"Iisus a fost in cer inainte de a veni pe pamant si a lua trup.El s-a nascut din Tatal mai inainte de toti vecii.E o taina foarte mare, mintea omeneasca nu poate sa intelega, poate numai sa creda."
Împuşcăte papiţoiule şi taci, daca mintea omeneasca nu intelege, tu ce minte ai? Nu vezi ca-ti da-i cu ciocanul in cap singur?
Eu unul nu cred ca exista mai multi "Dumnezei", totul depinde de interpretare.Si eu inca nu pot accepta faptul ca ortodocsi cred in 3"dumnezei":tatal, fiul si duhul.E absurd.Adica,Dumnezeu e creatorul, Iisus e fiul, si duhul e puterea lui Dumnezeu, sunt trei lucruri total diferite.Iti spun clar exista 1 singur Dumnezeu.Caci el a fost inainte de toate, nu are incepun si nici sfarsit, pe cand Iisus are, de aceea este gresit sa-l comparam cu dumnezeu.
Ce om esti, te dai drept smerit dar vrei sa incurci mintile oamenilor : Versetul este : Dumnezeu sta in adunarea lui Dumnezeu, El judeca in mijlocul dumnezeilor, cand Dumnezeu spune ca judeca in mijlocul dumnezeilor, nu spune la modul figurat ca sta in mijlocul zeilor ci ca El este suprem si ca este singurul Dumnezeu, in alte versete, Dumnezeu spune ca va distruge altarele zeilor pagani, exista alti zei? NU dar doar a mentionat ca va distruge lucrurile false ale oamenilor, in plus cand spune El judeca in mijlocul dumnezeilor, cuvantul "dumnezeilor" este scris cu litera mica, adica este ceva fals.
HHHHHHH cea mai proatsa gluma din lume.Stiinta nu e religie, citeste biblia in interegime apoi discuta cu oamenii nu te lua daca nu cunosti! Apropo nu vorbi urat cu oamenii care scriu asta nu face natura daca ea tie dumnezeu.Al meu domn Este insasi Isus Hristos cel care al urasti tu.Da stii de ce al urasti?
Fiindca nu stii nimic despre el adica nu ai cunostinte biblice ci doar ceva de genu stiintele naturii care sau invatat pana-m clasa a 4 hhh
Ce dovezi vrei sati aduc citeste intreg noul testament si acolo vei gasi totul despre isus.
DeProfundis99 întreabă: