| tavadaresti a întrebat:

Daca ateii neaga existenta unui creator unei fiinte inteligente, atunci care e scopul, ce vor sa demonstreze?

53 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Gaia,in mod normal, a contrazice presupune a argumenta la nivelul celui cu care te contrazici.Restul se cheama altfel. Sper sa am dreptate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai, dar slabe sanse sa primesti argumente macar acceptabile in cazul de fata. Totusi, daca o sa primesti, acea "sclipire" cel mai probabil o sa fie de scurta durata.

| tavadaresti explică (pentru anonim_4396):

Atat de slaba ne e credinta de asta in zilele in care traim schiopatam pe zi ce trece fiindca ne inaltam pe noi insine ''eul''

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru tavadaresti):

Ce ai zis acum e irelevant. Eu ti-am cerut dovezi.
Iti mai dau o "sansa".
Ai sau nu dovezi cu adevarat bune pentru :

1 - UN singur zeu a creat totul
2 - Zeul acela este zeul tau

| TepesStyle a răspuns (pentru Mădă0611):

Auzi mada da tu alta in afara de inorogu roz n-ai?

| doctorandus a răspuns (pentru AlexeHellsing):

Crestinii nu se nasc crestini, ci se fac crestini prin indoctrinare.

Sigur am biblic s i se poate observa e tot ce ne inconjoara. Geneza 1.1> ioan 12.26

| tavadaresti explică (pentru doctorandus):

Asa e majoritatea printr-o indoctrinare gresita

anonim_4396

Ti-am zis ca biblia nu este o dovada valida si ti-am explicat de ce.

Recent mi-ai raspuns la un alt comentariu si ai zis "nici nu vor exista vreodata" referindu-te la dovezi.

Din moment ce ai recunoscut ca nu exista dovezi suficient de bune, e ilogic sa mai incerci acum sa oferi asa ceva nu crezi?

| Mădă0611 a răspuns (pentru TepesStyle):

Nu il jigni, e Inorogul invizibil roz. smug
Nu.

Nu mi-ai zis de ce biblia nu este o dovada valida=?

anonim_4396

1 - Sa dovedesti ca zeul tau exista folosind biblia e ca si cum ai folosi benzile desenate sa dovedesti ca Batman sau Hulk exista.

2 - Nu e valida pentru ca acelasi gen de argument/dovada se aplica si altor religii. Tu ai cartea ta, alte religii au scrierile lor. Daca accepti o carte, trebuie sa le accepti pe toate. Daca le accepti pe toate, atunci in cel mai bun caz ai demonstrat ca exista mai multi zei nu doar al tau. Si ai demonstrat ca mai multi au creat totul. Nu merge sa alegi doar ce iti convine.

Tu accepti scrierile altor religii ca dovada pentru existenta altor zei? Cel mai probabil vei zice "NU". Si presupunand ca le-ai accepta, tot trebuie sa demonstrezi ca zeii exista. Doar pentru ca scrie intr-o carte ceva, nu inseamna neaparat ca acel ceva este si real/corect.

| doctorandus a răspuns (pentru tavadaresti):

Da, ba, numai tu si secta ta aveti adevarul, restul crestinilor se duc direct in iad.

Gaia eu sunt crestin, discutia pe care o port cu voi toti membri se adreseaza celor care au acelasi orentare nu voi incerca sa fortez pe cineva sa creada ceea ce eu cred, insa cei care credem in Dumnezeu Sfintelor Scripturi vreau sa le cunosc credinta ce argumente au despre ceea ce cred fiindca se gasesc multe erori atat in a mea cat sia celor din jur

Sa inteleg ca nu ma esti ateu si esti inorogist rozaliu? laughing

M-ai prins, dar nu mai zice nimanui. Iar il jignesti, o sa te trimita in iad. E invizibil, apoi roz.
Slava tie, Inorogule invizibil roz not worthy, slaveste-l si tu, pentru o viata vesnica in care o sa ai parte de tot ce iti doresti.

Nu combina crestinismul cu ironogismul (1 imi zignesti religia. 2sa te strapunga inorogul cu cornul in patlagica tongue

Bun crestin, ai si tu un os. E credinta mea, cu ce te deranjeaza in ce cred eu? Si stai linistit, Inorogul invizibil roz nu e ca zeii, razbunator, egocentric s.a.m.d.

| HellGirl666 a răspuns:

De ce să credem în ceva care nu există? Pe bune acum, treziți-vă la viață, oameni buni.

Inorogu roz e rau cand ii dai fan te musca laughing

| tavadaresti explică (pentru HellGirl666):

Care viata prietene?
asa cum tu vezi un avion iti pui intrebare logica ca nu a aparut de la sine insusi, ci este un proiectant in spatele caruia a fost facut avionu si atunci crezi.
tot asa cum noi privim stele luna etc. pana si planeta Terra deducem cu gandu ca in spatele acestora exista un Proiectant-Dumnezeu fie ca crezi sau nu El tot exista. Amin

| HellGirl666 a răspuns (pentru tavadaresti):

Fiecare are dreptul să creadă în ce vreawinking.

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Ei nu vor să demonstreze nimic ci sunt doar nişte fete/băieţi deştepţi.
Pe curând!