AI UITAT SĂ DAI VERSETE care să susțină insultele tale (n-ai cum pentru că nu există așa ceva...), cum că Moise ar fi fiul nu știu cui...
Frumos spus.
Voi retine cuvintele tale:
"Sarlatania religioasa crestina i-a indepartat pe oameni si ii duce pe oameni pe drumul pierzaniei adica al unei religii pro biserica."
Legea circumciziei, nu mai este valabila, deoarece"taierea imprejur nu este nimic, ci pazirea poruncilor Lui Dumnezeu''(1 Cor.7:19)
Dumnezeu este unul in trei si trei in unul:Tatal, Fiul si Duhul Sfant.Toti cu acceaiasi marire, putere si dumnezeire. Avraam cand a vazut trei tineri a vorbit cu unul, dar a vazut 3 persoane.
Iisus a fost in cer inainte de a veni pe pamant si a lua trup.El s-a nascut din Tatal mai inainte de toti vecii.E o taina foarte mare, mintea omeneasca nu poate sa intelega, poate numai sa creda.
Sincera sa fiu, nu te prea cred. Esti foarte sigur de existenta mea si lupti cu toata puterea ta impotriva convingerilor mele religioase!
Mai bine ar fi sa citesti scriptura si apoi o sa intelegi te crezi mare cine stie ce dar nu uita ca toate le va judeca D-zeu.Nu fi prea sigur de tine ansuti ca nulti sunt cei ca tine si toti au trait o viata in zadar
Ca sa intelegi ceva din Biblie, trebuie sa o citesti toata, cu mare atentie..nu ca si pe o poveste..pentru ca numai in asa fel vei intelege anumite citate precum cel de fata. Si ca sa iti raspund pe scurt la intrebare,.da, exista mai multi dumnezei facuti de oameni, dar unul este Dumnezeul adevarat.
DeProfundis99 întreabă: