anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se face ca de cate ori se pune o intrebare mai incomoda din domeniul religiei cei care sar in apararea religiei o fac aruncand grave jigniri si insulte la adresa celui care a pus intrebarea?
Unde e sfintenia acestor asa zisi devotati crestini?
Este doar o dovada clara cum ca fortele raului isi protejeaza creatia prin adeptii sai, si da consider cum ca Biblia este o unealta a fortelor raului spre a ingradi libertatea omului si a inrobii o civilizatie.

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Din pacate, lipsa de argumente viabile, ii impinge pe unii sa riposteze cum stiu ei mai bine: jignind.
Cand un ateu pune o intrebare logica, sar credinciosii, cu citate din carti "sfinte", care, de cele mai multe ori, vin ca nuca-n perete. Citatele cu pricina NU sunt argumente, ci niste cuvinte luate de-a gata si puse de-a valma. In afara de memorie (poate), nu demonstreaza ca cel care le da ar gandi singur, ar avea capacitate de analiza sau de sinteza.
Iar jignirile si injuraturile nu sunt, in fond, altceva, decat TOT niste citate. Ca nici macar alea nu sunt originale.

40 răspunsuri:
| AndreiGabi a răspuns (pentru Danutza27):

Danutza27 nu te supara pe mine si scuza-mi garamatica si raspunsul pe care l-am dat.Probabil este de neinteles si da, eram putin obosit pentru ca inca nu sunt obisnuit cu noul program impus de venirea scolii.Am vrut sa privesc si din alta perspectiva problema, in care unele persoane pun intrebari stupide pe seama religiei(iau la misto credinta) si dupa se plang de jignirile primite din partea "crestinilor".
Este adevarat ca exprimarea nu este foarte corecta asa ca imi cer scuze si tie si tuturor celor ce nu au inteles.
Acum trebuie sa spun ca nici eu nu inteleg ce te supara cu adevarat.Ce treaba am eu cu editarea intrebarii? Si lasa un mesaj pe privat, ai cam tocit butonul "raspunde" la aceasta intrebare.Probabil VanCheez este satul de emailurile primite...

| danut a răspuns:

Este foarte bine ca se intampla asa, astfel iti poti da seama daca interlocutorul tau este un credincios real (cel care nu insulta) sau doar o "facatura" pentru a produce altercatii intre useri. Cineva spunea ca un credincios aduce ca argumente "citate" din Biblie si ca astea sunt lipsite de valabilitate. Aduc ca argument in favoarea Bibliei descoperirile istorice care confirma datarile, locatile si personajele enumerate in aceasta dar si vechimea scrierilor Biblice, unele de peste 3500 de ani din descoperirile facute la Marea Moarta in anul 1947. Din nefericire multi se zbat in cele "auzite" sau barfite pe la colturi sau din diverse maculaturi editate de diversi "obscuri" pe diverse site-uri la fel de obscure si nu dintr-un studiu profund si indelungat intr-o biblioteca sau anticariat.

| 13 a răspuns:

GenetiX Ce te asteptai? Sa Vezi numa pupatori de moaste si oamnei care se cred sfinti pe aici? Cat despre intrebare. Astia sunt oamenii inculti. Oameni prosti care sustin ca "a crede si a nu cerceta" este calea cea drepta. Daca eu iti spun ca trebuie sa imi dai in fiecare zi o cireasa pentru ca daca nu o faci mori. Ai face-o? Nu ai cerceta sa vezi daca e adevarat? Nu ai incerca sa gasesti oameni care nu au mai dat cirese si nu au avut nici pa dracu? Daca ai accepta asta si ai crede fara indoiala, rezulta ca ai un creier pe post de grau. care sta si coace acolo.

Răspuns utilizator avertizat
| Danutza27 a răspuns (pentru 13):

Ia uite ma alt destept cu "crede si nu cerceta"ma invatatule vezi ca trebuie sa stai la rind la brevetat, ca e mare dandana acolo ca au fost astia de pe TPU cu mic cu mare si au aflat ca este vechi si ca Iosif Visarionovici Stalin este tatal conceptului si ei fluiera a pguba

| Danutza27 a răspuns (pentru lolosaurus):

Gata am priceput tu recitai lectia pentru ora de Religie si te uitai in oglinda si ai crezut ca vezi pe aia.Pai daca esti asa de speriata de ce nu scuipi in sin si faci 3 Sf Cruci apoi repede un Tatal nostru si gata sperietura

Răspuns utilizator avertizat
| OmletteDuFromage a răspuns (pentru Danutza27):

Shoot yourself.

| nico77 a răspuns:

Cititi cartea Quo Vadis va rog sau presupun ca voi nu cititi thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Florin6326):

Nu era vorba de dat dreptate ci de forma de dialog (sau mai bine zis, lipsa de dialog).