anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ai avea un singur copil, l-ai lasa sa moara pentru cineva care ti-a intors spatele?

Răspuns Câştigător
| Klepto a răspuns:

Majoritatea vor raspunde ca nu, iar tu o sa vii si o sa spui ca dumnezeu a facut asta pentru noi, el si-a lasat propriul fiu sa moara, asa de mult ne iubeste, uf ce previzibila esti.
Incearca ceva cu mai mult substrat si esenta, nu ceva simplu demn de briciul lui occam.

15 răspunsuri:
| larisa_4510 a răspuns:

Normal ca nu! copilul e cel mai scump lucru de pe lume! ce daca mi-a intors spatele. nu as lasa copilul sa moara pentru nimic in lume! tu ai face asa ceva?

| Esperança a răspuns:

Noi ca si oameni, nu am putea face acest lucru! Insa Dumnezeu fiindca ne-a iubit atat de mult si-a dat Fiul Sau sa moara pentru noi si chiar daca l-a dat nu a obligat pe nimeni sa creada in El si sa accepte Jertfa Sa. E trist sa iti dai viata pentru cineva si acea persoana sa ramana indiferenta si nepasatoare. Si eu am dat odata un exemplu de genul asta si ziceam: Oare cum s-ar simti un om daca copilul lui ar fi murit pentru cineva si acel cineva sa zica ca nu crede si sa isi bata joc de moartea fiului sau ba chiar sa ii rada in fata?
http://www.youtube.com/watch?v=LOQfPbpKOKE

| vladmR a răspuns:

Ce treaba are copilul cu alta persoana?

| Karakter1 a răspuns:

Intrebare stupida.

| EmaS a răspuns (pentru Klepto):

Vai, scuze ca nu m-am gandit sa pun o intrebare mai complexa! Trebuie sa ma ierti, doar este craciunul!

| ROB3RT89 a răspuns:

Ce vina ar avea copilul in aceasta situatie? E mai bine sa nu ajungi in acesta situatie si chiar de ajungi, trebuie sa dai dovada de un om responsabil si cu capu pe umeri!

| DomineRex a răspuns:

In cel mai rau caz m-as sacrifica pe mine, dar de ce ai sacrifica viata altcuiva? mi se pare dezgustator, imoral si ridicol.

| Klepto a răspuns (pentru EmaS):

Craciunul a trecut si il urasc, deci nu incerca la usa aia ca am legat curent la sonerie si iti arzi parul.
Nu a fost o ofensa intrebarea ta, ci o micro dezamagire, nu incerca sa repari, mai bine continui si treci peste, sigur ai mancat prea multe sarmale si friptura de purcel la cuptor ca si mine, mai rau este ca ai funditat aberatia scrisa de mine, naughty naughty.

| William a răspuns (pentru Klepto):

Vrei o intrebare mai complicata? Iti dau eu una: De ce credea Einstein ca daca depasesti viteza luminii calatoresti in timp si de ce cred unii cercetatori de azi ca poti depasi viteza luminii fara sa calatoresti in timp. Raspunde la asta daca esti destept/desteapta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu doar dumnezeu si avram a vrut sasi sacrifica copilu pentru dumnezeu, dar dumnezeu a spus ca pentru nu se face sacrifici umane si doar miei de aia evrei fac sacrifici de pastele lor ci miei simblolizeaza pentru crestini isus pentru evrei copilu lui avram vezi, mielul domnului sacrificat pentru omenire, revenind la intrebarea ta mas sacrifica eu, si l-as lasa pe acel copil sa traiasca o viata pe care eu deja am traito ema

Răspuns utilizator avertizat
| adi97 a răspuns:

Pai numai TATAL a facut asta pentru noi sa IL trimita pe IIsus Hristos Fiul Sau pe pamant dar noi oameni nu cred ca am fi atat de iubitori de Dumnezeu si iertatori chiar (sau poate uni sunt) chiar daca Iisus Hristos a spus ''Fiti neprihaniti precum Tatal vostru este!''.Cam greu de crezut...

| florin1979 a răspuns:

Niciodata, cum poti gandi asemenea lucru? de acord, am suflet bun si curat dar pana la un anumit punct!

| TotLora a răspuns:

Nu l-as lasa sa moara pentru nimeni si nimic. As face tot ce imi sta in putere sa traiasca o viata buna si frumoasa.

| Vladuthz a răspuns:

Daca as avea un singur copil (sange din sangele meu) nu l-as lasa pentru nimic in lume! Nici macar pentru femeia iubita happy