n-a indraznit nimani sa ma critice, poate pentru ca nu fac circ din asta, cum fac ei, dar daca zic ceva si cineva se baga in seama, ii arunc o idee, daca n-o prinde, vad ca n-am cu cine si ii zic "in fine"
Nu reactionez in nici un fel.Nu are rost sa le explic si nu trebuie sa ma justific in fata nimanui. Legea ''Credintei,, apartinand legilor mentale functioneaza in felul urmator. Daca crezi cu adevarat in ceva, nici nu iti imaginezi ca poate fi altfel. Credintele tale iti construiesc un fel de tunel. Ele elimina, sau te determina sa ignori informatiile care nu corespund cu ceea ce crezi. Cele mai mari blocaje mentale pe care trebuie sa le depasesti sunt cele legate de convingerile proprii care te autolimiteaza. Ele te pot impiedica sa actionezi, oprindu-te pana si de la o simpla incercare.
Daca ii zici unui ''Crestin,, ca nu exista ''Dumnezeu,, si nu ii impartasesti parerea lui va incerca sa te reduca la tacere prin orice mijloc posibil. Unele persoane ar baga chiar si cutitul in tine si ti-ar face un buzunar la burta pe care ar fi invidios si ''Jack Spintecatorul,,.Nu ai de ce sa le explici.Nu rezolvi nimic intrand in discutii contradictorii pe subiecte apartinand ''Religiei,,.O sa dai in penibil.
Eu sunt genu de om care nu arata prea usor ce fel de credinte are.Ai putea spune ca sunt ateu sau 100% credincios.
E viata mea cred in ce vreau nu ma accepta asta e, nici pe mine nu ma intereseaza religia cuiva daca mi prieten,coleg,amic etc
asa nici alti nu au dreptul sa-mi dea sfaturi sa ti le tina pentru ei, da sunt multi care stiu doar sa crticie dar viata lor e de rahat, cand cineva ma critica incerc sa-i explic nu merge plec il ignor, nu doar ca sunt ateu uni ma critica pentru muzica ce o ascult, limbaj, comportament etc
nu oblig pe nimeni sa ma accepte dar nici sa ma critice un nimeni, traiesc o data vreau sa traiesc asa cum vreau nu cum vrea alti
Evit polemicile pe teme religioase, de obicei, crestinii sunt foarte slab documentati.ei cred pentru asa trebuie, asta face toata lumea. ca sa nu ma enervez degeaba le evit
Ateilor, eu sincer nu vă judec, e treaba voastră, atâta timp cât sunteți de treabă cu mine, pot fi și eu un prieten de nădejde pentru voi, chiar și pentru sataniști. Nu judec după religia altora. Nu e treaba mea.
Eu un lucru foarte rau sa fii ateu. Am auzit ca ateilor li se scoate inima, ochii si li se taie limba, dupa ce mor. De aceea de multe ori nici nu vine popa, cica se sperie cerul de mortul desfigurat. Apoi cica groparul le baga in sicriu un sobolan mare, de vreo 50cm, ca sa le manance organele genitale.
Dupa 2 ani te dezgroapa si isi fac poze cu cadavrul. E rau sa fii ateu...
Cata inteligenta in comentariul tau. Meriti No-belul.
1. Daca tu nu crezi in zeus, eu de ce sa cred in dumnezeu?
2. Aberezi, copile. Nu se scoate nimic, pentru ca nu toti (nu) gandesc ca tine + ca ateii, in general, aleg sa fie incinerati.
3. Popa nu vine pentru ca un ateu nu are nevoie de urletele lui, asa cum tie n-o sa vina sa iti cante nu stiu ce nene de alta religie. Pune-ti mintea la treaba
4. Praf si pulbere
5. Praf si pulbere
Concluzie: praf si pulbere.
Nu-ti bate capul cu ei si nu cauta sa le spui ca esti ateu fara ca ei sa intrebe. Doar prin niste simple explicatii nu ai cum sa schimbi mentalitatea umana.
Baietas, trollii "ie" troli, cei buni te fac sa razi, ceilalti nu. Eu n-am ras deloc la ce ai zis, si nu pentru ca as fi trista, ci pentru ca nu e nimic de ras.
Iar, praf si pulbere. Zic sa te opresti din ce faci tu acolo ca ti-ai gresit cariera, daca era sa iti castigi existenta din asta, mureai de foame
Si care sunt alea de ras pentru tine? Cele cu Scufita Rosie?
Esti trista. Stai toata ziua in casa, porti un tricou lung si negru, asculti rock, bei bere si iti arunci picioarele pe birou ca sa te relaxezi cand cu degetul mic te scarpini in nas. Maturizeaza-te!
Vezi tu, nici nu trebuia sa razi, pentru ca nu radeam impreuna, ci radeam doar eu de tine.
SaveTheNature întreabă:
Anomim2025 întreabă: