Eu,dacă a-ş avea cat de cat Experienţa în a dezamorsa o bomba, a-ş face-o! de ce nu, mi-as risca viaţa pentru popor! Şi visul meu este s-ă ajung soldat!
Da, as face-o.
Daca nu ai face nimic sa opresti acele "bombe" ai fi rau in egala masura cu "teroristul".
Cred ca oricine ar face-o.
Ce fel de intrebare e asta, doar atata poti?
Numai bine.
Eu as anunta politia . Nu vad de ce mi-as pune viata in pericol pentru a-l opri.
Calule mananci ovaz? depinde cat de metaforic ai pus tu intrebarea... daca ai sti ca un membru al familiei tale s-ar afla in acel mall in momentul x..ai mai sta pe ganduri si ai mai avea intrebarile astea? ma rog..nu am auzit de nici o explozie pe la tv. ceea ce inseamna ca intrebarea ar fi alta
Ca sa arati ca ai fidelitate fata de popor, si patriotism.
Evident, ceea ce tu nu ai.
Fara doar si poate! Nu as sta pe ganduri nici o clipa, as face tot ce mi-ar sta in putinta.
De unde ştii că ar fi o problemă extremă, de unde ştii că n-au fost alţii pe felie, şi au anunţat-o(problema), dar să excludem toate acestea.Pentru un plus de siguranţa civică(şi nu, numai), trebuie sezizate, organe abilitate.Dar, e foarte posibil să nu fii credibil.Şi atunci? Răspunde tu, nu eu.
Nu l-aş opri, m-aş distra câteva săptămâni, mi-ar da destul timp să aflu cine le plasează, după il/o blochez intr-o încăpere a mall-ului, îmi iau un scaun, îl plasez la o distanţă decentă de mall, şi aştept zâmbind ultima explozie.
Si toata lumea, sus in aer
Amu serios, cine ştie să facă un bine şi nu-l face, săvârşeşte un păcat...
Chiar si in legatura cu zeul tau? Unde crezi ca vrea Gaia sa ajunga?
Îl dai dracului de patriotism când vine vorba de viața ta. Trebuie să ai un nivel extrem de ridicat de prostie să îți riști propria viață când problema se poate rezolva de profesioniști care sunt plătiți să intervină în astfel de situații.
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: