorm am perceput vibratii langa urechi din exterior? Am deschis ochii putin speriat sa vad daca e o musca sau ceva care zboara, dar nimic! M-am rugat in gand si acel ceva a plecat. Era o zi oarecare fara evenimente deosebite sau stresante. Si s-a intamplat ziua mai spre seara adica intre orele 15-20.
Ideea e ca si daca a fost real a avut cauze simple si explicabile. Oricum, real sau imaginar, si daca te-ai rugat si daca nu te rugai rezultatul era fix acelasi. Hai sa fim seriosi "ai perceput vibratii"...pff
Nu poti asa cum a vorbit Neale Donald Walsch, asta nu vorbeste cu Dumnezeu ci cu Dracu.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Vernusio întreabă: