Dar a cui ai vrea sa fie,a lui Kai Hansen? Cand cineva zice "Parerea ta!",de obicei ar vrea sa spuna "parerea ta e cam de căcat". Daca voiai s-o spui direct, o spuneai asa, nu inflorata.Cred ca daca ar exista un Dumnezeu nu ar vrea sa-i suprapopulam planeta si s-o distrugem, ajung 700-800 de milioane de oameni.
Apropo,Angelina e o pacatoasa.S-a casatorit cu Billy Bob Thornton, l-a lasat, si dupa l-a luat pe ciuma ala de Brad Pitt.Esti fana unei actrite pacatoase, Ema?
Buna. Eu nu ti-am cerut sa te certi cu "EmaS". Fiecare cu parerea lui/ei. Tu, nu te mai ataca asa. Ea a zis "fiecare cu parerea lui", referindu-se ca ea nu te poate influenta pe tine, sau invers. Pana atunci, daca vrei sa afli parerea mea, este ca noi nu am aparut asa din senin, pe Pamant, nu avem capacitatea organismului de a vindeca o rana, "ca prin magie", nu am reusi sa scapam cu usurinta din incurcaturile in care intram, si cel mai important nu am putea avea o familie, nu am avea credinta pentru a continua. Tu, vrei sa te crezi matur, dar in inima ta, sti ca intr-adevar exista acolo cineva, la care te poti gandi cand dai un test/exament, il poti ruga sa te ajute. Asta e in fiinta ta, chiar daca nu ai sti ca exista, ai avea intentia sa te rogi, pur si simplu, pentru ca fiinta ta este constienta. Si tiparilie, secrete, randurile Bibliei nu inseala. Ia uita-te in Biblie la prima fraza si la ultima si ai sa vezi.
Nu iti cer sa ma crezi pe mine, iti cer sa te crezi pe tine, chiar daca nu vrei sa arati cine esti, nu arata lumii, dar arata-ti tie.
Multumesc ca ai citit (daca ai citit). By3!
Daca as putea, in rugaciune. Spun daca as putea, pentru ca am vazut bolnav de cancer inainte de moarte.
M-aş spovedi, aş sta cu familia mea şi puţin îmi pasă că-mi ziceţi '' fetiţa lui mami '' .
Va fi cel mai linistit somn din viata mea, stiind ca toate grijile vor disparea odata cu mine.
In primul rand mi-as cere iertare de la cei pe care i-am suparat, apoi mi-as lua adio de la toti cei apropiati mai ales de la parinti si le-as spune ca ii iubesc si in ultimele minute m-as duce direct la baiatul pe care il iubesc enorm si care stiu ca ma iubeste dar niciunul dintre noi nu are curajul sa spuna, i-as marturisi totul si in ultima secunda l-as saruta :X
M-as intinde pe un covor de iarba verde,
Si m-as uita la cerul albastru,si as incepe sa ma pierd in lumina soarelui...
As fi fericit deoarece, urmeaza un taram nou, neexplorat, urmeaza
viata de dupa moarte.
Le-as multumi tuturor pentru tot aratand recunostinta, as darui lucrurile mele pentru ca eu nu mai am ce face cu ele, mi-as cere scuze tuturor pentru greselile comise. Iar daca as mai avea doar cateva secunde de trait, m-as uita in sus, la necuprinsul cer, m-as pierde.ai acel sentiment.
Eu...nu trebuie sa ma gândesc la asta mai e mult pana mor și când o sa se fie timpul sa se întâmple ...probabil o sa ma apuce rasul.(la scoală mi se spune moartea sau vampiritza) nu cred ca mi-as petrece timpul cumva anume poate doar gândindu-mă la ce am făcut rău\bine tu ce ai face? și de ce întrebi?
anonim_4396 întreabă:
chiftelutacrocanta întreabă: