Toti suntem normali, chiar si un gay. Sper sa nu fii suparat pe mine si sa iei tot ca pe o critica constructiva ca de la om la om.Nu intru aici sa jignesc pe nimeni sau sa dau ignore la cineva la care nu-i accept criticile.
Suntem normali da ne acuzam radem uni de alti nu suntem egali am dreptate nu
Cand ne nastem, toti suntem egali. Cand crestem, suntem impartiti in diferite grupe si subgrupe. Unii oameni isi pierd sufletul in goana dupa bani, altii il recapata prin iubire.
Lumea este nedreapta, de ce sa te nasti cu probleme? de ce tocmai tu? ce vina ai tu? Unde este Dumnezeu aici?
Suntem egali, indiferent de principiile si convingerile noastre in viata.
Si ne dezvoltam de mici asa cum se dezvolta multe lucruri la fel nu
Pentru ca minte asa s-a nascut si asa evoluiaza dar se poate schimba daca te gandesti mai bine
Ne dezvoltam in functie de educatia pe care o primim, de locul unde ne-am nascut, de actiunile pe care le facem si felul cum gandim.fiecare om este diferit.
Draga mea hai sa luam gay un exemplu bun ca sa iti dovedesc ca esti putin inchisa la minte, Sunt oameni ce se nasc cu dezabilitati poti pune si gay in categoria asta mai mult ca sigur de ce? Sunt oameni care se nasc fara o mana si nu unu mai multi, sunt oameni care se nasc fara un picior nu unu mai multi, sau sunt oameni ce se nasc nebuni ( cu dezabilitati ) nu unu mai multi la feel si gay dar aici e schimabt subiectul noi cand vedem un om care so nascut asa din nastere fara mana spunem ca e din nastere ca sunt mai multi dar la gay si ei se nasc asa, si nu spun cand sunt mici ca e le frica, si cand sunt mari uni recunosc, alti nu, alti de mici, de ce se nasc mai multi gay? ca si cum se nasc mai multi fara o mana sa zicem, la creier inainte sa se nasca nu s-a dezvoltat cum trebuie, Ia in calcul treaba asta e foarte importanta.
Daca tu zici sa fie asa tu te-ai nascut cu cap, dar gandesti numai cu o parte, sunt sigur de asta.
Tu esti sigur de foarte multe lucruri vad dar mai mult te faci de ras, eu in locul tau as invata pria data sa scriu, apoi sa ma dau desteapta.
Draga mea inseamna ca crieierul tau nu face corectiuni automate asta nu ai vazut, si de asta gandesti numai cu o parte, destept nu ma dau asta crezi tu adica mintea ta
Ei bine nu stiu despre tine dar eu am creier nu crieier si tu clar gandesti cu o jumatate dintr-un sfert din acea parte a crieierului tau
Draga daca ai creier si vedeai ca sunt prost si scriu prost 1 nu te bagai cu mine in seama, 2 nu te oboseai sa imi vezi greselile gramaticale, 3 Ceea ce creezi este doar in capul tau, 4, Creierul tau nu stie sa faca deosebiri si gandesti numa cu o parte.
Ai descoperit un cuvant nou ''creier'' (probabil din desene) si acum il tot folosesti. Altceva chiar nu mai stii? Repeti aceleasi prostii continuu.
Nu are rost sa ma mai contrazic cu tine, degeaba, refuzi sa gandesti clar
Adio, du-te la basmele tale si aminteste-mi sa protejez animalele de tine
Pai tu esti proasta ca te bagi cu prostu in seama Daca tu zici, De asta iti spun gandesti numa cu o parte.
Iar repeti asta, ma tu chiar nu mai stii altceva in afara de asta? Vai de tine...Deci recunosti ca esti prost. eu speram ca pot ajuta prostul, dar imi dau seama ca este fara sperante, daca tu la varsta ta gandesti asa, vai de tine!
Draga mea, eu nu am spus ca am nevoie de ajutor in primul rand ( spuneam va rog ajutati-ma ) dar tu nu intelegi si cand nu intelegi o iei razna.
Tu spui ca nu ai nevoie de ajutor dar crede-ma ai mai multa nevoie de ajutor ca si un peste de apa.
No draga mea cu ce mai comparat se pare ca gandesti chiar cu o parte al creeierului
Se pare ca exista Dumnezeu de unde ai tu cunoasterea gresalelor mele? De unde ai vazut ca am scris gresit din Creier nu, Si cunoasterea cine ti-o da in Creier ca sa vezi cei bine si rau
Asa o fugit si adam si eva print-e pomi si s-o ascuns de Dumnezeu ca erau goi, cum vezi tu gresalele mele, De unde a stiut Dumnezeu ca o muscat din mar, simplu s-o ascuns de El ca so vazut goi, Inainte nu o fugit stateau nu aveau rusinea, ia gandeste-te tu cum e sa nai rusine, sa nu sti ce inseamna rusine
Hai lasa-ma cu basmele tale. Conform bibliei, Cain si Abel erau singurii oameni din univers in afara de adam si Eva. Cain merge in satul vecin si isi cauta nevasta. Frumos basm. print-e? tu ar trebui sa ai rusine acum la cat aberezi doamne
Tu nu poti dovedi ca Dumnezeu exista, si altii nu pot dovedi ca el nu exista, tot ce poti sa faci tu e sa crezi si doar atat. Esti una dintre ''oile'' ui, de ce nu te sacrifici ca jertfa? Ai face un bine omenirii.
Trebuie sa te elimin pana nu depui oua. (si asta era o gluma in caz ca nu te prinzi pentru ca se pare ca tu gandesti cu toate partile creierului tau dar nu esti capabil sa intelegi o gluma)
Normal ca exista necunoscut, acuma hai spune-mi ca nu exista Ce sa ma astept de la un credincios ca tine, subliniez, ca tine
Ok nul cunoaste nimeni pe Dumnezeu el cum este oare necunoscut? Nai cum sa spui Nu exista cand nu-l cunosti, Dumnezeu este necunoscut, Cand spui nu exista faci necunoscutul inexistent draga mea, si eu stiu ca pe Dumnezeu nul cunoaste nimeni El este necunoscut, Pot sa spun Nu stiu, dar sunt mai mult ca sigur Dumnezeu exista asa cum exista necunoscutul.
Inteligentule,nu am zis ca nu exista.Am zis ca e ste imposibil sa dovedesti ca exista sau ca nu exista.Eu nu stiu daca exista, nu am de unde sa stiu.
Pai gandeste-te invers ca sa stii Exista necunoscut Da, Dumnezeu cum e necunoscut, Tu nu sti daca exista necunoscut
Dumnezeu a facut universu el este necunoscut cine cunoaste tot universu Dumnezeu cum este el necunoscut la fel ca universu
blondissima întreabă: