| Moisie a întrebat:

Cum va explicati faptul ca eu cam de un an de zile va repet intr-una ca biserica crestina i-l slaveste pe falsul Christos adica pe Lucifer numit si Diavolul, si iata ca in slujba de Pasti chiar Papa Francisc de la Vatican recunoaste clar acest lucru dupa cum vedeti aici:

http://www.youtube.com/watch?v=0IgdzyMNfjw

1 Sa se fi produs o minune Dumnezeiasca si astfel s-a confirmat ca ce spuneam eu este adevarat?
2 Sau cei care ma criticau erau intunecati la minte pentru ca ma denigrau ca eu le spun un adevar pe care eu i-l cunoasteam? bine?

Răspuns Câştigător
| CatelusaCuParulCret a răspuns:

1 Lucifer nu e diavolul, e oarecum,, fratele" lui
2 Asta face biserica nu noi (preotii de la noi cred ca habar n-au despre ce e vorba laughing )

15 răspunsuri:
| milan9 a răspuns:

Si eu care credeam ca tu ai terminat cu stupiditatea asta cu "Luceafarul"... Dar nu, tu trebuie in continuare sa fii negru la mate si negru in cerul gurii... thinking

"Luceafăr" NU inseamna "diavol"! "Luceafăr" inseamna "luminator". "LUCEAFARUL" ESTE O STEA.
De ce nu-ti intra in cap lucrul acesta? Pune mana pe un dictionar pentru a te convinge...

Ingerul care a căzut din cer fusese numit "Lucifer" tocmai pentru ca înainte de cădere avea la Dumnezeu o mare demnitate, o demnitatea pe care însă a pierdut-o, pierzând astfel si comparaţia cu acea stea numita "Luceafăr"...

| Moisie explică (pentru milan9):

Faptul ca tu nu stii nimic dar crezi multe nu este o scuza sa nu arat aici ca Isus inca de la nasterea sa era comparat cu Luceafaru, ca doar de aia umbla copii cu STEAUA, asa ca daca esti incult si nu te ajuta capulasta nu inseamna ca Isus nu este Luceafarul!
In plus de asta in linkul acesta se vede clar ca Papa de la Roma il numeste Luceafar exact pe Isus Christos, asa ca vorbele tale nu au alta valoare decat aceea de SPAM!

| Moisie explică (pentru CatelusaCuParulCret):

Bingo!
Preotii sunt de fapt niste sarlatani inculti care au un singur Dumnezeu si anume Banul!

| robby212 a răspuns:

Eu nu il recunosc pe Papa ca suveran.El are autoritate asupra romano-catolicilor.Biserica Ortodoxa nu il recunoaste ca suveran.
Nu am urmarit videoclipul, dar nu cred ca Papa ar recunoaste asa ceva, fiindca nu e adevarat.
Cand o sa imi arati un video cu Patriarhul Ortodox de la Iersualim sau cu Patriarhul Daniel, mai vorbim.
Până atunci...Hristos a Inviat! Si a daruit tuturor viaţă veşnică!

| Moisie explică (pentru robby212):

Faptul ca tu il recunosti sau nu NU este important!
Important este ca tu apartii unei biserici care il slaveste pe Diavol si ca esti adeptul unei religii care te invata sa te inchini Diavolului spunsndu-i Dumnezeu
Si asta este cea mai crunta jignire in ochii lui Dumnezeu!
In plus de asta Christos nu a inviat decat in mintea aberata a analfabetilor structurali care nu au proprietatea termenilor pe care ii folosesc, si de atata viata vesnica nu mai e loc in cimitire... Domnule analfabet structural care vorbesti fara sa constientizezi ce spui!
dar mai ale cat o sa platesti tu pentru aceasta nesabuinta!

| robby212 a răspuns (pentru Moisie):

Eu voi plati intratat cat Domnul Hristos ma va pune sa o fac.
Te rog sa iti retragi acuzele si aceste jigniri aduse la adresa mea.Nu cred ca tu esti intratat de bun incat sa poti vorbi de alti oameni.
Nu sti ce vorbesti, prin ce ai spus se vede ca nu ai citit Biblia.
Vai mie? Piate ca va fi vai mie, dar ma gandesc ce vai tie o sa fie...

| PreotCrestin a răspuns:

Eu sunt preot de mai bine de 40 de ani si nu ma consider deloc un sarlatan. Ma consider un truditor al cuvantului ce Ii slujeste Lui Dumnezeu. Asemenea blasfemii despre care vorbesti te vor condamna la chinurile ghenei.

| Moisie explică (pentru PreotCrestin):

Sa fi sanatos, si sa traiesti bine pe spatele prostilor!
Din pacate intrebarea din titlu nu are legatura cu raspunsul tau.
Iar faptul ca tu nu constientizezi ceea ce faci dovedeste ca esti sarac cu duhul, adica fericit!
Voi nu-L slaviti pe Dumnezeu ci pe Lucifer caruia ii spuneti Dumnezeu, daca L-ati sluji pe Dumnezeu ati urma Legea lui si nu legile unor cioflingari fara nicio AUTORITATE, asa ca noi ateii care nu ne-am vandut sufletul Dumnezeului Veacului Acesta numit si Diavolul, nu avem din ce cauza sa ne temem de "chinurile ghenei", pentru ca de aceste chinuri veti beneficia voi cei care va bateti joc de Creator, induceti oamenii in eroare indepartandu-i der Dumnezeu si chemandu-i sa-l slujeasca pe Lucifer care se lauda ca el este seful cheilor Iadului, lucruri pentru care veti da amarnica socoteala in fata lui Dumnezeu.

Cand vei ajunge in fata lui Dumnezeu vei plati exact atat cat vrea Dumnezeu si nu Christosul=Lucifer= Dracu, ca doar nu a ajuns Lucifer Seful lui Dumnezeu.
Tu chiar daca ai citit Biblia, nici atat nbu ai inteles ca NU este scriptura religiei crestine ci a religiei mozaice, religie pe care a urmat-o Isus si toti apostolii sai, iar interporetarea crestina a unei scripturi FURATE nu este decat opera Diavolului!
Asa ca ai toate motivele sa-ti tremure izmenele de frica ca vei da nasul cu Dumnezeu ...si iti va cere socoteala pentru faptul ca acum il batjocoresti si il numesti Dumenezu pe Diavol!

Mie ca ateu care nu il slavesc pe Diavol folosind numele de Dumnezeu, si nici nu ma inchiun Diavolului asa cum faci tu, nu trebuie sa-mi fie frica de Dumnezeu, pentru ca vezi bine, NUn il hulesc nici nu il batjocoresc si nici nu ma inchin dusmanului sau care este Diavolul, in timp ce tu faci toate acestea mai sus pomenite!
De asta spun mereu sus si tare, ca decat o data crestin, mai bine de 1000 de x ateu!

Pentru noi, crestinii, cea mai importanta e Sfanta Treime. Dumnezeu e Unul singur.Aceluia slava I Se cuvine acum si in vecii vecilor amin.Cum sa nu dai slava Celui ce cu mana a facut lumea? Cum sa nu dai slava Celui ce pe unicul Fiul Sau L-a trimis pentru noi, mult pacatosii? Eu chiar daca sunt ortodox, NU ma consider drept.Religia mea este dreapta, dar nu si eu.Eu sunt nevredicul robul Domnului. Sper ca pana in adanci batraneti, daca va ajuta Dumnezeu, sa pot fi vredic sa ridic ochii meicatre Imparatul meu.
Pana atunci mai e mult.

Pentru cei care il slavesc pe Lucifer, asa este, pentru voi Treimea diabolica este la mare cinste!
Din pacate pentru tine, niciunde in Biblie, nicin Isus si nici Dumnezeu nu pomeneste/recunoaste existenta vreunei treimi, asa ca daca nu se gaseste in Biblie, probabil ca ati luat aceasta treime din cartea Diavolului, ca tot va inchinatio lui ca fiind Dumnezeul vostru!

Religia ta nici nu este religie, ci o pacaleala pentru fraieri, sib zic asta ca "religia" voastra NU vine de la Dumnezeu, si acesta este motivul ca voi nu aveti o scriptura a voastra si umblati cu o scriptura FURATA de la o alta religie, si aveti in cap ideea ca daca ati FURAT Biblia, l-ati furat si pe Dumnezeul din ceruri al acelei religii, si credeti ca va ierta pentru ca il huliti si batjocoriti!

Nu hulim si nu batjocorim pe nimeni! Nici macar pe dusmanii Bisericii.
De unde ideea ca Îl batjovorim pe Dumnezeu? Tu te auzi ce vorbesti? Cum sa indraznim sa ne ganfdim macar, sa-L batjocorim pe Cel ce cu mana a facut toate cate sunt.Cine esti tu sau cine sunt eu sa batjocorim pe Imparatul? Nu, noi nu-L batjocorim.Noi ne inchinam si ne rugam cu toata fiinta catre El.
Nu stiu de ce, dar incep sa cred ca tu ma iei in ras.Nu ai nici o sansa sa ma convingi, eu sunt ferm pe pozitii.
Cred ca o sa ma opresc din a discuta cu tine.Fiecare dintre noi sta ferm pe pozitii si nu v-om ajune undeva in graba.Tu nu iti vei lasa ideea, iar eu in nici-un caz.Deci nu are sens sa vorbim la nesfarsit aici.Eu mi-am facut treaba, mai departe...nu stiu.
Oricum, mi-ai aratat ca esti un om matur, eduvat, dar problema ta e ca nu crezi in Cel ce cu mana a facut totul. Sper ca si tu ai o parere buna despre mine.
Poate mai vorbim, pana atunci:Bristod a Înviat! Şi nouă ne-a daruit viaţă veşnică!
Dumnezeu cel tare si puternic, Domnul cel tare-n razboi sa iti dea intelepciunea sa vii la credinta cea adevarata, la ortodocsism.
Te rog nu incerca sa imi desfintezi ideile subliniate mai sus, tot asta ai facut.
Doamne ajută!

Doamne ajuta si da-i vedere dar si puterea de a se lepada de minciuna!
Tu doar ai impresia ca te rogi Creatorului, dar de fapt tu nu ai niciun Dumnezeu, pentru ca nu faci parte din aceia care respecta Legamantul facut cu El de tatamos Avraam, si nici nu urmezi Legea Lui pe care El a dat-o lui Moise, ba mai grav decat atat, urmezi o religie AntiDumnezeu, adica o religie care cere oamenilor sa se lepede de Legea lui Dumnezeu, pentru ca este un GUNOI fata de inaltimea invaturilor celui slavit ca Lucifer, daca nu crezi asta cauta in Filipeni 3 :3-6 si te vei convinge ca eu nu mint!
As fi avut o parere buna despre tine, daca ai fi fost rational si moral, adica ai fi renuntat la minciuna de dragul Adevarului pentru ca Adevarul este parte din Dumnezeu, dar tu esti atat de iunfluentat de tatal minciunii incat nu mai ochii minti deschisi pentru niciun adevar, si tot o dai inainte cu minciunile tale absurde precum ca Rabinul de religie Mozaica pe nume Isus, cica si-ar fi sacrificat pentru iertarea pacatelor goimillor crestini, si asta dovedeste o incultura si o implementare in minciuna care numai buna nu poate fi!
Oare cat de necitit trebuie sa fi daca crezi a un rabin evreu se sacrifica pentru toti goimii? fara sa mai pomenim despre ce sfaturi de comportamente se da iudeilor in Talmud in privinta relatiilor cu goimii, in niciun caz sa se sacrifice pentru un goim ci de 100 de x invers.
Sa te ajute mintea pe care ti-a dat-o creatorul ca si El te ajuta exact atat cat te ajuta mintea ta