Eu ma duc acolo unde Domnul Isus mi-a pregatit un loc.http://www.youtube.com/watch?v=bcfxIxFSnQA
Voi ajunge la crematoriu. Si, nu am de gand sa fac ceva in privinta asta. Este ceea ce imi doresc, dupa ce nu voi mai respira
Daca as muri, nu eu as hotara unde ma duc, si nu as avea ce face in privinta asta...
Nu ajung nicaieri am murit =kaput, the end, si nu prea am ce sa fac in aceasta privinta fiind mort.
Pentru ca trebuie sa fim pregatiti in orice moment ca sa ne intalnim cu El.Sa fim impacati cu Dumnezeu.
O sa ajung cenusa pentru ca vreau sa ma incinereze, e mai bine decat sa ma manance bacteriile
Asta ar insemna ca tu esti doar trup si nu ai suflet?
In niciun caz unde crezi tu sau EmaS. Eu nu ma amagesc. Se stie unde o sa agung/ajungem.
Cum sa ajungi undeva daca mori? Unde ajung pisicile, cainii si furnicile?
Unde erai inainte sa te fi nascut?
Acolo unde am fost inainte sa ma nasc adica nici unde
demonstreaza ca exista sufletul si te voi crede ca exista
demonstreaza ca exista viata de dupa si te voi crede
Nu stiu unde voi ajunge, nu exclud aproape nici-o posibilitate.
Daca ajung in cosciug, imi iau un PSP cu mine; daca voi ajunge in Rai (ca din Iad vin), voi zbura pe acolo, mai rad de cate unul cand se masturbeaza, ma uit la fete cand fac dus :X salvez vietile oamenilor care imi sunt simpatici... chestii ingeresti.
Nu avem suflet. Avem gandire si sentimente asemenea animalelor. Diferenta e ca animalele iubesc mai mult si gandesc mai putin iar omul invers.
Da, vezi, faptul ca ti-a fost indusa ideea ca tu ai suflet cand erai mai mica, acum nu mai poti realiza ca exista o lume ca aceasta(oamenii sa nu aibe suflet). Deci nu, n-am suflet, cand o sa se demonstreze stintiific ca exista, atunci o sa cred ca exista, pana atunci n-o sa am o credinta oarba in el.
Bre, sincer habar n-am la cati m se ingroapa un ateu sau un crestin sau un musulman sau un budist.Conteaza ca toti murim.
Cred ca este mai bine sa te gandesti la viata pentru ca ai multe de oferit pentru ca atunci cand ajungi la moartenu vei mai putea oferi nimic si vei primi rasplata la ceea ce ai oferit
In pamant, pentru ca Biblia spune acest lucru. Ezechiel18:4,Eclesiast9:5,6,10.Dar consider ca conteaza daca iti faci un nume bun la Dumnezeu, pentru ca va fi o inviere in paradisul pamantesc si daca mor depinde de faptele pe care le fac cat sunt in viata.Ioan4:28,29,Apocalipsa21:3,4,Isaia25:8