| Ele68 a întrebat:

Da cine e Dracu asta si Satana?

23 răspunsuri:
| ToTAiCisiNumAiAiCi a răspuns:

Dracu ii unu si acelasi cu Satan sau cum i se mai spune Lucifer... este un inger cazut

| eandopuncttk a răspuns:

E ala de care ti-a zis mama ta sa te feresti (_, _)

| Ele68 explică:

@andoando tu esti satanist cumva de porti pentagrama satanista satanistule vezi ca o sa arzi in iad happy

| harciog a răspuns:

Din acelasi motiv din care cauza Mona Lisa e una si aceeasi cu Gioconda.

| scarharo a răspuns:

Deci. La inceput erau 10 cete de ingeri. Una din ele credea ca pot sa fie mai presus de Dumnezeu, si au fost facuti diavoli.

| Esperança a răspuns:

Diavolul/satan este tatal minciunii!
Toti cei care traiesc in pacat sunt copiii lui.

| adisuper a răspuns:

Are rost să mă obosesc să îţi explic? priveştel ca pe un simbol, nu ca pe un zeu/persoană/fiiinţă etc. şi vei înţelege singur.

| WhiteStorm a răspuns:

Nu se spune cum ai spus tu mai sus.Cei care ii conduce se numeste Belzebut. Satan este demonul magiei negre! Dar mai nou Satan e sinonim cu ce ai spus tu mai sus.Satan este numai un demon al lui Lucifer(Belzebut). Aici aveti mai multe detalii despre Satanism:
http://www.bisericasatanista.org/satanism/intrebari-si-raspunsuri

| mariaradulescu a răspuns:

Satana a fost un inger si pentru ca a vrut sa fie ca Dumnezeu si sa ii ia locul Dumnezeu i-a facut un loc unde sa domneasca si oricine ajunge acolo nu mai poate iesi PS=pe satana il cheama Lucifer

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Satana mai e si ala din al 4 lea cuvant al tau. Acum imi permit sa fac si eu o gluma. Stiti care e fratele lui lucifer? raspuns mucifer

| bogdan1413 a răspuns:

Lucifer a fost conducatorul unei cete de ingeri dar el vroia sa fie mai mare decat D-zeu iar D-zeu la alungat din rai iar cand a ajuns pe pamant s-a transformat in Satana/Dracu

| Polaris a răspuns (pentru adisuper):

Niște linii, mare chestie. Aceeași chestie pot zice și despre cruce.

| Archdaemon a răspuns:

In primul e rand e Satan nu"Satana" el e Dracu, Lucifer etc...primul inger cazut

| adisuper a răspuns (pentru Polaris):

Nişte linii? Prietene,eu nu m-am referit la pentagramă(dacă despre asta era vorba prin ˘nişte linii˘) eu m-am referit să îl vadă pe satan ca pe un simbol, nu ca pe o persoană, că pană la urmă nu există cum nu există nici dumnezeu.nici zeus ...ra ...etc. dacă priveşti prin perspectiva biblică este un înger decăzut, dacă priveşti ca pe un simbol poate fi asocait cu libertatea.

| DrunkenRat a răspuns:

Sunt 4 de fapt, fiecare reprezentand un punct cardinal. Anton LaVey a scris o biblie satanica care cuprinde 4 carti: The Book of Satan, The Book of Lucifer, The Book of Belial, The Book of Leviathan. Cartea nu face mari referiri la venerare etc, mai mult la acceptarea poftelor trupesti. Pe scurt, sustine ca noi suntem zeii nostri. Uite aici o chestie: http://www.dpjs.co.uk/files/tfcp.jpg Totusi, sa nu ii confunzi cu cei cu care sunt asociate cele 7 pacate capitale:
Lucifer: Pride
Mammon: Greed
Asmodeus: Lust
Leviathan: Envy
Beelzebub: Gluttony
Satan/Amon: Wrath
Belphegor: Sloth

| adisuper a răspuns:

Siebenburgen are dreptate,dar nu am fi cu nimic mai buni dacă am schimba biblia creştină cu cea a lui LaVey :p, libertate în gandire şi exprimare, nu are rost să îţi modelezi comportamentul după o carte/persoană etc. idolatrizarea este pentru cei slabi.

| SadBoyForever a răspuns:

rolling on the floor ce ma distrez cand citesc intrebarile de la sctiunea religie rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru adisuper):

M-am saturat de tine si de satanisti astia! Cum poti sa-i spui sa-l priveasca pe nenorocitul,paganul,mizerabilul si pocitul ala de satana ca pe un simbol? Voi nu va dati seama ca veti arde in focurile iadului? Preferi sa crezi in dobitocul ala,decat in Dumnezeu tatal nostru, putere noastra, cugetul nostru si aparatorul nostru? Sfintii sau rugat ani la rand ca Dumnezeu sa ne mantuiasca intr-un imparatia Sa si tu crezi in vrasmasul ala? Ce e cu tine? Te-a batut soarele in cap?

| Polaris a răspuns (pentru adisuper):

Puteați găsi și voi un simbol mai bun, ca și o... bicicletă sau un cartof.

| adisuper a răspuns (pentru anonim_4396):

Poftim? Ai probleme cu înţelesul unui text? Am zis clar că nu ˘slujesc˘ pe nimeni, singurul lucru care mă interesează este libertatea.

| adisuper a răspuns (pentru Polaris):

De ce aş alege un cartof? Lam ales pe Satan drept simbol pentru că el sa ˘ridicat˘ împotriva unei ordini divine nedreaptă şi a luptat pentru libertate(bineînţeles astea sunt doar poveşti,dar pentru asta merită un loc aparte, ca simbolistică, bineînţeles)