Mias petrece ulitimele ore de viata cu familia si prietenii adevarati deoarece si sunt cei mai importanti...dar dc t eintereseaza?
Facind sex. Mult sex. Cu multe persoane feminine. Ba nu. Retrag. As bea o bere si as omori un jandarm. Tu?
Chiar nu m-am gandit niciodata la asta... Dar cred ca as vrea sa fiu cu familia mea, sau cu persoana iubita(daca as apuca sa o intalnesc)
Tu cum le-ai petrece?
M-as imbata manga din urmatoarele motive (poate as face si sex ):
-sa nu simt mare lucru atunci cand mor
-sa fiu fericit atunci cand mor
-sa nu ma gandesc la faptul ca nu am realizat nimic in viata
As face ce nu am voie sa fac! ca sa ma dau mare ca ma putut face ce nu puteam face! da o funda pls
As sta singur, sau cu o persoana iubita, asteptandu-mi sfarsitul. Dar obtez spre a sta singur, pentru ca sunt baiat, deci o persoana iubita e o fata si nu prefer s-o vad plangand.
Deci singur, si asteptandu-mi sfarsitul, asa sunt eu, mai singuratic
Pentru toti care m-ati intrebat cum mi-as petrece ultimele ore din viata, eu as prefera sa spun ce am pe suflet, sa o tin pe mama in brate, sa adorm in bratele ei si sa nu stiu ce se intampla.
Ias spune persoanei pe care o iubesc cat de mult o iubesc si ce reprezinta persoana respectiva pentru mine.
Cred ca ar fi un moment in care mi-as aduce aminte de cursul vietii mele, de lucrurile bune pe care le-am facut cat si de lucrurile mai rautacioase. Mi-ar face placere sa am familia si persoana iubita aproape dar mi-ar face rau sa ii vad intristati mi-ar intensifica suferinta. Nu stii niciodata daca chiar ai sa ti petreci ultimele zile din viata pentru ca viata iti poate fi luata in secunde
Fara sa zic nimic...
Gandinduma doar la ce am lasat in urma...
De ce?
Linistea. este principala caracteristica a trecerii.
Sa spunem ca la ora 2 mor, m-as duce sa-i spun unei fete co iubesc, as luao in brate as fi fericit in ultimele 3 ore numai miar pasa de nimic, mi-as lua adio de la toti, si as asculta muzica si mas uita la un film romantic http://www.cinemarx.ro/......7236.html, as intrebao pe ema daca nu sa convertit la ateism, as pune 3, 4 intrebarii pe aici si gata deja sunt mort, de ce? ras =pentru ca daca tot mor macar sa ma simt fericit orele cate mai ramas
As omori multi oameni, dupa care mi-as lega o bomba de mine, si m-as arunca in aer.De ce? Ca v-as face un bine,ba, inaptilor? Si-asa sunteti prea multi, si consumati resursele de-an ***!
Mi-as cere iertare de la toti daca le-am gresit cu voie sau fara voie,m-as ruga lui Dumnezeu sa isi aduca aminte ca I-am slujit cu credinciosie si sa ma ierte ca nu am trait la inaltimea standardelor Lui, sa ma duca acasa, unde mi-a pregatit un loc.
Ultimele ore din viata sunt pentru mine in fiecare clipa,concentrandu-ma asupra momentului prezent,intrebandu-ma :,, Cine sunt eu acum?''Asta conteaza cu adevarat-traieste la maximum ziua de astazi! Lucrez pentru ca ea sa fie cea mai buna zi a mea, deoarece ziua de maine nu mi-a fost promisa.
Ce intrebare-i asta, vrei sa ne pui imaginatia la incercare?
Cu mana stanga as fuma un cui, cu mana dreapta as bea dintr-o vodka, as trage pe nas liniute de pe burta unei animatoare asta in timp ce calaresc o minora
Ce raspunsuri te astepti sa primesti?
Depinde, daca ar da coltul toata lumea, atunci m-as preocupa de pacea sufleteasca ceea ce ar fi rar intr-un asa moment, daca as da coltul numai eu, as alege sa fac lucruri stupide... sa incerc sa jefuiesc o banca, sa sar cu parasuta, sa merg fara haine la scoala et caetera.
anonim_4396 întreabă:
chiftelutacrocanta întreabă: