Sufletul este atat de scump, incat nimic de pe pamant nu merita sa iti vinzi sufletul.
Si noi atei care nu alujim pe nimeni unde vom ajunge pe pamant?
Nu sunt decat doi stapani.Depinde cum traiesti, voia cui o faci.
Eu sunt neutru deci unde ma duc
Ema daca esti limitata mintal sa intelegi ce inseamna neutru nu-i nimic
Cred ca tu esti limitat mintal.Nu asa se vorbeste cu o femeie.Biblia spune ca nu exista decat doua cai, doi stapani.Nu este cale de mijloc.Ori cu Dumnezeu, ori despartit de El.
Asa se vb cu un om care nu intelege ce inseamna sa fi neutru tu nu intelegi
Nu exista cale de mijloc.Nu te amagi singur.
Ema du-te la un consult medical
Cred ca tu ai nevoie.Eu ma simt perfect.
Si eu ma simt fb fara dumnezeu ce zici de asta
Eu nu te cred.Te minti singur.
Tu sti cum ma simt eu suntem telepatici cumva
Tu sti cum ma simt eu suntem telepatici cumva
Nu trebuie sa imi raspunzi.Trebuie sa fii sincer cu tine.
Man tu nu intelegi un lucru, nu exista zona neuta. Ori esti cu Dumnezeu ori impotiva Lui. Asa sun lucrurile, nu stiu de ce dar asa e. Daca vrei sa iti explic in detaliu zi-mi pe mesaj.
Urzi23 A raspuns cu intelepciune :
Daca citim cu atentie Dumnezeiestile Scripturi pe la plagile Egiptului.Vedem cum preotii egipteni care erau uneltele raului erau plini de bube si se scarpinau unul pe altul de le sareau ochii Dracii nu au putut sa ii tamaduiasca pe cei care le faceau voile. Deci este clar ca sufletul se va da pe nimic
Eu am facut deja un pact cu el, i-am cerut sa ma faca vampir si sa ma hranesc doar cu sange de crestin
Waw! Atunci trebuie sa ma feresc de tine! Si ce iti ofera el in schimb?
Pentru sangele de crestin?
Imi ofera bere si tuica fiarta.
Ai omora tu pe cineva pentru o halba de bautura?
*in gluma spus mode on*
Da!
Nici intrebarea in sine nu e buna.E NOCIVA.Sufletul e cel mai pretios dar pe care ti l-a dat Domnul Dumnezeu.sa nu faci asa ceva niciodata.pentru ca nu mai ai sanse la mantuire doar chinul vesnic te asteapta
Nimic din ce ne poate da lumesc diavolul nu poate compensa sufletul nostru si Viata Vesnica.
Sa se sinucida poate...dar nici macar asta pentru ca nu as putea sa imi vand sufletul pentru nimic. Mai bine ma rog la Dumnezeu si fac voia Lui si poate i se face mila de mine si ma ajuta sa obtin ceea ce imi doresc. Diavolul oricum va fi infrant odata si-odata, Dumnezeu va fi vesnic (adica e deja). Deci imi convine mai mult sa fiu de partea Lui.
Nu trebuie sa folosesti camera web ci poti sa faci desenele ini Paint.
uite aici un videotutorial despre cum se face.
http://www.videotutorial.ro/? p=4827
Nu suntem la targ sa facem pact cu el pentru ca ne va pacali in final si nu ne va da cele promise.Acum fiecare dupa sine pentru ca trebuie sa alegem ori el ori Dumnezeu.
Buna daca chiar as putea face asa ceva as vrea cum zice @inferno cunoasterea suprema dar si putere totala asupra oamenilor
Tu ai pus raspunsul la misto sau ai probleme cu capul?
La mişto mă, chiar mă crezi nebun ?
Ma astept la orice de la voi.
Daca nu te-ai prins ca e la misto, inseamna ca tu esti cel care are probleme...
Sincer...Nemurire.astfel nu voi muri si nici imi va fi luat sufletul. Original vroiam putere dar nemurirea implica o putere uriasa.
PS:Aoi Bungaku iti spune ceva?
Da,e avatarul meu. Mersi ca mi-ai spus cum se numește ca eu nu prea ma uit la anime. Mai deloc.
Sweet155 întreabă: