Daca as fi Dumnezeu mi-ar fi rusine de ce am putut crea : niste indivizi lipsiti de ratiune si de logica care cred in povesti puerile, primitive, false si absurde scrise de alti indivizi pentru prostirea naivilor nestiutori si creduli.
Numai pedepseste urmasii pana la a 7-a spita pentru relele inaintasilor. Cata milostivenie si iertare. Cata rabdare are, dar da boli, inundatii, cutremure etc. pentru a pedepsi la gramada pacatele unora.
Asta daca credem in prostiile debitate de religie.
Daca as fi Dumnezeu atotputernic nu as lasa sa se intample nimic rau. Si atunci ce folos de apocalipsa?
Dar daca nu exista, n-are cine.
Sa presupunem ca exista. Inseamna ca nu este atotputernic si nici nu este mai puternic decat conducatorul iadului.
Https://images.app.goo.gl/jRUQVjsZAFf6cV358
Răul nu vine de la Dumnezeu. Dumnezeu nu poate face răul, deoarece El e Lumina și Dragoste iar în Lumină nu există întuneric și în iubire nu există ură. Răul este cauzat de tatăl minciunii, adică diavolul.
Voi bigotii, va contraziceti singuri. Spuneti ca Dumnezeu pedepseste cu boli pacatele oamenilor, pe urmasi pana la a saptea spita. Aceste boli si aceste pedepse de care nu sunt raspunzatori urmasii nu sunt rele pentru oameni? Sau nu stii definitia raului. Cea completa, nu numai a raului facut de un seamna.
Daca ai face mai putina propaganda religioasa, lipsita de logica si de ceva palpabil, poate te-ar mai crede lumea. Dar scrierile tale merg mana-n mana cu lipsa cunostintelor, dar mai ales a logicii.
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: