Eu nu stiu daca Dumnezeu exista, dar necunoscutul exista. Tu spui ca Dumnezeu este necunoscut tipic tie crestinule, ca si cum ar zice un fan desene ca Batman este necunoscut, nu stii daca exista sau nu
De ce esti tu atat de sigur ca Dumnezeu a facut universul? nimeni nu stie cum a fost creat universul, tu doar crezi nu stii.Este o diferenta mare.
Scrie in Biblie, si imi dau seama de chestia asta daca tu nu o faci, ca tu nu iti dai seama ce scriu eu, Eu stiu atata Dumnezeu= Necunoscut, Univers = Necunoscut si el scrie in Biblie ca a facut Si imi dau seama ca e necunoscut universul la fel ca Dumnezu, Si am impresia ca Dumnezeu cunoaste necunoscutul din univers la fel cum este si el necunoscut, si biblia e cuvantul lui, in care spune clar ca a facut totul.
Scrie in Biblie, si imi dau seama de chestia asta daca tu nu o faci, ca tu nu iti dai seama ce scriu eu, Eu stiu atata Dumnezeu= Necunoscut, Univers = Necunoscut si el scrie in Biblie ca a facut Si imi dau seama ca e necunoscut universul la fel ca Dumnezu, Si am impresia ca Dumnezeu cunoaste necunoscutul din univers la fel cum este si el necunoscut, si biblia e cuvantul lui, in care spune clar ca a facut totul.
Asa si? Asa dovedesti tu ca exista sau asta este argumentul tau pentru care crezi > ei bine asa as putea zice si eu despre orice.
Batman and Psychology: A Dark and Stormy Knight - este dovada ca Batman exista! Imi dau seama din ceea ce scrie in carte ca Batman este necunoscut de lume si este puternic si altele.Deci Batman exista.
La ce se refera cand spune ca traim vesnic ia sa vad IQ-ul tau?
Femie n-are nici unsens ce spui Cu Betmen mai citeste o data ce am scris poate te vei Ilumina
Scrie in Biblie ca nimeni nul cunoastem pe Dumnezeu, mai scrie in Biblie ca el a creat Universul, cunoastem Tot universul? nu este necunosct universul la fel cum e si Dumnezeu necunoscut, e si normal sa fie Universul necunoscut la feel ca Dumnezeu
Gandeste-te ca el a creat Universul si e la feel de necunoscut ca El
Asta este ultima data cand iti raspund,esti prea incuiat la minte.
Nu poti sa justifici existenta lui Dumnnezeu prin frumusetea lumii inconjuratoare.
Nu pot convinge un credincios de nimic, deoarece credinta lui nu se bazeaza pe ci pe o nevoie profunda de a crede.
Toata religia, prietene,a evoluat pur si simplu din frauda,teama, lacomie, imaginative si poezie.
Vrea Dumnezeu sa opreasca raul, dar nu poate? Atunci nu este atotputernic, poate Dumnezeu sa opreasca si nu vrea? Atunci el insusi ester au. Poate si vrea Dumnezeu sa opreasca raul? Atunci de ce mai exista rau in lume?
Trebuie sa punem la indoiala logica povestii de a avea un atotstiitor si atotputernic Dumnezeu care a creat oameni cu defecte si apoi ii invinovateste pentru propriile sale greseli>?
Cele mai groaznice si cele mai crude crime pe care istoria le-a inregistrat au fost comise sub adapostul religiei sau al altor motive la fel de nobile.
Cat despre cartea numita ‘’Biblia’’ este o blasfemie s-o numesti cuvantul lui Dumnezeu.Este o carte de minciuni si contradictii, o istorie a unor timpuri rele si a unor oameni rai.
Gasind ca nicio religie nu se bazeaza pe fapte si nu poate fi adevarata, am inceput sa reflectez la conditia in care trebuie sa afle omenirea, invatata din copilarie sa creada in neadevar.Religia este capodopera artei de a dresa animalele, deoarece dreseaza oamenii cum sa gandeasca.
Tu ai facut asta eu nu fac asta cu cuvantul lui Dumnezeu, de ce e blasfemie ca ti-a dat suflet ca scrie ca a creat universul, ca a facut luna si soarele? ca a spus multe adevaruri pe care tu nu le intelegi ca vad ca gandesti numa cu o parte a creierului nu vrei sa intelegi stiu e greu sa intelegi daca cealalta parte nu te ajuta
E blasfemie ca traim, ai dreptate femeie si in Biblie scrie facerea e blasfemie ca esti in viata nu? Sper ca ai spus bine ce ai spus e blasfemie ca scrie creatia nu, e blasfemie ca traim nu? Blasfemie e o parte din creieru tau care nu gandeste sa stii asta, cum e spui tu cae blasfemie creatia?
Si toate faptele le vad in Biblie femeie si creatia, si tot si cartitori si critici si credinciosi si necredinciosi si si animalele si tot cum ai spus tu e Blasfemie? ca scrie asta?
Ai uitat ca avem cunoastere binelui si a raului de asta este rau in lume cand au muscat din mar li so deschis ochii si Dumnezeu se tine de cuvant, nu vrea sa opreasca rau si iti spun de ce ne lasa sa cunoastem binele si raul aduti aminte ca o muscat eva din mar, si daca ar face un bine la rau nu ar mai fi Dumnezeu drept
Ai uitat ca mergem cu sufletul la el si nu cu corpu, corpu se duce in cimitir da sufletu tau la judecata, si daca stii cum sa te rogi te asculta eu sunt 100% la 100% de existenta lui Dumnezeu
blondissima întreabă: