anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca copilul meu va alege sa fie homosexual, va fi alegerea lui. E viata lui si face ce vrea sau va dori cu ea. Nu eu i-am dat viata ci Dumnezeu. Dumnezeu il va judeca favorabil sau defavorabil. Orice om fie rau sau bun este al celui care i-a dat viata adica al lui Dumnezeu. De fapt copilul meu nu este al meu ci al lui Dumnezeu. Dumnezeu va face ce va dori cu copilul lui. Eu doar i-am transmis viata copilului meu, nu i-am dat-o de la mine. Nu eu cresc pe copilul meu, ci el creste singur ajutat de Dumnezeu. Cand il vad ma bucur. Cand voi imbatrani, nu voi cere copilului meu sa se chinuie cu mine pentru ca voi fi in grija lui Dumnezeu. Cand am fost prin spitale, nu a fost nimeni cu mine sau sa ma caute la spital. Am fost doar cu Dumnezeu si cu cativa oameni sau copii ai lui Dumnezeu. Cand creste iarba, nu omul de stiinta isi baga manutele ca sa faca sa creasca iarba, ci ea creste singura ajutata de Dumnezeu. Tot ce ii dau copilului meu doar ii transmit pentru ca tot ce-i dau am primit si eu la randul meu de la Dumnezeu. Si copilul si pamantul este al lui Dumnezeu. Corect?

34 răspunsuri:
| NGheorghe a răspuns (pentru MarioDraghi):

Nu exista nicio lupta, ci tu esti înșelat si îndoctrinat ca trebuie sa lupți, si alte forme de concurenta. Nimeni nu vrea războaie dar ele nu se mai termina din cauza celor care produc armament si nicidecum din cauza celor care îl folosesc.

| NGheorghe a răspuns (pentru anonim_4396):

In limbaj medical nu exista "imperfecțiune" ci doar boli. Dacă dai o căutare pe goagăl vei găsi liste de boli care se moștenesc de la părinți in procentaj mai mare sau mai mic: se mai numește si "predispunere către o anumită boală"deoarece se presupune ca s-ar transmite genetic. Cum ar fi diabetul sau alte exem.:
http://www.doctorulzilei.ro/sapte-boli-care-se-mostenesc-de-la-parinti/
Ți-ar plăcea ție ca sa nu existe nicio legatura între bolile părinților si predispunerile pe care le au copii lor dar nu îți merge de data asta. Așadar " Imperfecțiunea" sau alte cuvinte cu un sens foarte general ce le debitezi tu îți ajuta sa vorbești non-stop mult si prost.
"Din doi părinți sănătoși se poate naște un copil bolnav" - alta plesneala... ai uitat sa precizezi condițiile! Din doi părinți ce au fost iradiați ( de exem.: au trăit la Cernobâl) se poate naște un copil bolnav. (logic si simplu!). Sau din doi părinți sănătoși, căsătoriți cu forța de neamuri, se poate naște un copil bolnav (iarăși logic si simplu!). Sau din doi părinți sănătoși dar care sunt rude, se pot naște copii bolnavi, deoarece informația genetica despre sistemul imunitar pe care o moștenesc acei copii este practic identică la mama cu cea de la tata si deci acei copii au foarte putina informație, au jumătate in comparație cu un copil ce moștenește părinți cu sisteme imunitare diferite. ( ce simplu a fost!)
Dar tu, cum îți place sa sperii lumea, trebuie sa utilizezi in vorbirea ta orice lipsa de concret si logica: poti sa spui ca si copii sănătoși tun " moștenesc imperfecțiunea", dar in cazul lor crezi ca ii interesează asta pe ei? sau pe altcineva? Fugi la gara.
Ba ai uitat sa precizezi ca codul genetic al aceleiași persoane diferă, si difera mult, in decursul vieții ei. Deci ne rămâne doar sa lăsam la propria ta voința sa hotărăști ce este si ce nu este "imperfecțiune" după acele modificări. Bagă ceva horror!
Da era si normal sa începi sa bati câmpii pe zece subiecte deodată si sa nu ieși la capăt cu niciunul, cum am mai zis: Vassile a invatat sa scrie si... scrie:
" conștiința ( faptul ca esti conștient de propria ta existența si de calitatea ei ) se transforma in "simtul dreptății"
"Se poate observa ca simtul dreptatii si al atasamentului sau iubirii se dezvolta daca este alimentat" - iar de aici putem deduce asa : "faptul de a nu te lasă mințit si înjosit de alții" este tot una cu " atașamentul", iar "atașamentul" este identic cu "iubirea".
(eu zic ca tu încă nici nu esti conștient ce ceea ce spui) Ori îți dictează cineva si nu apuci sa scrii, ori nu ai mancat nimic azi si nu mai gândești de foame.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NGheorghe):

"Imperfectiunea" nu e termen medical insa poate fi exprimata in termeni medicali si psihologici. happy

Sunt multe cazuri de parinti sanatosi compatibili Rh cu copii bolnavi de autism, psihic, cancere, malformatii desi copilul are frate/sora sanatosi. Deci? happy

"Sau din doi părinți sănătoși dar care sunt rude, se pot naște copii bolnavi, deoarece informația genetica despre sistemul imunitar pe care o moștenesc acei copii este practic identică la mama cu cea de la tata si deci acei copii au foarte putina informație, au jumătate in comparație cu un copil ce moștenește părinți cu sisteme imunitare diferite. ( ce simplu a fost!)" - cu asta ai zis ceva foarte important. De unde stiau evreii in pustiu ca nu e bine sa faca sex cu sora/fratele? Aveau ei studii de genetica, sistem imunitar? NU! Le-au spus egiptenii incestuosi? NU! Atunci, ei stiau din doua motive: 1) le-a spus Dumnezeu Creatorul ce e bine/rau; 2) Dumnezeu i-a ajutat sa-si asculte glasul constiintei care se dezvolta si genetic in ADN-ul din ei care le spune ce e moral SI sanatos. happy

"Ba ai uitat sa precizezi ca codul genetic al aceleiași persoane diferă, si difera mult, in decursul vieții ei." - ADN-ul nu se modifica ci apare cumulare de informatie. Nu confunda ADN-ul cu telomerele prin a caror scurtare celulele nu se mai replicheaza complet adica au telomere tot mai scurte insa ADN-ul ramane la fel. Cand ADN-ul se modifica pe parcursul vietii apare cancerul sau tumori benigne. Cand telomerazele se scurteaza prea mult respectivele celule nu se mai divid si mor. happy

"Se poate observa ca simtul dreptatii si al atasamentului sau iubirii se dezvolta daca este alimentat" - iar de aici putem deduce asa : "faptul de a nu te lasă mințit si înjosit de alții" este tot una cu " atașamentul", iar "atașamentul" este identic cu "iubirea". - NU se deduce asa ceva din ce am zis. M-am referit ca alimentarea apare prin selectivitate si darnicie personala. Adica alimentarea si dezvoltarea dragostei are loc in felul urmator: "iubeste pe cine il iubeste." Alimentarea dreptatii are loc astfel: "daca altii au parte de adevar atunci si el sa aiba parte de adevar sau alte lucruri bune." happy

| NGheorghe a răspuns (pentru anonim_4396):

"Imperfectiunea" nu e termen medical insa poate fi exprimata in termeni medicali si psihologici." Păi exact asta am zis si eu si repet: tu intenționat "nu te exprimi in termeni medicali" (de exemplu: imerfectiune= boli, sau boli ereditare) ca sa ascunzi legatura dintre cauza si efect si sa sperii lumea.
"Sunt multe cazuri de parinti sanatosi compatibili Rh cu copii bolnavi de autism, psihic, cancere, malformati"
Se vede ca nu știi multe, sau nu știi aproape nimic, esti programat sa lălăi. Exemple pe Youtube:
- aceasta persoana a avut cancer ( a avut si nu mai are!), ba mai mult explica exact cum apare cancerele la copii https://m.youtube.com/user/DrCrinaVeres
- autism? https://m.youtube.com/watch?v=fi-Y_N6qDPs Autismul este legat direct de vaccinări, si sunt mii de cazuri filmate.
"Deci? happy " cum se pare nici tu nu cunoști adevarul absolut. Deci ce? Nu văd ce motive ai avea sa deschizi acest subiect ba sa mai pui si emoticoane despre "râs" când nu-i nimic hazliu. Întâi ar fi inteligent din partea ta sa te "docomentezi".
Apoi chiar nu văd ce motive ai avea sa fii atât de pervers spunând in prima propoziție ca "se poate vorbi in termeni medicali", deci științific (cauza-efect) iar următoarea sa o începi cu " Sunt multe cazuri... " sugerate a fi inexplicabile si de speriat. Pe nimeni nu interesează sa-ți citească nimicurile. Cam la asta se reduce religia ta: spaima cât cuprinde! nonstop si pe orice subiect.
"De unde stiau evreii in pustiu ca nu e bine sa faca sex cu sora/fratele?" Dar sa încep cu "egiptenii incestuosi", este ușor de dedus faptul ca tu nu le-ai studiat istoria si ca practic nu știi nimic, de fapt nu cunosti nimic nici din înțelepciunea si onestitatea propriului tău popor, dar sa susții ca toți egiptenii sunt incestuosi înseamnă sa duci lipsa de maioneza. Evreii nu sunt singuri care știau si interziceau căsătoriile in familie, la noi se numesc "relații de sânge" in schimb noi nu le interzicem ci le evitam, dar poți sa fi sigur ca toate popoarele, ce încă exista, le cunosc...din simplu motiv ca încă exista. Cum ar zice românul: tu nu vezi pădurea din cauza copacilor!
Sa ne întoarcem la evrei care deși au biblia si toate interdicțiile in ea, ei se bazează demult pe alte cărți cum ar fi talmudul ( Martin Luther - a inventat lutheranismul exact după ce a descoperit ca talmudul este biblia pe dos), sau cum ar fi cabala, si gematria. Plus ca eu am auzit povesti de la oameni in vârsta cum, demult, lumea mergea la evrei sa le ghicească: cică vreo 3 sau 4 persoane pe acolo repetau toată ziua niște versuri, iar unul picura ceara in apa si apoi ghicea in ce vede acolo. La început am crezut ca-s povesti, după care am mai auzit povesti din astea. Ce știi tu despre ce știu alții? Mai nimic sau nimic?
" glasul conștiinței"? Adică vroiai sa zici: "capacitatea intelectuala de a fi corect cu semenii tai?", cam cu greu cineva ar putea deduce din cuvintele tale ( " glasul cuiva" ) ca aici este vorba de corectitudine si onestitate. La tine conștiința are legatura si cu sănătatea. Pe semne ca evrei n-or avea doctori si medicamente.
"conștiința ce se dezvoltă genetic" - ai început si pe subiecte serioso-fantastice!?!
"tolemerazele"!?! Văd ca nu te lași. Data viitoare bagă încă 5 subiecte in plus.
"Adica alimentarea si dezvoltarea dragostei are loc in felul urmator: "iubeste pe cine il iubeste." - dar asta nu este dezvoltare, asta este indobitocire, Iisus a zis: Lasă "morții" sa-si îngroape morții. sau: "Dacă voi iubiți doar pe cei ce va iubesc atunci ce diferența este între voi si vameși?". Ce diferența este între tine si un desfrânat?
"Alimentarea dreptatii are loc astfel: "daca altii au parte de adevar atunci si el (copilul acelor "alții")sa aiba parte de adevar sau alte lucruri bune." Cum ai reușit de ai eliminat cele mai importante detalii? Dreptatea este ceva ce are loc în relațiile dintre oameni, fie ei si străini, mai corect spus este: " se exercita" între oameni. Adevarul este ca acest exercițiu, de a fi corect cu cei din jurul tău, îți creaza abilitați de anticipare si deci cu timpul vei fi capabil sa anticipezi măgăriile pe care vrea sa le facă un răufăcător. Da știu, nu mai este cazul sa-mi spui ca tu vrei sa vorbești de Adevarul despre detaliile din "viața de apoi" ce le-ai invatat încă din grădiniță! si te doare in cot de cei din jurul tău. Halal ce întrebări știi sa pui! si de aici se poate deduce ca si la capitolul anticipație esti pe jos. Si sa nu uit, îți mai place sa vorbești de Adevaru despre activitatea nevazuta lui d-zeu cel nevăzut ce lucrează pe brânci ca sa suceasca mințile si voința oamenilor, deoarece oamenii fac copii ce din senin aleg sa fie homosexuali... spre bucuria ta. Cam in contradicție, dar ce sa-ți facem? Ai invatat sa scrii... si scrii.