What you've just said is one of the most insanely idiotic things I have ever heard. At no point in your rambling, incoherent response were you even close to anything that could be considered a rational thought. Everyone in this room is now dumber for having listened to it. I award you no points, and may GOD have merci on your soul.
Chiar nu poti sa-ti dai seama cand e un prost sau un troll? asta nu e troll si eu ma mir cum pot oameni ca asta sa traiasca
Am folosit toate resursele umane de care dispun, insa tot nu am reusit sa imi dau seama cat de prost esti tu.
Respectele mele.
De fapt ateu eu nu cred el e da nu unde cand da e sunt dumnezeu nu exista crezi numeste el nu cum asa da alaltaieri castraveti paine pateu.
Sper ca te-am lamurit.
Ateii sunt cei care nu cred in Dumnezeu, iar agnosticii sunt cei care recunosc existenta lui dar numai atat.
Eu cred ca ai crescatorie de rame la tine in creier ca altfel nu se explica ambiguitatea intrebarii tale.
Hă? Religia în care nu crezi că există Dumnezeu?
1) Ia un DEX
2) hotărăște-te ce vrei să întrebi
3) formulează o întrebare inteligentă
4) așteaptă răspuns.
Tu ai sărit peste punctele 1), 2) și 3).
Syntax error. Brain not found.
Bai frate deci ateii sunt cei care stiu ca exista dumenezeu dar nu cred in el, eu vreau sa stiu ca se numesc cei care nu cred nici macar ca ar exista!
Mai intai citeste, apoi vii si declari ceva despre cineva. Sa nu crezi in ceva si sa nu crezi ca ceva exista e acelasi lucru. Adica, pentru atei, ideea cu un om invizibil in ceruri e o prostie. Si ateismul e o "religie" la fel cum chelia e o culoare a parului.