Nu se roaga Dumnezeu de nimeni, El doar iti spune ce e bine si ce nu. daca tu alegi calea buna o sa te rogi / daca ajungem ca tine clar nu ne rugam.
Iar ai citit in diagonala vreun articol pe internet.
Se pot mari caracterele cu shift si+.Sau poti sa-ti faci un control la oculist.Doar psihiatrul in cazul tau mai poate face ceva.
Nu este interesul lui Dumnezeu ca noi sa ne rugam la El.Noi alegem daca dorim sau nu mantuirea sufletului.
Pai, intrebarea in sine e absurda.Intelegi gresit atat notiunea de credinta,cat si ceea ce inseamna rugaciune.A te ruga nu inseamna a ruga pe cineva(in cazul nostru,pe Dumnezeu) ceva,ci inseamna sa porti un dialog interior cu El.Tu, cand ai o convorbire cu vreun coleg,asta implica dialog, ca doar nu vorbesti singur(a).asa e si cu rugaciunea! Asta, pentru ca ai vrut sa stii parerea unui crestin.
Urzi23 A raspuns cu intelepciune :
Bre IntrebariIntrebatoare vezi ca dai de necaz tu ar trebui sa dormi minim 10 ore/zi ca esti inca mic si trebuie sa cresti.
Tu esti in ratacire si citesti Dumnezeiestile Scripturi in diagonala su ca arabii de la dr la stg si nu pricepi nimic.
Sf Apostol Pavel spune: Şi acum rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea; iar mai mare decât toate este dragostea.
Dar de ce totuşi Sfinţii Părinţi au spus că rugăciunea este maică a tuturor faptelor bune? Pentru că ea aduce în sufletul nostru şi pe dragoste. Dragostea de Dumnezeu şi dragostea de aproapele nu vin pe altă cale în sufletul nostru, decât pe calea rugăciunii.
Unde vezi tu ca Dumnezeu se roaga de tine/noi? Umbla vorba prin popor copilul trebuie sa plinga sa vina mama lui sa il alapteze.Asa si omul trebuie el sa il caute pe Dumnezeu.
Dumnezeu este in inima omului, uite ce ne spun Dumnezeiestile Scripturi :
"Iată, stau la uşă si bat; de va auzi cineva glasul Meu si va deschide usa, voi intra la el si voi cina cu el si el cu Mine. Celui ce biruieste ii voi da sa sada cu Mine pe scaunul Meu, precum si Eu am biruit si am sezut cu Tatal Meu pe scaunul Lui"
IntrebariIntrebatoare explică (pentru Urzi23):
Tl; dr
Bre IntrebariIntrebatoare eu nu pricep nimic de la tine eu zic ca tu ar trebui sa te odihnesti. Eu am recomandat minim 10 ore de somn/zi, nu mai sta pe internet si nu mai pierde noptile aiurea deoarece nu este bine si nu te mai dezvolti.La 13 ani o sa judeci ca un copil de gradinita de la grupa mica.Eu zic sa exploatezi potentialul de a te asemana cu Dumnezeu
-Dupa asemanare adica liber, bun, inteligent, frumos…in potential.
-Cei care sunt neliberi, rai, pr,,, i si atei nu si-au exploatat potentialul de a semana cu Dumnezeu.
IntrebariIntrebatoare explică (pentru Urzi23):
Tu nu ai auzit inca de google?
Tu esti un ofticos si jumatate
IntrebariIntrebatoare intreaba:
Cum putem avea atat de multa credinta incat sa se roage Dumnezeu de noi ca sa ne rugam la el?
Esti p,, f
Vezi sa nu dai de necaz ca pociutul raspocait care astazi a avut doua prohoduri, eu te sfatuiesc sa pui lanturi antiderapante la minte si la miini
S-a rugat vreodata Dumnezeu de tine sa te rogi la El? In schimb satan e disperat sa castige suflete la greu, doar din rautate
Avand atat inteligenta incat sa intelem smerenia lui pentru iubirea catre noi,si dorinta de a ne avea vesnic, si golgota sa nu fi fost inutila pentru fiul sau unul nascut fiindca atat de mult a iubit lumea, si Iisus s-a nascut si s-a rastignit pentru cei bolnavi la cap, nu pentru cei sanatosi.
Ma dar tu esti legat cu lantul de calculator, ca dan iosif de portile Parlamentului? La 2 noaptea pe TPU la 6 dim pe TPU tu nu ai scoala ma n,,,,, e, vezi ma ca ramii iar repetent ai 14 ani si ai ramas tot in cl a 4 a. Daca o sa mergi tot asa o sa termini 8 clase la 70 de ani
Dumnezeu nu se roaga, el asteapta dragostea noastra, asa cum si parintii tai, si orice parinte, vor sa le oferi dragoste, respect, recunostinta.
Urzi23 a raspuns cu intelepciune :
Fa la dreapta mizantroape
Inteligent raspuns.Cu siguranta nu esti tu autorul.Stii doar sa copiezi raspunsuri gata facute.
Esti cel mai jalnic ateu de pe TPU.