anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca crestinii spun ca nu e necesar sa fii crestin ca sa intri in rai si ca judecata se face dupa fapte, de ce mai trebuie sa existe biserici, religii, secte? De ce mai trebuie sa existe crestinismul?

Răspuns Câştigător
| minrest a răspuns:

NU intra toti! Aia care nu cred exact cum trebuie, nu intra. Adventistii intra... daca au dreptate; daca intra adventistii pentru ca sambata si pentru ca Elen White, nu mai intra baptistii si penticostalii, care nu au treaba cu astea doua; daca intra ortodocsii cu icoanele, nu mai intra nici adventistii, nici baptistii, nici multi altii. Nu stiu de ce Evanghelia se numeste ''vestea buna'', mi se pare o veste foarte proasta; o fi buna cel mult pentru un grup; care anume, nu se stie.

24 răspunsuri:
| CinevaAnonimă a răspuns:

Care creștini spun că nu e necesar să fim creștini? Fiecare are părerea sa. Fiecare face cum simte că e mai bine.

| RAY a răspuns (pentru CinevaAnonimă):

Asa mi-au spus crestini, cand le-am spus ca 67% din populatia lumi vor ajunge in iadul vesnic, tu ce spui vor ajunge in iad 5 miliarde de persoane?

| minrest a răspuns:

Crestinii care spun ca judecata se face dupa fapte sunt ignoranti care nu idisi cunosc propria religie. ''Dumnezeu l-a dat pe unicul sau fiu ca oricine CREDE in el sa nu moara, ci sa traiasca vesnic''; mai sunt zeci de astfel de fraze in NT. Deci ce se judeca este credinta, opinia adica, nu faptele. Ca la comunisti si nazisti; nu crezi in noi, du-te nene si mori in lagar. Daca da la inceput mi se spune ce trebuie sa cred in final, cum mai pot rationa? Ce rost are gandirea, daca rezultatul ei e prestabilit? Si cum pot sa am incredere in buna credinta a cuiva, care imi spune ca daca nu cred exact ce vrea el, ma distruge? Demonstreaza-mi, daca ai dreptate; amenintarile nu sunt argumente!

| RAY a răspuns (pentru minrest):

Sau sunt ipocriti si raspund cum au ei chef ca sa nu para ca religia lor este una tiranica

| minrest a răspuns (pentru RAY):

Chiar nu stiu, asa isi imagineaza ei ca spune religia; daca nu au citit macar NT, cum sa stie.

Corect,deci 5 miliarde de persoane vor arde in iadul vesnic, cool, dar toti crestini vor intra in rai?

| CinevaAnonimă a răspuns (pentru RAY):

Nu pot să dau răspuns la așa întrebare. Știu din câte am citit că vom avea mari surprize la Judecată.

| RAY a răspuns (pentru CinevaAnonimă):

Cei care au scris au murit, au inviat au scris, iti dai seama cat de norocasa estii

Elen White asta e un profet pentru ei ca mahomed pentru mulsulmani? nu crezi in ea nu vei ajunge in rai?

| Mosotti a răspuns:

Pai cum de ce? Nu trebuie sa manipuleze mafia pe oameni? Sa aiba si ei salarii mari ca popi? Au creat o noua institutie biserica. Si au niste reguli diferite de restul, ca altfel daca erau la fel, nu-si mai justificau existenta, regulile alea ca nu e voie aia, ca nu e voie aia, daca in societate este. Religii exista ca sa faca bataie la o adica intre ei adica cumva pregatire teren pentru un eventual razboi la o adica, conflicte religioase.

Da, adventistii ii spun ''Spiritul Profetic'', ea semneaza Tragedia Veacurilor si toate cartile de la baza doctrinei lor, adventistii au lasat o portita TEORETICA ca sa poti ajunge in rai si fara ea, dar in practica, nu ai cum. Si celelalte religii crestine, la fel; fara elementul lor specific, nu poti fi mantuit. Vorbire in limbi, icoane, Papa; depinde de confesiune.

Poti sa-i spui te rog mult lui AstalusAna sa imi accepte cerea de ignor

Vrei sa nu te mai ignore? Ce motiv sa ii dau?

Am dreptul sa ma exprim daca vorbeste despre mine plus ca sunt ateu

Imediat, sper sa fie de acord.

Iti multumesc mult

Mann, spune ca tu o ignori pe ea, chiar de la primele ei postari.

Ai trimes cerere de oprire a ignorarii?

Ja

E adv, dar, am trimis

OK.

Ipocriti astia iti bat joc de iisus, sunt plini de ura, venin, nu au nimic in comun cu iisus

Cine spune ca credinta este esentiala, ca numai prin credinta in el esti mantuit? Isus. Leaga mantuirea de opinie. OK, in legatura cu doamna Astalus, se pare ca nu stie sa aprobe cererea; i-am explicat cum am putut, sa vedem.

Mai trimite o cerere. Zice ca ori a sters-o, ori nu a stiut cum sa faca.