anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot să trec peste greșelile din trecut? Eu nu iert niciodată, nici pe mine și nici pe alții. Cum pot schimba această stare de facto?

5 răspunsuri:
| Classiffied a răspuns:

De ce ai vrea sa schimbi această stare? Decat sa fii bun și sa se profite de bunătatea ta mai bine fii neiertător.

| Ioseba a răspuns:

Buna XerxesImparat! Mi-ar face placere sa iti raspund la intrebarea ta dar in particular. Daca vrei sa vorbim iti las emailul meu: sharon_miha@yahoo.com

| Ioseba a răspuns (pentru Classiffied):

Mai bine sa fi bun, chiar daca oamenii vor profita uneori. "Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui".

| ania a răspuns:

Nasul nostru de cununie are o vorba care imi place. Daca vrei sa ai o viata fericita sunt 3 regul
- ia- L in serios pe Dumnezeu
- ia-i in serios pe oamenii din jurul tau
- nu te lua asa de in serios pe tine insuti

| ania a răspuns:

Viata nu e despre noi.Eu cred ce spune Biblia ca Dumnezeu ne iubeste si ne-a creat cu un scop cu care noi putem coopera sau il putem sabota.
Fiecare facem multe greseli, dar Mantuitorul Hristos a platit El pentru toate greselile noastre si e sificient sa cerem iertare Tatalui in Numele lui si suntem iertat.Sentimentele noastre urmeaza gandurile, alegerile noastre.Iertarea e prima data o alegere, sa dezlegem pe atii de lantul resenimentelor care il leaga de noi si prin care suntem captivi de fapt noi insine. Dumnezeu se bucura daca iertam pe altii nu pentru ca ar merita- o ci de dragul lui, asa cum su El e gata sa ne ierte fara sa meritam.Cineva spunea ca neiertare inseamna sa iei otrava si sa astepti sa moara celalt.A ne ierta pe noi insine implica a nu ne lua asa de in serios. Daca Dumnezeu e gata sa ne ierte pentru orice doar pentru ca a platit Mantuitorul Hristos pentru greselile noastre n - are rost sa fim mandrii si sa refuzam iertarea lui sase bucure satana ca persistam in autocondamnare si resentimente.