| Dorugar a întrebat:

Cum va explicati faptul ca religia islamica s-a transformat dintr-o simpla religie in Islamism, adica intr-o miscare politica de orientare fascista cu aspect religios?
Nu vi se pare periculos faptul ca exista pe planeta mai mult de 50 de tari islamiste, adica islamo-fasciste stiidu-se din istorie cate de periculos este fascismul, periculozitate confirmata si astazi de statul islamic ISIS si altele?
Ce parere aveti de pericolul Islamo-fascism care a deturnat frumoasa religie islamica in fascism?

10 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Sunt o armata.Nu le poti spune fascisti, democrati, comunisti...etc,doar islamisti.Forma de conducere o are statul.Aia nu prea au un stat.Si chiar si la statele democrate, in armata treaba merge la fel ca la cele fasciste, comuniste...etc.
Deoarece e similar cu ce s-a intamplat in trecut, asta nu inseamna ca de vina e fascismul.De vina sunt unii cu o viziune mareata asupra lumii care trec la fapte.
Pericolul este religia, nu fascismul.Religia combinata cu modul de viata de acolo. Uita-te la fetele lor.Mie-mi provoaca scarba.Te uiti la ei si-ti dai seama cum sunt. Fanatismul religios e deja ceva prea raspandit.Nu sunt doar cativa.Sunt astia cu armele in mana si ceilalti care ii sustin si ei multi.

Răspuns utilizator avertizat
| MskDesign a răspuns:

Au luat nastere in acelasi mod ca si religiile crestine, prin teroare.

| Dorugar explică (pentru Wehrmacht):

Ba din contra, Islamistul este fascism, nu numai prin continutul ideologic sau al aparitiei pe scena istorica odata cu fascismul dar si prin felul in care se manifesta care este exact acela in care s-a manifestat si fascismul in Europa.
2 Da statul cel care conduce este unul de tip fascist asa cum au fost si in cazul Italiei sau Germaniei unde tot statul fascist conducea societatea, asa cum o fac astazi statele islamo-fasciste.
3 Aceia cu o "viziune mareata" asupra omenirii, de ex cei care au visat si viseaza sa faca un reich sasu un califat in care toata planeta sa devina islamica si pentru ideea asta ucide oameni, aceasta se numete fascism si nu religie islamica!
4 NU, pericolul nu este religia, ci apare acolo unde religia nu mai este doar religie ci este un instrument politic care impune legi si doctrine fasciste prin care sa elimine pe cei care nu gandesc ca ei, si doresc sa impuna fascismul sau islamo-fascismul pe toata planeta si o face prin forta armelor.
Asa ca islamul de astazi nu mai este doar o religie, ci este o religie politica dupa modelul fascist, motiv pentru care vorbim de islamism ca fiind islamo-fascism, dupa modelul aplicat de Hitler si Musolini

| Dorugar explică (pentru Ionut1492):

N-ai inteles nimic, tu doar crezi fara sa stii!

| Dorugar explică (pentru MskDesign):

Ai dreptate, toate religiile monoteiste au un sambure de fascism, inclusiv crestinismul care a avut acelasi mod de aparitie si acelasi mod de a se impune la fel ca si islamismul.

| Dorugar explică (pentru Andrei7520152):

Este bun linkul, dar si un pic aiurea, si anume ca nici in timpul lui Hitler nu toti nemtii au fost bestii fanatice, dar se stie ca marea masa a prostimii nu are niciun cuvant de spus, cei care au putere sunt micile grupuri guralive care conduc societatea, asa cum am vazut si in epoca fascista cand Hitler si o mana de fanatici au comis cele mai mari grozavii. Adevarul este ca islamul nu este o religie normala ci una care s-a nascut handicapata din cauza ca este amestecata chiar de profet cu politica, si una in care se propovaduieste moartea in numele lui Allah care chipurile este rasplatita cu 72 de hure in rai (in limba germana hure= curba)

| Andrei7520152 a răspuns:

Atata prostie inglobata intr-un singur clip n-am mai vazut. Doamne... fereste. Nu se poate trai in tara asta cu astfel de specimene libere (ma refer la bolnavul mintal ce se pretinde a fi moderator... sau ceva)
https://www.youtube.com/watch?v=WevWJo6NTRY

| Andrei7520152 a răspuns (pentru Andrei7520152):

De asta am ezitat sa fac comentarii. In tara asta n-ai cu cine discuta despre islamism, Orientul Mijlociu, ISIS, etc. Mi-am dat seama dupa atentatele de la Paris. Cand 90% din commenturi erau de genu 'e naspa, dar aia o meritau' e gata, discutie incheiata. 90% sunt retarzi. Hai ne holbam la Romania are Talent sau ne ghiorlaim ca parlamentarii au salariile prea mari pe RTV. M-am bagat in seama ca boul in clipul sarantocului la care am dat link...fraer