| Bacanu_Geo_1990 a întrebat:

Cum sa ma apropii de Dumnezeu, cum îmi găsesc o Biserica la care sa merg și un preot la care sa ma spovedesc, ma poate îndruma cineva în aceasta direcție?

15 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cea mai apropiată de sufletul meu și care practică dietă vegană, care re ajută să trăiești mult, este confesiunea adventistă. Doat că ei nu practică spovedania.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai fa.i putin research despre mai multe religii si cea in care te regasesti cel mai mult la aia te poti converti. Daca esti crestin faci o spovedanie ca sa fii sigur ca apuci una pentru ca in alte religii poate ca nu exista iar dupa te poti converti linistit. Religia musulmana mi se pare interesanta, par mai fanatici decat ordodocsii nostri. Poti sa tragi un ochi prima data la ei.

| anonimg a răspuns:

Dumnezeu, adevărul și biserica adventistă de ziua a șaptea sunt strâns legate între ele.

| pacatosulBogdan a răspuns:

Incearca la Biserica de cartier; orice preot ortodox are acelasi har primit de la Dumnezeu, prin care iarta pacatele, sfinteste si invata pe credinciosi cuvantul lui Dumnezeu.
Si de eretici sa te feresti! "De omul eretic, dupa intaia si a doua mustrare, departeaza-te!" - Tit 3, 10

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@dany1988 de ce mi.ai dat block? Nici macar nu am vorbit.

| halogen001 a răspuns:

Dumnezeu fiind un personaj inexistent de carte cu povesti fanteziste pentru prostit naivii nestiutori si creduli, apropierea de Dumnezeu o poti face citind povestile si practicand religia cu toate ritualurile primitive aferente.

| anonimg a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Or exista 10 mii de confesiuni crestine, dar Dumnezeu are doar o singura biserica. Una singura, chiar daca in celelalte exista inchinatori ai Lui. Ba inca in lume sunt multi necredinciosi care aduc o slujba lui Dumnezeu fara ca ei sa stie lucrul acesta. Lipsa ratiunii ii impiedica sa vada acest lucru.
Oamenii pot fi atrasi de unele lucruri intr-o religie sau confesiune; altii de alte lucruri; dar cine vrea sa cunoasca pe Dumnezeu nu-L va gasi decat in biserica Lui.
Iata ce spunea apostolul Pavel:
"Iudeii, intr-adevar, cer minuni, si grecii cauta intelepciune;
dar noi propovaduim pe Hristos cel rastignit, care pentru iudei este o pricina de poticnire, si pentru Neamuri, o nebunie;
dar pentru cei chemati, fie iudei, fie greci, este puterea si intelepciunea lui Dumnezeu." (1Corinteni.1:22-24)

Celelate confesiuni crestine au doar parti ale adevarului, si acest lucru nu le foloseste la mai nimic. Este o nevoie fundamentala ca fiecare om sa cunoasca tot adevarul, si nu franturi de adevar; altfel nu se poate bucura in adevar, si de adevar. "Cioburile" unui adevar nu sunt de folos nimanui. Trebuie deci ca sa ai tot vasul/adevarul intreg sa te poti bucura de el.
Dupa cum am spus mai sus, sunt multe motive -mult mai multe decat le aminteste apostolul Pavel -pentru care oamenii cauta o biserica, o religie sau altceva de felul acesta. Trebuie deci ca sa ne lasam condusi de ratiune si nu doar de sinceritate.
Pe de alta parte, sunt oameni care au cunoscut adevarul si nu le place decat o portiune din el. Unora le place doar alimentatia, altora le place doar muzica, altora le place partasia, etc. Totusi, doar adevaul intreg este benefic pentru intreaga fiinta umana: trup, minte si suflet. Sunt multi oameni care, cand ajung sa cunoasca pe Dumnezeu pleaca intristati ca si tanarul bogat. (Luca.18:23)

| mentholinks a răspuns:

Dumnezeu numai la biserica nu e.

| Meme10Memu a răspuns:

Martorii lui Iehova Dumnezeu.

Pe Dumnezeu, autorul Bibliei care a inspirat oamenii sa scrie Biblia, il cheama Iehova.

www.jw.org.

| AndrElle a răspuns:

Mergi la Biserică, oricare, caută una. Că doar așa te apropii de Dumnezeu. Și vezi care îți place.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai bună și simplă cale să te apropii de Dumnezeu este să citești Biblia. În Biblie se află tot adevărul legat de Creator și tot ceea ce are nevoie să cunoască un om despre Dumnezeu.

| ania a răspuns:

Roagă=te lui Dumnezeu/ Tu vezi că te iubesc și vreau să mă apropii de Tine te rog gideaz=mă spre comunitatea copiilor tăi unde Tu știi că e locul meu!