Doar daca acele carti sunt bune (adica s-a fie studiu complet de astrologia din antichitate, ca doar aia este astrologie adevarata) si daca practici bine si ai rezultate. Altfel, nu poti fi numit astrolog.
Eu am contrazis chatgpt de cel putin 30 de ori, doar pentru ca folosea surse proaste, el nu face diferenta mereu intre sursele bune verificate, si cele slabe, mai ales medical, i am aratat, ca nu are nici o idee ce vorbeste, si mi-a dat dreptete de multe ori. Practic, el poate citii, de oricunde, chiar de pe site urile lor, si sa spuna da, nu conteaza cat de controversate sunt lucrurile, de fapt daca apare un site care spune, ca apa poate sa te orbeasca, fara ceva stiintific, el poate sa o ia ca buna, daca nu ii spui de asta.
Este greu sa il contrazici din punct de vedere al acestor lucruri, deoarece, el fiind impartial, nici nu ia lucrurile obiective, practic, ia ce cred oamenii, si iti spune ca daca crezi e bine.
Chatgpt nici nu are de unde sa stie cati oameni cred cu adevarat, sau chestii din astea, chatgpt, ia surse de pe net, si le foloseste pentru a da un raspuns, practic, daca tu ii dai un contrargument, el o sa dea un raspuns bazat pe pagini de pe net, nu pe viata reala, care pot fi scrise de oricine.
Adica si daca ar fi real sau nu, chatgpt, nu e un argument, cauta pe cineva din dmeniu, sau invata pentru tine, sa vezi, daca e real sau nu.
Https://www.scoaladeastrologie.ro/cursuri-profesia-de-astrolog.php
Daca citesti aici nu exista profesia de astrolog, cel putin in Romania,
ci doar ocupatia, si ei sunt o scoala de astrologie, practic daca vrei sa faci asta, nu devii ca profesie, ci ca ocupatie/hobby astrolog
In alte tari exista.Am văzut că zice acolo că oricine se poate sa se declare astrolog daca ii place acest domeniu, gata sunt astrologGlumesc, doar mă atrage și îmi place aceasta știință.