| Eka7Lyzza a întrebat:

Cum v-ati petrece ultimele ore din viata? De ce?

47 răspunsuri:
| DenniDen a răspuns:

Mias petrece ulitimele ore de viata cu familia si prietenii adevarati deoarece si sunt cei mai importantihappy...dar dc t eintereseazahappy?

| ZOB a răspuns:

Facind sex. Mult sex. Cu multe persoane feminine. Ba nu. Retrag. As bea o bere si as omori un jandarm. Tu?

| Elenaaa23 a răspuns:

Chiar nu m-am gandit niciodata la asta... Dar cred ca as vrea sa fiu cu familia mea, sau cu persoana iubita(daca as apuca sa o intalnesc)
Tu cum le-ai petrece?

| ochiverzi91 a răspuns:

M-as imbata manga din urmatoarele motive (poate as face si sex laughing ):

-sa nu simt mare lucru atunci cand mor
-sa fiu fericit atunci cand mor
-sa nu ma gandesc la faptul ca nu am realizat nimic in viata

| AaaMoods a răspuns:

As face ce nu am voie sa fac! ca sa ma dau mare ca ma putut face ce nu puteam face! da o funda plslaughing

Răspuns utilizator avertizat
| MenInShadow a răspuns:

As sta singur, sau cu o persoana iubita, asteptandu-mi sfarsitul. Dar obtez spre a sta singur, pentru ca sunt baiat, deci o persoana iubita e o fata si nu prefer s-o vad plangand.
Deci singur, si asteptandu-mi sfarsitul, asa sunt eu, mai singuratictongue

| Eka7Lyzza explică:

Pentru toti care m-ati intrebat cum mi-as petrece ultimele ore din viata, eu as prefera sa spun ce am pe suflet, sa o tin pe mama in brate, sa adorm in bratele ei si sa nu stiu ce se intampla.

| MortemAeternum a răspuns:

Eh m-as culca sa treaca timpu mai repede, ca nu as mai avea rabdare.

| Paulla a răspuns:

Cu o armă automată-n mână şi cu multă muniţie la mine.

| JustmeV a răspuns:

Ias spune persoanei pe care o iubesc cat de mult o iubesc si ce reprezinta persoana respectiva pentru mine.

| skama18 a răspuns:

As trece e langa un radar cu viteza maxima cu motocicleta.in ultimele 5 mintongue

| CherryLove a răspuns:

Cred ca ar fi un moment in care mi-as aduce aminte de cursul vietii mele, de lucrurile bune pe care le-am facut cat si de lucrurile mai rautacioase. Mi-ar face placere sa am familia si persoana iubita aproape dar mi-ar face rau sa ii vad intristati mi-ar intensifica suferinta. Nu stii niciodata daca chiar ai sa ti petreci ultimele zile din viata pentru ca viata iti poate fi luata in secunde big grin

| m2etzo a răspuns:

Fara sa zic nimic...
Gandinduma doar la ce am lasat in urma...
De ce?
Linistea. este principala caracteristica a trecerii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa spunem ca la ora 2 mor, m-as duce sa-i spun unei fete co iubesc, as luao in brate as fi fericit in ultimele 3 ore numai miar pasa de nimic, mi-as lua adio de la toti, si as asculta muzica si mas uita la un film romantic http://www.cinemarx.ro/......7236.html, as intrebao pe ema daca nu sa convertit la ateism, as pune 3, 4 intrebarii pe aici si gata deja sunt mort, de ce? ras =pentru ca daca tot mor macar sa ma simt fericit orele cate mai ramas

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ochiverzi91):

Nu esti singurul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Eka7Lyzza):

Fetita lui mami

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DenniDen):

Vrea sa afle inainte sa ne ucida

| Dumnezău a răspuns:

As omori multi oameni, dupa care mi-as lega o bomba de mine, si m-as arunca in aer.De ce? Ca v-as face un bine,ba, inaptilor? Si-asa sunteti prea multi, si consumati resursele de-an ***!

| Woodenpints91 a răspuns (pentru Paulla):

Mi-ai luat vorba din gură

| MasterYoda a răspuns:

Ai ganduri?

| EmaS a răspuns:

Mi-as cere iertare de la toti daca le-am gresit cu voie sau fara voie,m-as ruga lui Dumnezeu sa isi aduca aminte ca I-am slujit cu credinciosie si sa ma ierte ca nu am trait la inaltimea standardelor Lui, sa ma duca acasa, unde mi-a pregatit un loc.

| EmaS a răspuns (pentru Dumnezău):

Vrei sa fii sigur ca vei ajunge in iad?

| Raniia a răspuns:

Ultimele ore din viata sunt pentru mine in fiecare clipa,concentrandu-ma asupra momentului prezent,intrebandu-ma :,, Cine sunt eu acum?''Asta conteaza cu adevarat-traieste la maximum ziua de astazi! Lucrez pentru ca ea sa fie cea mai buna zi a mea, deoarece ziua de maine nu mi-a fost promisa.

| IMC90 a răspuns:

Ce intrebare-i asta, vrei sa ne pui imaginatia la incercare?

Cu mana stanga as fuma un cui, cu mana dreapta as bea dintr-o vodka, as trage pe nas liniute de pe burta unei animatoare asta in timp ce calaresc o minora

Ce raspunsuri te astepti sa primesti? laughing

| Dumnezău a răspuns (pentru EmaS):

Daca chiar ar exista Iadul si Satana, s-ar da dracu' jos de pe tron, de indata ce as ajunge acolo.Nu exista nici Rai,nici Iad, dar as face un bine rasei umane, daca as rade vreo 60-70 de oameni inainte sa mor. Oricum sunteti prea multi, si peste 90% din voi populati planeta degeaba.

| EmaS a răspuns (pentru Dumnezău):

Parerea ta!

| Toluk19 a răspuns:

Mash ruga neincetat si sa fiu iertat si primit!

| Alexandrelu a răspuns:

M-aș Spovedii. Restul nu contează...

| DrunkenRat a răspuns:

Depinde, daca ar da coltul toata lumea, atunci m-as preocupa de pacea sufleteasca ceea ce ar fi rar intr-un asa moment, daca as da coltul numai eu, as alege sa fac lucruri stupide... sa incerc sa jefuiesc o banca, sa sar cu parasuta, sa merg fara haine la scoala et caetera.